Elti sorunsali

Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
Tamamen iletişimi kesin. Eski eşimin kardeşinin eşi de aynıydı. Bir gün bana eşimin eski sevgilisini anlattı. Abim onu çok seviyordu, abim ona neler neler alıyordu,abimle çok yakışıyorlardı demişti. Hatta sen abimin ablası gibi duruyorsun o çok fit sen çokmusun demisti🙄 Senin de beyninde ağır çökmeler olmuş hatta ruhuna tipine kalbine yansımış terliksi deyip ortamı terketmistim. Sonra iletisimi kesmistim. Terbiyesiz mahluk bunlar uzak durun bence.

Tamamen iletişimi kesin. Eski eşimin kardeşinin eşi de aynıydı. Bir gün bana eşimin eski sevgilisini anlattı. Abim onu çok seviyordu, abim ona neler neler alıyordu,abimle çok yakışıyorlardı demişti. Hatta sen abimin ablası gibi duruyorsun o çok fit sen çokmusun demisti🙄 Senin de beyninde ağır çökmeler olmuş hatta ruhuna tipine kalbine yansımış terliksi deyip ortamı terketmistim. Sonra iletisimi kesmistim. Terbiyesiz mahluk bunlar uzak durun bence.
Aboovv 😁

Mesafeliyse siz de mesafeli olun. İlla anlaşacaksınız diye bir kural yok. Bu arada mesafeli birine sen neden bana soğuk davranıyorsun diye sorup,asla totosunu kaldırmazdım. Orda hata etmişsiniz.

Eltiyle daha yakın olmaya çalışıp niye soğuk olduğunu sormuşsunuz
Sonra konu ordan iletişimi tamamen kesmeye gelmiş kafanızda
İyi misiniz Allah aşkına?

Ayrıca kadın size hiçbi şey yapmamış ki
Siz sorup siz öğrenmişsiniz
Madem en baştan hoşlanmamıştınız niye mesafeli olmasını sorguladınız
Ayrıca telefonda bile görüşülmeyen elti nasıl sorun çıkarıyor olabilir?

Daha ne kadar mesafe olucak ki
Elti yurtdışında yılda izne bir iki kez gelirler 10 yada 1 ay kalırlar 1 seferde telde konuşmuş
Daha ne mesafesi

Ha eski nişanlıyı demek.olmamis bosbogazlik yapmış o ayrı

Kendinize olay cikarmak icin bahane aramayin ya zaten yurtdisinda yazdan yaza gorusun bir zahmet. Sizde mesafeli olun er sorun ne? Esinin eski sevgilisini anlatmasi sacma ama sen sormussun oda anlatmis sebep gordugu seyleri kasinma bence

Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
Ailede ilişkiler öyle tamamen bitirilmez maalesef. Önce eşinize benden sakladığın şeyler var mı diye sorun , yok derse de 3-5 sefer görüşmede bence sabırlı davranılabilir . Laf sokmak vs bence çok sıradan şeyler , duymazlıktan gelin . Çok fazla her lafa söze girmeyin özellikle yalnız kalmamaya dikkat edin . İftira atar diyorsunuz ya onun için .
Bazen iki oğlum evde oyun oynarken burda açılan başlıklar aklıma geliyor, gelinler birbirinden hoşlanmaz bu akşamları koyun koyuna yatan , yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kardeşler acaba uzak dururlar mı diyorum. Üzülüyorum.
Allah herkese vicdan sahibi olmak nasip etsin.
Yani yazdan yaza geliyor , yeyip içip gezin beraber . 2 yılda 5 kere görüşme ve bir kere de telefonda konuşmadan ne çok dert çıkarmışsın . Olmadı eşin gitsin . Hem belki bilmediğin şeyleri vardır , duymazsın böylece .

Patavatsizlar işte

Ben eşimin akrabalariyla da ( ki ikisi arka binadalar )kendi akrabalarimla da görüşmüyorum .

Haddini bilmez dalginligina gelip de sınırını aşar maşar sinir harbi yaşarım sonra, neyime gerek.

Yok mu hiç görüşmeme duymama haber

O mesafeliymiş zaten e görüşülmüyomuşta sonuçta.siz hepten kopsun hiç görüşme olmasın istiyosunuz sanırım. Keşke telefonda haddini aştığını söyleyip kapatsaydınız. Siz sormuşsunız oda söylemiş. Yerinizde olsa Eltime bilenip oturacagıma eşime böyle bişeyi nasıl sakladıgının hesabını

Mesafeliyse siz de mesafeli olun. İlla anlaşacaksınız diye bir kural yok. Bu arada mesafeli birine sen neden bana soğuk davranıyorsun diye sorup,asla totosunu kaldırmazdım. Orda hata etmişsiniz.
Bana değil,eşimin ailesine. Ben iyi anlaşırken o fersah fersah kaçıyordu. Aynen toto kalktı. Indiremiyoruz

Ailede ilişkiler öyle tamamen bitirilmez maalesef. Önce eşinize benden sakladığın şeyler var mı diye sorun , yok derse de 3-5 sefer görüşmede bence sabırlı davranılabilir . Laf sokmak vs bence çok sıradan şeyler , duymazlıktan gelin . Çok fazla her lafa söze girmeyin özellikle yalnız kalmamaya dikkat edin . İftira atar diyorsunuz ya onun için .
Bazen iki oğlum evde oyun oynarken burda açılan başlıklar aklıma geliyor, gelinler birbirinden hoşlanmaz bu akşamları koyun koyuna yatan , yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kardeşler acaba uzak dururlar mı diyorum. Üzülüyorum.
Allah herkese vicdan sahibi olmak nasip etsin.
Yani yazdan yaza geliyor , yeyip içip gezin beraber . 2 yılda 5 kere görüşme ve bir kere de telefonda konuşmadan ne çok dert çıkarmışsın . Olmadı eşin gitsin . Hem belki bilmediğin şeyleri vardır , duymazsın böylece .
Sizin gibi düşünüyorum,böyle akrabalık ilişkileri bitmiyor. 3 günlük dünya. Ama her geldiğinde problem çıkarıyor. Aslında iletişimi kesmek için bahaneler üretiyor. Ben iyi davranıyorum. Ama iyi niyetli değil. Çaba sarf ettik. Kendisini haklı çıkarma çabaları vs. Tehlikeli bir tip.

Eltiyle daha yakın olmaya çalışıp niye soğuk olduğunu sormuşsunuz
Sonra konu ordan iletişimi tamamen kesmeye gelmiş kafanızda
İyi misiniz Allah aşkına?

Ayrıca kadın size hiçbi şey yapmamış ki
Siz sorup siz öğrenmişsiniz
Madem en baştan hoşlanmamıştınız niye mesafeli olmasını sorguladınız
Ayrıca telefonda bile görüşülmeyen elti nasıl sorun çıkarıyor olabilir?
O elti mısınız yoksa diyesim geldi🙄🤣

Niye canını sıkıyosun ki açık ol konuş çekinme içine atıp dert edeceğine ailenle huzurun bozulacagina ağzının payını ver birdahakine sana yılan gibi sokmaz pis elti 🤨🐍

dert aramayın ayol yurtdışındaki bi insanı nasıl dert edinebildiniz bu kadar. seviyeli durun yeterli. yurtdışındaki eltiniz kocanızla ilgili sizi bu kadar kolay kışkırtıp kavga ettirebiliyosa bu kadınla iletişimi kesseniz bile başkaları da çok rahat sizi kışkırtabilir gibi görünüyor. önce kendiniz milletin laflarını ciddiye almamayı öğrenin

Benim niye elti sorunum yok ki diye dertlenilip açılmış bir konu gibi...

Sorunsal kelimesi kadınlar kulübüne has bir kelime galiba..nedense bu kelimeyi duyunca çok rahatsız oluyorum.

Hiç yüz göz olmayın. Sen bunu dedin şunu dedin diye bir açıklama yapmayın. Tavır koyacaksanız direkt koyun. Zaten geldiğinde o nasıl mesafeliyse siz de aynı şekilde olun.

Back
X