Eltİ sorunu

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Günaydın
Eltİ eşimi arıyo borç istiyor ama abin duymasın dio...
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz

Günaydın
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz
Eşin şaka mı yapıyor. Dalga mı geçiyor hayırdır. Konuşma tabi burnundan getir ve bu olayı herkese duyur derim. Duymayan eltinin bu rezilliğini bilmeyen kalmasın ki bir daha yüzü olmasın. Çok paran varsa benim koluma bilezik yap de

Abim biraz vurdumduymaz hiç sanmıyorum soracagini... Eşim Dior ki Yengem verecekmis ne zamn dedim cvb veremiyo eltim çalışmaz abim de kv kp ile oturuyorlar

bence bu başka birşey.eltinize eşinizin borcu olmasın.
geçmiş dönemde ondan borç alıp onu geri ödemiş size de bu uydurma sözü sarf edip konuşmuş da olabilir.
kim borçla bilezik alıp koluna takar
birde eşi sormasa validen var k.baba var mutlaka biri sormuştur.
siz bence eltinize sorun bu konuyu.
bu para onun mu sizin mi borcu?

Kesinlikle. Boyle bir is var bunun altinda. Normal davranmamis es de elti de.

Eşin kafayı mi yemiş? Eltin tam manyak ben olsam önce koca kişisinin bir güzel ağzına ederdim sonra kaynıma gidip söylerdim senin karının derdi ne niye bizden borç isteyip kendine bilezik alıyor diye. Kv kp kim varsa söyler ortalığı ayağa kaldırırdım. Gider bileziği zorla alıp koluma takardım

Günaydın
Bence de eltinize durumun aslını sorun ve de eşine duyurmadan borç istemek gizli saklı iş çevirmek ne demek ya birlikte isteseler tamam da diğer türlü vermezdim

Valla bilemedim cirkinlesmek istemiyorum eşim daha çok küçükms yengesi geldiğinde Hatri çok dedi ben konusacam yengemle dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…