Afedersiniz ama eltiniz kirnaz kocaniz salak. Nasil bi dusuncesizlik bu boyleGünaydın
Eltİ eşimi arıyo borç istiyor ama abin duymasın dio...
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz
Uzun yazmak istemedim direk olaya girdim Evet o parayla alindiAnlatımına koptum :) o bılezıgın o parayla alındığına emın mısın eğer emınsen ara kaynını söyle böyle böyle diye. Ne ınsanlar var yahu
2. Dediğiniz mantıklı geldiBu durumda senin bilmediğin bir iş var canım ya Eltı olacak cadı ve kocan arasında bir şey var yada kocan eskiden borç aldı sakladı senden bunun başka açıklaması olamaz. Borç ödeyeceğim diyen insan koluna bilezik almaz bilezik borcu mu varmış ki acaba ki gizli kalsın demiş ben kocamdan gizli bir sakız parası almam kimseden bu nedır ya hu araştırın ve bulun gerçeği burda size kalmış canım artık Allah kolaylık versin.
Allah korusun yaa çok üzücüGünaydın
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz
Günaydın
Kocasi sormamis mi acaba, bilezigi hangi parayla aldigini , nasil odeyecekmis sorun bakalim .Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?