Elti sorunsali

Tatile gelipte sizde kalmıyorsa çokta problem yapmayın.Canınız konuşmak istemiyorsa,yüzgöz olmak istemiyorsa konuşmayın.O eltin olacak mikserde yine problem çıkarırsa rezil edin bırakın herkesin içinde :KK67:

yılda bir kere görüşüyorsunuz, merhaba merhaba olursunuz tamam bitti.
yani telefonda mesafeli olmasını niye soruyorsunuz ki, mesafeli olmak istiyorsa siz de öyle davranırsınız. sonuçta elti diye can ciğer kuzu sarması olmak gerekmez. eski nişanlı konusunu açması hoş olmamış, ki bunun mesafeli olmakla ne ilgisi var onu da anlamadım biraz konuyu atlamışsınız sanırım.
koskoca bir yılda da bir kaç gün göreceğiniz insanı kafanıza takmayın derim

Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
bırakın siz görüşmek zorunda değilsiniz kardeşler görüşsün .

Selam kızlar. Yurt dışında yaşayan bir eltim var. Her yaz tatil için geliyor TC ye. Bir şekilde 3 4 kere görüşmek durumunda kalıyoruz. Eşimin başka kardeşi yok. Mesafeli durmaya çalışan birisi. K.valide sorunlu vs. Ben de mesafeli durmaya çalışıyorum ama sorun şu... HER GORUSTUGUMUZDE olay çıkarmaya calisiyor. Kendisi mesafeli ama siz görüşmek istemiyorsunuz gibisinden topu bize atmaya calisiyor. 2 yıllık evliyim. Kendisiyle bir kere telefonda konuştum. Bir arada olduğumuz zamanlar oldu ama hep soğuk ve mesafeli durdu. Sebebini bir telefon görüşmesinde sorunca mesafeli oluşunun... k.validemi ve eşimi kötüledi ve bana eşimin bir önceki ilişkisini anlattı. Daha önce nişanlanmış eşim ve ben bunu bilmiyordum. Biz bu konuyu eşimle aramızda hallettik,konustuk vs. Ama sürekli huzursuzluk çıkaracak bir tıp. Kestirip atmayı düşünüyorum. Açık açık konuşup mesafeyi sen yarattın ve en son esimlee aramı bozmaya çalıştın diye ... Konuşmamayı planlıyoruz fakat içim yine de rahat değil. Eşini doldurup yine olayları benim üzerime mal eder diye cekiniyorum. Siz olsaydınız,politik mi davranırdınız,laf sokarak,incitecek şeyler mi yapardınız yoksa ilişkiyi tamamen bitirir miydiniz ?
zaten mesafe var türkiyeye geldiğinde 3-4 kere görüşmekten de bişey olmaz hoşgeldin güle güle daha fazlasını yaparsanız siz kötü duruma düşersiniz boşver politik ol mesafeli ol ama soğuk olma bırak o öyle olsun dediğin gibi eşini doldurur yılda bir kez geliyoruz ne alıp veremediği var benle der sen kötü olursun

Eski nişanlıyı siz bu eltiden mi öğrendiniz? Bu telefon görüşmesinden mi öğrendiniz? Nerede ne zaman öğrendiniz?

Süpersin. Evet yüzleşmek gerekiyir değil mi?

ya ben böyle bir insanla bırak yüzleşmeyi selamı sabahı dahi keserim.
aynı ortama girseniz dahi ve hatta aynı odada başbaşa kalsanız dahi duvarla konuşun böyle bir insanla konuşmayın..
kadın ayaklı fitne ve yüzleştiğinizde, yanınızda şahit olsa dahi bu kadının altta kalabileceğini mi sanıyorsunuz? böyleleri ne yapar eder sizi haksız çıkarır zaten.
asla muhatap olmayın, asla iletişim kurmayın. bırakın o hep iyi olsun..

Eski nişanlıyı siz bu eltiden mi öğrendiniz? Bu telefon görüşmesinden mi öğrendiniz? Nerede ne zaman öğrendiniz?
Eşime bir konuda kızdı esasında. Bana telefonda söyledi. Ben de anlamaya çalıştım. Eşim ve annesiyle neden mesafelisin vs. Konu en son noktada buraya geldi. Saçmaladı yani.

Eltiniz yaşam standartı olarak sizden üstün filan mı ben bi kıskançlık sezdim de saracak yer arıyor gibi geldiniz bana?? Kadının zaten iletişimi yok sizinle bi dürtmüşsünüz o da dökülmüş şimdi buna da takmışsınız ayy iyki uzak duruyormuş sizden ne problemli çıktınız valla.

Valla benim anladığım etli size mesafeyi koymuş,siz yediremeyip ama neden neden demişsiniz,sebeplerini anlatınca ne yapacağınızı bilemeyip mesafeyi kendiniz koymuş gibi davranma peşindesiniz.
Eltiniz kendi hayatını yaşayan sizi hiç de umursamayan bir kadın gibi duruyor buradan bakınca

Sorunsal ne ya :işsiz:

Back
X