- 28 Mart 2021
- 20
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi Papatyasar
Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
Son düzenleme: