Hey hey aklin yolu bir tut yakomozcum halayin ucundan tey tey tey biz tolcanla anlatamadik 1 saattir bayan hakliyim buyuk eltiyim diyo baska birsey demiyo gel halaya tey tey tiiinnn tiiinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa işte anlatmak istediğim tamda buydu. Sen kayınvalidene anlatsanda anlatmasanda kaynın sevmiş öyle kabul etmiş. Yarın öbür gün kız bak yengen şöyle yaptı böyle yaptı demeye başlar ve alır iyice uzaklaştırır sizden. O yüzden ben büyük yengeyim bana bunu yapamaz saygı göstermek zorunda diye kendini kasma. Sonunda elde var sıfır olursun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benım esım 3 kardesın en buyugu 3 erkek kardesın evın babası gıbıdır yanı saygı duyar kardeslerı. benım esım su an olayları uzaktan ızlıyor karısmıyor kızda daha yenı aılemız de oldugu ıcın zaman verıyor akısına bırakıyor uzaklasırsa kendı bılır kendı kaybeder ıkı kardesın arasını actıgı ıcın. et tırnaktan ayrılmaz kı kardes bunlar. olan yıne ona olur.
geldim geldim halaysaa varımm
konunu okuyorum şimdiden kayna şikayetler felan büyük elti havaları sen daha önce evlendin diye altınmı yumurtluyosun anlamadım kız yeni adapte olmaya çalışıyordur zaten ayrıca sana abla demek zorunda değil bence biraz sende sorun var galiba dur bakalım bir evlensin zaman geçsin ona göre değerlendir yani bu ne acale
benım esım 3 kardesın en buyugu 3 erkek kardesın evın babası gıbıdır yanı saygı duyar kardeslerı. benım esım su an olayları uzaktan ızlıyor karısmıyor kızda daha yenı aılemız de oldugu ıcın zaman verıyor akısına bırakıyor uzaklasırsa kendı bılır kendı kaybeder ıkı kardesın arasını actıgı ıcın. et tırnaktan ayrılmaz kı kardes bunlar. olan yıne ona olur.
hala ayni seyleri soyluyorsun. Sende hanim sultan kompleksi var. Kralice deyilsin evin buyuk ogluna vardin diye bunu unutma. Kardeslerin arasi acilirsa bunda senin de payin olucak, bit bit bit kocani doldurup duruyorsun. Kayinpederin yok mu senin ? Devamli esim ailesin babasidir diyip duruyorsun.
hala ayni seyleri soyluyorsun. Sende hanim sultan kompleksi var. Kralice deyilsin evin buyuk ogluna vardin diye bunu unutma. Kardeslerin arasi acilirsa bunda senin de payin olucak, bit bit bit kocani doldurup duruyorsun. Kayinpederin yok mu senin ? Devamli esim ailesin babasidir diyip duruyorsun.
Eltin olacak zavalli kiza bile simdiden illalah dedirtmissin.
geldim geldim halaysaa varımm
ben bunu devamlı soylemedım ılk defa yazıyorum gozlerınız yanlıs gormus herhalde kayınpederım var evet ama pek karısmaz evın herseyıyle esım ılgılenır ben kocamı doldurmuyorum ayrıca kendısı gelıp ben anlatmadan gelıp bazı seylerı soyledı bana o da sezıyor kör degıl yani. kı bu olayı teyzemler bıle anlamıs demek kı tek anlayan ben degılmısım.
ben bunu sızın gıbılere anlatamıyorum herhalde kızla kaynım aynı mahallede yasıyorlar daha onceden kız bızım aıleyı tanıyor yaklasık bır 6 aydır bızım aılede neyı anlatmaya calısıyorsunuz valla benım esımle 4 yıl cıktım aılesıyle 1 ay sonra tanıstırdı esım 1 ay da adapte oldum sevgılıyken de gorusurdum aılesıyle sozlenmeden oncede butun aılesını akrabalarını tanırdım. bırazda ınsanın kendıyle alakalı
Gel bacim sende halaya yorma o guzel kafani bayan anlamiyor dunya onun etrafinda donuyormus gibi esim buyuk ben buyuk felan filan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben 10 aylık evlıyım hazıranda 1 yıl olucak inşallah. kaynım iki gün önce nişanlandı fakat ben elti adayımla anlaşamıyorum. uzatmadan olayı anlatayım nişana eşimin teyzeleri falan geldi istanbul dışından. tabi normal olarak kayınvalıdemde kalıyorlar bu arada kayınvalıdemle aram iyidir bugun iş çıkısı kayınvalideme gittim teyzemler yarın evlerine dönüyorlar diye yolcu etmek ıstedım gittim ev kalabalıktı biraz içeri selam verip girdim neyse benim elti adayımda mutfakta kahve yapıyordu ne bana hosgeldın nasılsın ıyımısın benımle tek kelıme etmedı annemın komsuları bıle hosgeldın dıyor dusunun neyse ben bır sey olmamıs komsularla falan konusuyorum. sonra bu da geldi oturdu biraz sonra kalkmak ıstedı optu herkesı sıra bana geldı zorla öptü o da emınım ınsanlar var dıye yıne tek kelıme etmıyor kı ben ona hiç bir zaman kötu davranmadım kırıcı laf soylemedım. hep yanında oldmak ıstedım nişanında agladı eltim babası otorıter bıraz kaynımla aralarında babasının sorunlar oldu ben ne oldu dedım yanına gıttım nıye aglıyorsun dedım bızım tarafla fotograf falan da cektırmedı ben dedım cekılelım dıye ben sarıldım ona fotograf cekılırken o hıc. ben ondan 6 yas buyugum benı sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda yanlısmıyım o 21 ben 27 yasındayım. kı ben buyuk eltıyım nedır bu tavır anlamadım sizce ne yapmalıyım
Bana bay geldi artik. Ne yaparsan yap, ne diyelim. Iyi didismeler size.
aynen bu saatten sonra bende yazmıyorum konum kapanabılır
şimdi bu hafta sonu annemin dogum gunu hep bırlıkte once dugune gıdecegız cıkısta da kayınvalıdeme suprız dogumgunu yapıcagım evimde. orda olursa dugunde cagırmak hıc ıstemıyorum cunku kırıldım. ınsan ıster ıstemez bır araya gelıcek bende selam verırım sadece o kadar. bu arada ılk baslarda bana ısmımle hıtap edıyordu esıme abı dıyor bana nıye ısmımle hıtap edıyor dıye kaynıma soyledım tabı o da hemen onu korumalar dedım bana sen yenge dıyorsun onun da yenge demesı gerek hadı sımdı sevgılısınız ama ılerıde yenge demesını ısterım dedım.
yazdıklarımı sanırsam dıkkatlıce okumuyorsunuz ıkı gundur tanımıyorum bu kızı ben. benı adam yerıne koymayan bır ınsanı bende koymam cagırmamda ben kımsenın gozune gırmek ıcın bır sey yapmam yapmadım da her yıl ben annemın dogum gununu kutlarım kendı annemınde aılemınde. ben bunları en basta da yazdım ben onun ıcın elımden gelenı yaptım. aradım mesaj attım sordum ben gereklı olan yerde hep yanındaydım o elının tersıyle ıtıp cephe aldı bana. bunu ılk basta da yazdım. nısan bohcasını kendı ellerımle yaptım. ısteme gununu bıze sormayarak yaptılar ama abı yengedır en yakınlrıyız dıyerek vardıyamı degstrıp zar zor gıttık nısanda ısden ızın alıp erken cıktım ben bu kadar fedekarlık yapıyorsam karsılgında da bır hal hatır sormasını beklerdım cok sey degıldı bu. ayrıca bu kız bızım aıleye yenı tanısıp ıkı gunde gırmedı daha once yanı 1 senedır tanıyorum ama sevgılı donemınde okuyordu falan uzaktık fazla gorusemıyorduk ıs resmıyete donunce kendı tavırları degıstı ben yıne aynıyım benım dugunume gelıp fotoları ceken oynayan kız gıttı buzdolabı gıbı bırı geldı kı ben bır sey yapmadım ona. bundan emınımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?