Merhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.
Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor
Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...
Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.
Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.
Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?
Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim
Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş
Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim