Bakın burada da hatalısınız herkesin hatta nişanlısının bile geleceği doğum gününe düğünde göre göre çağırmazsanız çok ayıp etmiş olursunuz. Daha dün bir bugün iki yani daha iki gün olmuş nişanlanı aranızda kavga gürültü olmamış size alınacağınız bir söz etmemiş ne hoş geldin dememiş surat asmış belki siz öyle görmek istediniz neden hemen köprüleri atma hevesiniz var anlamadım neden sorun çıkarmak illa arayı soğutmak istiyorsunuz bu sefer ona sen neden gelmedin diyecekler o da çağırmadı ki diyecek sen suçlu duruma düşeceksin şahsen bende çağrılmadığım yere gitmem ama gitmedim diye bende suçlanabilirim aa bak gelmedi diye buna mı yol açmak istiyorsun ben çağırmıyım kaynanamlar o gelmedi sansın gibi tavrın mı var yoksa kaynana hemen yakın davranıyor diye mi kıskanıyorsun hani teyzeler varken gelmiş kahve yapmış filan belli ki iyi niyetli ona göre de siz onun eltisiniz yani. Evde hala misafir sayılır belki o sizden bir hoş geldin beklemiştir o da kaynanın evine gelmiş ya da bir gülümseme beklemiştir. Mesela bende bana yakınlık göstermeyene gösteremem içime kapanığım hemen konuşama samimi olamam bazısı da hemen samimi olur o kızda herkesi tanıma evresinde biraz yardımcı olsanız o zaman dersiniz ki ben elimden geleni yaptım yaklaştım Güleryüz gösterdim ama olmadı dersiniz de daha iki günde bu durumlar saçma geliyor bana kusura bakmayın.
Kusura bakmayin da ben kiskanclik yapmiyorum kendisi yapiyor onunla bir yarisim yok zaten benim. Kimin ne oldugunu zaten ailemde anlayacak zamanla. Zaten teyzem de soylemis esine g..... nin yeri ayri bende ilk goz agrimiz diye o cekemiyor beni cunku herkese saygi ve sevgi duydugum icin. Zamanla da kendisi kaybedecek ben degil
Kusura bakmayin da ben kiskanclik yapmiyorum kendisi yapiyor onunla bir yarisim yok zaten benim. Kimin ne oldugunu zaten ailemde anlayacak zamanla. Zaten teyzem de soylemis esine g..... nin yeri ayri bende ilk goz agrimiz diye o cekemiyor beni cunku herkese saygi ve sevgi duydugum icin. Zamanla da kendisi kaybedecek ben degil
Allah aşkına kariyer gibi söyleyip durmayın sunu, sırf insan olduğunuz icin size saygı duyması gerekir "büyük elti kücük elti" nedir Allah aşkına?
Aynen katiliyorum. Daha alti ustu 10 aylik evlisiniz. Yasiniz da 27 37 deyil sonucta. Uzgunum ama bunlar size bir ustunluk saglamaz. Herkes insan, herkes ayni saygiyi ve sevgiyi hakeder, ancak ustunluk ustun davranislarla olur. Bu kadarcik bir meseleye bu kadar kinlenmek te sizin olgun olmadiginizi gosterir.
kusura bakmayında ben hatalı oldugumu dusunmuyorum sadece hosgeldın demedı dıye olmadı bu konular daha baska seylerde var nısan gunu annesı cagırdı bende yanındaydım masada ayaktaydım benı ve kayınvalıdemı ıterek annesının yanına gttı musade ıstemedı. gecen gıttıgımde de artık eve doncegım kalktım kaynımla ve teyzemler bır yere gtcektık bır sey almaya cabuk gel dıyor kaynıma o da ona dıyor kı sen bıraz çalış yardım et anneme ben gelırım o da tabıı yaparım her zaman benım ıcın sıkıntı olmaz. bana laf carpıstırıyor aklınca. sankı ben gıttıgımde oturdum da hıc bır zaman oturmam gıttıgımde yardım ederım. yanı ben cevap bıle vermedım o sozlere kusura bakmayın da onun bılmıslık taslayıp laf sokmasına musade etmem gerekırsede agırlıgı mı koyarım
Bakın hala kendinizi övüyorsunuz onun ne olduğu belliymiş bu ne yakışıksız bir söz böyle bir kere yaa bikaç kez görmekle nasıl bu lafları dersiniz daha 2 günlük nişanlı kız ya bu ne nefret anlamadım kız daha iki günlük nişanlı ama teyzeler gideceği zaman kaynana gelmiş mutfağa da girmiş kahve yapmuş demek ki yol yordam biliyoe 21 yaşında kız ama ablalık yapıp güleryüz gösterip alışması size güvenmesi için adım atacağınuza ilk günden dışlıyorsunuz iki günde bunu yapan gelio burada arkasından bu lafları diyen ilerde neler yapmaz. Sürpriz d.günü filan hep ona inat olsun diye belli ki bir anda aileye girmesini kabullenemiyor pabunuz dama atıldı gibi çocukça düşünüyorsunuz kahve yapması filan göze gircek diye ama bu anlamsız ilk göz ağrıymışsın daha çok seviliyormuşsun herkesin yeri ayrı olur merak etme d.günü yapcan düğünden herkes gelcek kızı davt etmicem sonra kızdan seni saymasını beklicen ben bunu yapan birini saymam benden büyük diye hiçe saymasını kabul etmem saygı gösterene gösterilir o ailede yeni koruyacağınıza nasıl köstek olurum diye bakıyırsunuz iki günlük kıza devam edin böyle daha 10 aylık evlisiniz bu şekilde seninde nasıl biri olduğunu aile görecek.
Bence siz kiskaniyor gibisiniz bende buyuk eltiyim ama hic sizin gibi düşünmüyorum siz o geldi benim papuc dama diye korkuyorsunuz bu arada bütün yazilarin hepsini okuyarak vardim bu kaniya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben neden kıskanıyım kı mutlu bır evlılıgım var esımın aılesıyle aram ıyı cok sukur her sey yolunda. cekememızlık kıskanclık nıye olur bılıyormusunuz mutsuzsan olur karsı tarafı mutlu gorunce ben neden oyle degılım dıye dusunur. sanırsam bu da onda var sagolun bu arada sayenızde daha da netlesıyor kafamdakı dusunceler :)
Geçen gün elti konusundan ban yedim ama dayanamadım yine. İlk okuduğumda size hak verdim ama yazdıklarınızı okuyunca tamamen değiştirdim fikrimi. 1 seneden beri tanıyoruz her şey güzelken birden değişti demişsiniz. Bence sizin tavırlarınızı gördükçe eltiniz değişmeye başlamıştır haklı olarak. Ayrıca kardeşi size yenge diyo diye o size yenge demek zorunda değilki içinden gelmiyorsa demez ki kimsede zorla dedirtmez. Siz sürekli onunla ilgili şeyleri kayınvalidenize veya eşinizin kardeşine söylemişsiniz ee o da bunları gördükçe size uzak davranmayı tercih etmiştir haklı olarak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkes ayni seyi söylüyor ama hanim efendi hala hakliyim diyo Allah eltisi olacak kizcagaza sabir versin yasida kucuk ama kendini geri cekmekte cok cok hakli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yazmak istediklerimi yazamiyorum ama herkes ayni seyleri tahmin ediyor zaten seni sevdim dusuncelerini de :)Eltisi benimle aynı yaşta bende 21 yaşındayım ve bana aynı şey yapılsa çok daha farklı davranırdım. Bir de arkadaş ben mutluyum mutlu olan kimseyi kıskanmaz o mutsuzki kıskanıyor demiş nasıl bir ön yargıysa artık anlamadım. Daha yazılcak şey var da bir daha ceza almak istemiyorum :))
Geçen gün elti konusundan ban yedim ama dayanamadım yine. İlk okuduğumda size hak verdim ama yazdıklarınızı okuyunca tamamen değiştirdim fikrimi. 1 seneden beri tanıyoruz her şey güzelken birden değişti demişsiniz. Bence sizin tavırlarınızı gördükçe eltiniz değişmeye başlamıştır haklı olarak. Ayrıca kardeşi size yenge diyo diye o size yenge demek zorunda değilki içinden gelmiyorsa demez ki kimsede zorla dedirtmez. Siz sürekli onunla ilgili şeyleri kayınvalidenize veya eşinizin kardeşine söylemişsiniz ee o da bunları gördükçe size uzak davranmayı tercih etmiştir haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?