Elti Vakası Ve Kurban Meselesi..

Yarisina kadar okudum.
Bak guzelim sen eltini hayatinin merkezinden cikar bi once . Birak nereye geliyorsa gelsin gormezden gelirsin olur biter. O gelirse gitmem mevzularina gerek yok. Evine gelirsede hosgeldin dersin baskada muhatap olmazsin.

Ya sen hala ordamisin soruyosun soyluyoruz napcani ama dinlemiyosun ki. Git ve gorumceyi de eltiyi de sallama. Kurban kesilecek zaten is guc olacak isin bitince de gec otur esinle kv kpnle. Onlarla konus kimseyle konusmayi,da gosteris haline getirme yok kocamla daha yakin olayim falan ne gerek var niye abartiyosun bu insanlari gozunde cok sklirsan gir kk ya bizle yazis kimsenin gozunun icine bakma

Ben olsam gider kurbanimi keser gelirdim.
Aynı ortamda olmamız benim için bir şey ifade etmezdi.
Laf atarsa da duymamazlıktan gelirdim.

Valla bende eltimle konusmuyorum pisligin tekidir gorgusuz edepsiz seyyy hiccc umruma gelmez acikcasi o kv geldgi zamn ben o yokmus gbi davraniyorum guluyorum egleniyorum sirf nispetine en fazla 20 dk oturabiliyor yanimizda sonra defolup gidiyor snde oyle yap yokmus gbi davran

Siz kp evine gidiyorsunuz eltinizin değil ki. Eltiniz de sizinle konuşmuyor ama bakın yinede kv evinde. Sizde gidin o yokmuş gibi davranın kurbanınızı kesin yeyin için gelin . Bu eltinize vereceğiniz en güzel mesaj bence umrumda değilsin.

Mesafeli olarak görüşüyorsan niye gitmeyeceksin ki. K.valideni de zor duruma sokacaksın, eşini de. Yok o olursa bayram da gelmem. Yok bana getirme....
Görüşmek istemiyorsan direkt eltine söyle o zaman.

Herkes herseyi anliyo biliyo ama birde biz anlayabilseydik cidden iyi olacakti.hicbir sey anlamadim

13 sayfayı okumadım da hani bu görünce ve elti kavga etmişti görümcen çocuğa bakmadığı için hasta Kv bakmak zorunda kalmıştı

Kv İstanbul dan gelecek evde kızı kocası torunları var gelip 4 gün sende kalacak

Ben Kv olsam kalmam anası kalsın da derim

Çok kincisin daha elti gelmeden vay evime gelir yok kurbanda bana gıcıklığına anasına gitmez vs çok kuruyorsun

Eşin madem anlayışlı ve tutturmuyor sen de onlarla olan ilişkini sıfırla

Ama yapmıyorsun

kp in yanına gitmem görümcemin pişirdiğini yemem ama evde yalnız kalamam onu çağırırım vs çok çirkin duruyor fazla çıkarcı görünüyorsun

Kızlar zamanında bana eltini çok kafaya takmışsın diyodunuz. Alın görün işte benden daha fazla eltisini kafaya takanlar var.

Sende eşinle kakara kikiri ol. Eltinin oğluyla senin oğlun anlaşıyorlar mı

Sana şunu söyliyim benim eltimde görümcemde çok iyi anlaşıyorlardı, çok kakara kikiri gırgır şamata yapıyorlardı gülüşüyorlardı, sonra eltim bir kavga çıkardı, görümcem eltimi görse saçını başını yolcakmiş öyle diyormuş eltimin arkasından öyle çok samimi olupta başkasını dışlayanların sonu böyle oluyor boşver

Canım şunu bı kere kafana koy o arsa ben yokum.o sizdeyse ben gelmem gibi sevimsiz sözlere hicmi hiç gerek yok.Kusura bakma ama iyisiyle kotusuyle oda onların gelini,sende onların gelinisin.tabiki oda gelicek kalicak.karismamalisin ve eltin orada diye kv lere gitmemen,onları cezalandırmak oluyor,bu noktada haksızlık yapıyorsun.Sen herkesi yonetemezsin.bu nefret politikasıyla da hep mutsuz olursun.oncelikle sakın olmayı ogreniceksin.Bayramda kesinlikle git kv kp nin elini op.gereken saygiyi yap ama eltinle muhattap olma,kötü sözde etme.Siz ailesiniz mecbur karsilasicaksiniz ama sevmesenizde saygılı olun.kuslugunuzde dahi bir saygı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…