- Konu Sahibi sevval8437
-
kayınvalidemgil 3 elti evdeki koltuklardan tut perdelere herşey aynı herhangi birine gidince sanki aynı eve gitmiş gibi oluyorum :)) dün çalıştığım eczaneye iki elti geldi isimleri aynıydı şaşırmadım ama hastalıkları teşhisleri hatta ilaçları bile aynıydı buna şaşırsammı şaşırmasam mı bilemedim.. Allah elti hastalığına yakalatmasın salla gitsin ya madem kaliteli zaman geçirmek istiyorsun o yokmuş gibi davran zamanla o alttan almaya çalışır...
oynayın...hayat oyundan ibaret bazıları söz konusu olduğunda...
sakın açık vermeyin sakınnn...
böylelerinin yüzüne gülüp hıı hıı demekten başkasından anlamaz...
ben şunu yapacam bunu yapacam dediğinde aferin deyin,
kayınvalideyi istemem dediğinde senin seçimin ben memnunum deyin...
oynayın yaa...
ozgeozer08 haklısın tavırlar aynen öyle...
Bilmiş bilmiş konuşmalar başkalarının fikirlerini kendi ürünüymüş gibi satmalar.
Örnek aile tablosu çizmeye çalışmalar vs.. vs...
Dün akşam eşime dedim en sonunda senden rica ediyorum onun yanında olmadığın kadar samimi ol, gözüne sok :)
Aman taşınacağız diyor zaten en iyisi az görüşmek...
terrakota kanıt derdim yok evt.
İdeal eş tavırları sıktı artık, ramazanda bir adım attım gayet samimi davrandım kardeşimmiş gibi, aşar gibi olduk ama dün gene azıttı bu bilmiş bilmiş konuşmalarla.. Akşam eve gittim gergindimm eşime bu yüzden dedim herşeyi gözümüze sokarak yapıyor biz yapmayınca terslik var sanıyor galiba... diye..
Ortak arkadaşlarımızdan kimle aram iyiyse o soğuk davranır ona, çözemedim kızı...
Kendi içinde bişeyleri aşmaya çalışıyor gibi hissediyorum, böyle şeylere gerek yok mesajı vermek istiyorum hep, yakın oluyorum burnu kalkıyor sanırım...
ozgeozer08 haklısın tavırlar aynen öyle...
Bilmiş bilmiş konuşmalar başkalarının fikirlerini kendi ürünüymüş gibi satmalar.
Örnek aile tablosu çizmeye çalışmalar vs.. vs...
Dün akşam eşime dedim en sonunda senden rica ediyorum onun yanında olmadığın kadar samimi ol, gözüne sok :)
Aman taşınacağız diyor zaten en iyisi az görüşmek...[/QUOTE
sızınle bı sure samımı olup hayatınızda olan bıtenı ogrenıyor sonrada aynı seylerı kendı yapıp kendı dusunmus gbı davranıyor dımı
maalesef bazı ınsanlar bu kadar acız ve zavallı ıste bundan sonra sızınle samımı olmasına ızın vermeyın bence
hayatınızda ne olup bıttıgını ogrenemesın ve yorum yapma hakkı olmasın ayrıca o tarz konusmaya baslayınca
agzının payını verın derım ben Allah boylelerıne akıl fıkır versın ne dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?