Elti.....

Abartmayın lütfen.. 20000 liraya avangart bütün ev eşyası ne alabilir ki ? Bence kafaya takılacak bişey yok. 1000 lira verip 1 hafta tatil yapabilirsiniz,sırf tatil yaptım diyebilmek için.. o yüzden gözünüzde büyütmeyin.

Eşyalarınızı iyi günlerde kullanın.
Kıskanç insanlar....en korktuğum insan tipi. Uzak durmanizda fayda var görmezden gelin en iyisi. Kendi kendine catlasin dursun

Kv Kp iyiyse size karşı seviyorsanız seviliyorsanız kocanızla huzurluysanız boşverin eltiyi görümceyi
Hayırlı olsun eşyalarınız

Kv Kp iyiyse size karşı seviyorsanız seviliyorsanız kocanızla huzurluysanız boşverin eltiyi görümceyi
Hayırlı olsun eşyalarınız

Niye bu kadar içli dışlısınız anlamıyorum? Her evli böyle sanıyorsanız hayır, insanlar kendi sınırları dahilinde yaşıyor. Kimsenin de bu sınırları geçmesine izin vermiyor. Siz de sadece kendi hayatınızı yaşayın boşverin.

20000 avangard eşya aldı demedim.20000 eşya parası verildi üstünü kendileri tamamladılar.tatil yaptım demek için tatil yapmam.

Tatil bu. Farkli bir yer ve insan paylasma istegi duyuyor. Siz gitseniz siz de paylasirsiniz kimse kimsenin uzulmesine bakmaz.

Ben de cok fotograf paylasmam ama tatilde heryerde insan fotograf paylasiyorum. Size yonelik bir hareket degildir bence. Siz cok bakiyorsaniz o yuzden dikkatinizi cekmistir.

Cocuklariniz da kucukmus onlara da cogu otel ucretsiz. Siz de gidin 1 hafta. Eylulde fiyatlar cok dusuyor. Hem sezon sonu cok insan olmaz hem de fiyat acisindan sizi zorlamaz. Tatil herkese lazimm.

Anlayamadım yeni evinizin bütün eşyalarını yenilerken, kocanizin parasiyla alınmıyor mu hersey? Eger kv kp aliyorsa, eltinin kiyas yapması doğru olabilir. Ama sizin paranizsa, isterseniz tuvaleti altin kaplatin kime ne

4 yil önce evlendim, sadece yatak odami 8 bine aldım. Öyle çok da aşırı özel birşey değildi. Eminim simdi ayni takim en azindan 12 bin vardir. Işin içine salon da girerse 25 bini bulur rahat. Yakin zamanda kaliteli mobilyalara bakmadiniz sanirim

Alışverişe cümbür cemaat niye çıkıyorsunuz, ayrıca kv kp size eşya almak zorunda değil, hadi aldı diyelim, bu durum kaynını ve eltini ilgilendirmez.

Tatil olayına gelince, niye sürekli onları takip ediyorsun? İnsanlar eğleniyorlar ve anılarını paylaşıyorlar, bunda anormal bi durum yok.
Ben olsam üzülürler diye paylaşmam demişsin, bu zaten mantıkdışı. İşi gücü yok senin tatiline mi üzülecek insanlar?
Çok fazla takmışsın onlara.

Amann sal gitsin kendi hasetliginde boğulsun. . Hayırlı güzel günler de oturun inşallah

Kiyaslamalari bosverin aile ici dengeler degisik olabiliyor. Eltim gorumcem kuzenim suyum buyum bu kafalardan cikip kendi yuvanizin huzuruna bakin. Esinizle mutlu musunuz gerisi hikaye...

Son kisma kadar haklisiniz. Kiskancliktan catlamislar. Ama whatsapp durumlari sizle ilgili degil. Genel olarak herkese tatilde oldugunu gostermek istiyor bence.
Esya konusuna da gelince. Cok sevdigim bir atasozu aklima geliyor boyle konularda. It urur kervan yurur.. Bosverinnnn.
Herseyiniz hayirli ugurlu olsun. Gule gule oturun :)

Sen evini yenileyince oda imrenmiş demek. Olabilir ya...insanlık hali. Kadınlar eşyaya, alışverişe doymaz zaten. Keşke nezaket gereği ona da sorsalarmış. En azından bir iki parça bir şey alınabilirdi gönül almak için. Sonuçta senin de vardı beğenmediğin için evini yeniledin. O da evini yenilemek isteyebilir. Bence eşit davranılmalıydı.

günaaydııınn..
sevgili arkadaşım, bilmem kaç milyar yaşındaki dünyaya oranla, insan için 60-70 sene ortalamayla gayet kısa bir hayat yaşıyoruz.. o da ecelle ölünürse yani..
neden bunları dert ediniyorsun kendine?
hayır senin derdini küçümsediğimden değil asla yanlış anlama beni tabi ki herkesin derdi kendine göre büyük..
ama bak eşin yanında, huzurlusunuz, evin yenilenmiş hepsi gönlüne göre olmuş, çocukların var, tahmin ettiğim üzere sağlıklısınız..
şükür sebebin çok yani en başta sağlık... bunları düşünüp mutlu olmakla geçireceğin zamanları eltim beni kıskandığı için tatil fotoğrafları paylaşıyor minvalinde düşüncelerle heba etme derim ben..
Rabbim güle güle oturmak nasib etsin yeni eşyalarınla...

Bişiy diyim mi bence sen sanki eltini kıskanıyosun ve o seni kıskansın istiyosun en azından bana öyle geldi

Whatsapp durumlarına bakma daha çok kudursun kıskançlıktan ziyade bencillik var gibi herşeyin en iyisi en yenisi bende olsun hep bana hep bana gibi bir düşünceleri var gibi geldi. Hiç takılma hazımsızlık yaptıysa soda ver rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…