kızlar ben 10 aylık evlıyım hazıranda 1 yıl olucak inşallah. kaynım iki gün önce nişanlandı fakat ben elti adayımla anlaşamıyorum. uzatmadan olayı anlatayım nişana eşimin teyzeleri falan geldi istanbul dışından. tabi normal olarak kayınvalıdemde kalıyorlar bu arada kayınvalıdemle aram iyidir bugun iş çıkısı kayınvalideme gittim teyzemler yarın evlerine dönüyorlar diye yolcu etmek ıstedım gittim ev kalabalıktı biraz içeri selam verip girdim neyse benim elti adayımda mutfakta kahve yapıyordu ne bana hosgeldın nasılsın ıyımısın benımle tek kelıme etmedı annemın komsuları bıle hosgeldın dıyor dusunun neyse ben bır sey olmamıs komsularla falan konusuyorum. sonra bu da geldi oturdu biraz sonra kalkmak ıstedı optu herkesı sıra bana geldı zorla öptü o da emınım ınsanlar var dıye yıne tek kelıme etmıyor kı ben ona hiç bir zaman kötu davranmadım kırıcı laf soylemedım. hep yanında oldmak ıstedım nişanında agladı eltim babası otorıter bıraz kaynımla aralarında babasının sorunlar oldu ben ne oldu dedım yanına gıttım nıye aglıyorsun dedım bızım tarafla fotograf falan da cektırmedı ben dedım cekılelım dıye ben sarıldım ona fotograf cekılırken o hıc. ben ondan 6 yas buyugum benı sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda yanlısmıyım o 21 ben 27 yasındayım. kı ben buyuk eltıyım nedır bu tavır anlamadım sizce ne yapmalıyım
Bu konuyu içinde büyütüp kinlenmeden önce biraz yakınlık göstermeni öneririm.
Onun yaşı küçük,çekiniyor veya kıskanıyor bile olabilir.
Belki senin haberin olmadan kayınvaliden kızı seninle filan kıyaslıyordur,kız da içerliyordur.
O yüzden bir süre ablalık edip dost eli uzatmakta fayda var.Baktın olmuyor,sen de aynı davranırsın.
Hiçbir şey yapmamalısın.
Eltinle yıldızın barışmadı mı? O zaman özel günlerde bir araya gelecek, vazifelerini yerine getirdikten sonra sen sağ ben selamet diyeceksin.
Bu kadar.
Kafanı bulandırıp canını sıkmana gerek yok. Çok iyi anlaşmak zorunda değilsiniz, birbirinizin yüzüne çıkmayın yeter. Evin ayrı yerin ayrı canım boş ver ya...
Kayinvalide, elti, gorumce kavramlarina karsi doldurulmus, beyni yikanmis bir kiz olabilir. Cok var oyle.Aman yuz vermiyim, mesafemi koyayim diye bile dusunuyor olabilir aklinca, kimilerini evlilik oncesi cok doldururlar, aman kizim soyle yapma, boyle yap filan diye karsi tarafa dusman gibi yollarlar. Sonra kiza agirligi olsun, saygi gorsun diye isin suyunu cikarir. Sacmalar boyle.
Ben olsam fazla ustune dusmezdim. Cok mu onemli onun hosgeldin demesi, icinden gelerek sarilmasi. Salla gitsin. Sen kendinden odun verme yeter.
dogru soyluyorsun esımde aynısını soyluyor benım ablam kendı eltısıyle arası cok ıyıdır yedıklerı ıctıklerı ayrı gıtmez bende oyle olmak ıstedım elımden gelen yakınlıgı da gosterdım bu saatten sonra ugrasmıyacagım kaynım desen zaten kızın dedıgıne bakıyor bır dedıgını ıkı etmıyor o yuzden ıster ıstemez bu bana da yansıyor ben ondan once kalktım evden kaynımla teyzesıyle ısımız vardı bır yere ugraycktık cama cıkmıs kaynıma cabuk gel eve dıyor cocuk cocuk hareketler yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?