Eltİ sorunu

Borç alıp kendine bilezik almak nedir yav :)
Allah o eltiye akıl fikir size de sabır versin.

Kesinlikle tepki gösterirdim ben de, gerçekten ihtiyacı olur tabiki yapılır elden ne geliyorsa, ama o bilezik keyfi için borç isteyecek bende kendi rızkımdan vericem, yok öyle bir dünya.

Gerçi eşiniz de bilemezdi önceden, borç istemiş ne yapıcağını nerden bilsin adam. Sinir bozucu bir durum.

Hayır da eltinin tek borcu mu varmış? Normal bir borç ise, eşi borç nasıl sıfırlandı demeli..
Adamda belki, bilezik önceden de olduğu için sormamıştır.. Ya da ailem aldı demiştir..
Eşiniz söz vermiş, söylememek için ama siz vermediniz..

Anlatımına koptum :) o bılezıgın o parayla alındığına emın mısın eğer emınsen ara kaynını söyle böyle böyle diye. Ne ınsanlar var yahu

Eşinizin üstüne gidin, olayın aslını anlatsın.
Görünmeyen kısmı var bu işin, bariz belli..
Eğer durum gerçekten böyle ise eltinizi yerin dibine sokun derim.. Eşinizi de paylayın tabii

Bu durumda senin bilmediğin bir iş var canım ya Eltı olacak cadı ve kocan arasında bir şey var yada kocan eskiden borç aldı sakladı senden bunun başka açıklaması olamaz. Borç ödeyeceğim diyen insan koluna bilezik almaz bilezik borcu mu varmış ki acaba ki gizli kalsın demiş ben kocamdan gizli bir sakız parası almam kimseden bu nedır ya hu araştırın ve bulun gerçeği burda size kalmış canım artık Allah kolaylık versin.

Bilmiyorum eltimi aradım bu aksm gelecek bize konuscaz o ben ve eşim bu akşam belli olur herşey

2. Dediğiniz mantıklı geldi

Günaydın
Eltİ eşimi arıyo borç istiyor ama abin duymasın dio...
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz

Bu nasıl yüzsüzlük gurursuzluk saçmalık diyecek söz bulamıyorum bilezik almasa bile saçma .

Günaydın
Eltİ eşimi arıyo borç istiyor ama abin duymasın dio...
Eşim de tamm demiş ve gidip 2500 tl verms eltim de bilezik almış koluna eşimle konusmuyoz
Kocasi sormamis mi acaba, bilezigi hangi parayla aldigini , nasil odeyecekmis sorun bakalim .

Ya eşinin eltine borcu var.
Yada aralarında birşey var.
Hangi koca karısının kolundaki 2500 tl lik bileziğin nerden çıktığını sormaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…