Elti uzakta iyi derlerdi bilemedim

Benim eltim bize bayaa uzak bir şehirde ve bende çok iyi anlasirim yıllardır hicbir problemimiz olmadı. Arada eşim de diyor keşke buraya aldirsa isini falan kaynımın yani. Bende eşim için onaylıyorum aile olarak bir kaynim ve bir eşim var. Yani onların birbirinden başka kimsesi yok. Ama öyle bir durum olsa kesinlikle biz de sizin gibi oluruz neyse ki onların da öyle bir düşüncesi yok

yazdıklarınızı tekrar okuyun. Eltinizi sevmiyorsunuz hatta o kadar çok kıskanıyorsunuz ki, kendi fesatlığınızdan görüşmek istemiyorsunuz.
He arkadaş sevmiyorum nefret ediyorum veya çok aşığım bayılıyorum diyelim ne olursa olsun bu kadar sık görüşmek istemediğim için sorun bende mi ? Diyelim ki fesatım, bu her hafta görüşmemizi normal mi kılar? Yani fesat olmasaydım evlerinden çıkmaz mıydım siz öyle mi yapıyorsunuz

Diyorum ama çocuklar da büyüler akılları eriyor ailecek vakit geçirmemizin normal olduğunu anlatamıyorum sürekli kuzenim kuzenim amcam amcam ikna edemiyorum onun çocuğu da öyle geçen beni aldıar bir yerden kızları tutturdu kuzenlerimi alıp, yemeğe gidelim diye o kadar ısrar etti ki evde yemem yok diyoruz eltimle babamla yaparız diyor amcam yapmıştır diyor dışardan söyleyelim yok şuraya gidelim onlar demeden ben dedim artık gidelim diye

Peki niye gitmedim bahanem ne? Artık sık görüşmekten birbirimizin her şeyini yaşadığımız her şeyi bilir olduk bahanem de olmuyor çoğu kez

Arkadaşlar herkes şikayet etmiş başlık konusunu o an böyle yazmış bulundum soradan da değiştitemedim "eşimle aşamadığımız problem" Olsun daha da başlıkla ilgili yorum yazmayalım ya da görevli biri varsa değiştirsin lütfen

Eşinle ilişkiniz nasıldır bilemiyorum ama gerekirse rest çekeceksin.
Yani bu durumu düzeltmek için illa kavga çıkarıp küsüp trip mi atmalıyım ben neden ailede ben hariç kimse ailecek vakit geçirmeniz talep etmiyor cidden bende problem var diye düşünmeye başladım psikolağa gideceğim ama o da çok pahalı

Açıkça eltiye söyleyin. Bazen başbaşa kalmak istiyorum diye.
Eşinize de bu konuyu ya düzelt ya taşıyoruz resti çekin.

Tüm konuya yazdıklarınızı okudum, eltinin size hiçbir saygısızlığı olmamış. Ama kadının doğumdan 2 ay sonra çalışmaya başlaması, kayınvalideyle olan iletişimi hepsi size batmış. Kendi kendinize eltinize düşman olmuşsunuz. Yaşınızda 5 değil, 35miş.

Bir haftasonu bir gezme planına "ben bu hafta rahatsızım size geçmesin gelmeyelim" diyememek imkansız. Büyük ihtimal, pek bir şey demeyip, böyle içinize atıyorsunuz. Konunuz çok garip.

bir zaman beraber gideceksiniz, bir zaman ailecek bir seyler yapacaksiniz, bir zaman da onlari gonderip siz evde kafa dinleyeceksiniz. karsidakiler iyi bir insansa bosuna gerilmeyin, caniniz istemeyince de soyleyin, biraz kafami dinleyecegim, biraz ailecek vakit gecirelim diye. acik acik konusamadiginiz icin geriliyorsunuz muhtemelen

herseye birden karsi cikarsaniz, huysuz durumuna dusersiniz. neyden rahatsizsaniz, ona gore esinizle sakince konusun ve soyleyin. ben de gorumcemlerle cok yakinim ve gorusuruz epey, ama onun esi de benim esim de once bize sormadan plan yapmaz. esinize gitmekten rahatsizim derseniz onun keyifle yaptigi seyi engellemis olursunuz. acik acik ne yapmasini bekliyorsaniz soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…