Elti sorunsali

Papatyasar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
20
8
1
37
Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?

Son düzenleme:
Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ki?
Yani telefonda bile 1 defa konuşmuşsunuz. Mesafe koysanız da fark edilmez çünkü zaten mesafelisiniz.
Kadın size "niye görüşmüyoruz" da demiyor anladığım kadarıyla. Duru dururken arayıp "mesafeyi sen yarattın" mı diyeceksiniz?
Dert ne konu ne anlamadım.

O sana bunu anlattığında bir dahaki toplu görüşmeye kadar sesimi çıkarmayın eltimin olduğu yerde eee sen şu eşimin eski nişanlısından bahsediyorsun nasıldı o mevzu ? Diye sorardım. O da cidden anlatıyorsa amaan ne gereksiz şeylere takılıyorsun diye lafının ortasında keser eşimin gözlerinin içine bakar ellerini tutar o bana aşık der ben bugüne bakarım derdim o da morarsın oturduğu yerde herkes de anlasın neler yaptığını

O sana bunu anlattığında bir dahaki toplu görüşmeye kadar sesimi çıkarmayın eltimin olduğu yerde eee sen şu eşimin eski nişanlısından bahsediyorsun nasıldı o mevzu ? Diye sorardım. O da cidden anlatıyorsa amaan ne gereksiz şeylere takılıyorsun diye lafının ortasında keser eşimin gözlerinin içine bakar ellerini tutar o bana aşık der ben bugüne bakarım derdim o da morarsın oturduğu yerde herkes de anlasın neler yaptığını
Süpersin. Evet yüzleşmek gerekiyir değil mi?

Süpersin. Evet yüzleşmek gerekiyir değil mi?
Herşeyin açıkça olması taraftarıyım. Alavere dalavereye gerek yok.cesareti olan kartlarını açık oynar. Herkesin önünde yapar. Söyleyeceğim sözü kişinin yüzüne söylerim k arkamdan konuştu dedirtmem. O yüzden herşey herkesin önünde olsun. Şahit her zaman işe yarar 😁

Ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz ki?
Yani telefonda bile 1 defa konuşmuşsunuz. Mesafe koysanız da fark edilmez çünkü zaten mesafelisiniz.
Kadın size "niye görüşmüyoruz" da demiyor anladığım kadarıyla. Duru dururken arayıp "mesafeyi sen yarattın" mı diyeceksiniz?
Dert ne konu ne anlamadım.
Eşimin eski sevgilisini bana anlattı. Eşimin ailesini kötüleyeme calisti

Herşeyin açıkça olması taraftarıyım. Alavere dalavereye gerek yok.cesareti olan kartlarını açık oynar. Herkesin önünde yapar. Söyleyeceğim sözü kişinin yüzüne söylerim k arkamdan konuştu dedirtmem. O yüzden herşey herkesin önünde olsun. Şahit her zaman işe yarar 😁
Aynen böyle yapacağım ben de 😉

Gorusmezdim. Laf sokup, incitmeye yer aramaktansa konusmayin yani.
Zaten kadin yurtdisinda yani, ben dibimdeki eltimi 6 senede 6 kere anca gormusumdur. Telefonda hiç konuşmadik numarasini bile bilemem.
O kadar uzaktaki birini nasil dert etmeyi basariyorsunuz. 🙄

Ayrica eşinizi neyle dolduracak? Eşiniz sizin dedikodunuzu eltiyle yapacak biriyse eltiden once eşinizi dert edinin.
Eltim eşime benim hakkimda konuşmaya kalksa eşim susturur dinlemez bile.

Gorusmezdim. Laf sokup, incitmeye yer aramaktansa konusmayin yani.
Zaten kadin yurtdisinda yani, ben dibimdeki eltimi 6 senede 6 kere anca gormusumdur. Telefonda hiç konuşmadik numarasini bile bilemem.
O kadar uzaktaki birini nasil dert etmeyi basariyorsunuz. 🙄

Ayrica eşinizi neyle dolduracak? Eşiniz sizin dedikodunuzu eltiyle yapacak biriyse eltiden once eşinizi dert edinin.
Eltim eşime benim hakkimda konuşmaya kalksa eşim susturur dinlemez bile.
Her yaz tatile Tc ye geliyor. Görüşmek zorunda kalıyoruz. Geçen yıl geldiğinde telefonda görüşürken oldu bu sohbet. Ben de evine gitmedim. Bir şekilde arayı düzeltmeye çalıştım. Kapatmaya çalıştım ama içimden atamıyorum. Bir insan bu kadar kötü niyetli olabilir mi anlam veremiyorum.

Eşimin eski sevgilisini bana anlattı. Eşimin ailesini kötüleyeme calisti

Eşinizin eski nişanlısını anlatarak haddini aşmış, o konuda haklısınız. Ama bunu anlatması gereken eşinizdi. Böyle bir şeyi gizlememeliydi.
Eşinize olan öfkenizi eltiden çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.
Zaten yılda 1 defa geliyormuş. Bir şey söylerse cevabını verir geçersiniz. Ama ortada bir şey yokken "mesafeli olalım" vs demek gereksiz. Mesafe tavırla koyulur zaten, lafla olmaz.

Eşinizin eski nişanlısını anlatarak haddini aşmış, o konuda haklısınız. Ama bunu anlatması gereken eşinizdi. Böyle bir şeyi gizlememeliydi.
Eşinize olan öfkenizi eltiden çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.
Zaten yılda 1 defa geliyormuş. Bir şey söylerse cevabını verir geçersiniz. Ama ortada bir şey yokken "mesafeli olalım" vs demek gereksiz. Mesafe tavırla koyulur zaten, lafla olmaz.
Doğru diyorsunuz. Tşk ler

Her yaz tatile Tc ye geliyor. Görüşmek zorunda kalıyoruz. Geçen yıl geldiğinde telefonda görüşürken oldu bu sohbet. Ben de evine gitmedim. Bir şekilde arayı düzeltmeye çalıştım. Kapatmaya çalıştım ama içimden atamıyorum. Bir insan bu kadar kötü niyetli olabilir mi anlam veremiyorum.
Siz niyr bu konuyu bu kadar büyüttünüz içinizde? Söylediyse söyledi. Siz kendiniz sormuşsunuz neden mesafelisin diye. O da anlatmış kv ile sorunlarını ve eşinizin eski sevgili muhabbetini. Eşinizin eski sevgilisiyle onun ne gibi bir ilgisi olmuş bilmiyorum ama varsa da bunu da söylemiştir size. O güne kadar böyle birşeyi söylememiş kadın. O gün siz sordugunuz için söylemiş. Şimdi sizin eşimle aramızı bozmaya çalıştı olarak algılamanız doğru değil. KENDİNİZ SORMUŞSUNUZ ÇÜNKÜ. Üstünden bir yıl geçmiş siz gala o mevzudasınız. Kadına birşey diyip de kendinize güldürmeyin bence. Sonuçta eşinizle aranız da bozulmamış. Gereksiz yere içinizde kurup duruyorsunuz.

Patavatsizlar işte

Ben eşimin akrabalariyla da ( ki ikisi arka binadalar )kendi akrabalarimla da görüşmüyorum .

Haddini bilmez dalginligina gelip de sınırını aşar maşar sinir harbi yaşarım sonra, neyime gerek.

Yok mu hiç görüşmeme duymama haber almama imkaniniz ?

O mesafeliymiş zaten e görüşülmüyomuşta sonuçta.siz hepten kopsun hiç görüşme olmasın istiyosunuz sanırım. Keşke telefonda haddini aştığını söyleyip kapatsaydınız. Siz sormuşsunız oda söylemiş. Yerinizde olsa Eltime bilenip oturacagıma eşime böyle bişeyi nasıl sakladıgının hesabını sorardım.

Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
Geleneksek ulkelerarası elti savaslarina hosgeldik :KK14:
Anlamıyorum ne yakın ne uzak baska islerimi yok elti oldugunda hemen bir seytanelik modu bürünmeceler.

Ben de boyle elti olacak eşimde yengesinin sözleriyle dolup finalde beni suclu cıkarmıs olacak..Once o herifi paralarim sonra eltiyi valla.Yüz vermeyin duygusalda davranmayin kime ne anlatip dolduracaksa doldursun.
Ben rol yapmam hoşlanmadıysam yüzüne bakmam🤷‍♀️

Aynen böyle yapacağım ben de 😉
Sonuçta akli selim biri kaynı ve kayınvalidesi ile sorun yaşıyorsa eltisini neden buna dahil etsin ki? Onun muhakkak ki önceden eşinizin eskinişanlısını bilmediğiniz den bilgisi vardı ve hızını alamadı anlatırken. Bu çok can sıkıcı. Bu resmen olayların bana mal edilmesi benim özellikle canımın sıkılmaya çalışılması demek. Ben mesafenin sebebini sormuşsam benimle ilgili birşey varsa düzeltelim diye sormuş olgunluk etmişimdir. Eltinizin açıklamaları olgunluk dışı ve bu yüzden siz onunla birebir muhabbette şahidiniz olmayacağından yalnız kalırsın ız ayrıca kaynana ve eşinizle ilgili anlattıklarının doğruluğunu da bilmiyorsunuz o yüzden herkes varken yüzleşmek kartları açık oynamak bana göre en makulü

Back
X