Elti.....

Anlayamadım yeni evinizin bütün eşyalarını yenilerken, kocanizin parasiyla alınmıyor mu hersey? Eger kv kp aliyorsa, eltinin kiyas yapması doğru olabilir. Ama sizin paranizsa, isterseniz tuvaleti altin kaplatin kime ne
Biz evlenirken hiç bişey alınmadı daha sonra bu eve taşınacağımız belliydi.ama onlara 20000 eşya parası verildi.yani bize yapılıp onlara yapılmayan bişey yok.o zamanda zaten çoğu şeyin parasını biz ödedik.şimdi o eşyaları kv gile bıraktık Yen'i alıyoruz.beyaz eşyaları filan kvgil aldı.çoğu şeyi zaten yine kendimiz alıyoruz.

Yoo bakıyorum mobilya.fiyatlarınıda biliyorum.verdikleri parayla zaten salon ve yatak odası aldılar.ne aldıkları beni ilgilendirmez zaten.banada aynı para verilmesini çekemiyor sanırım.zaten çoğu şeyi kendimiz alıyoruz biz.

Alış verişe cümbür cemaat filan çıkmıyoruz.evime aldığım şeyleri görüp kıskanıyo.öyle bişey yazmadım ben cümbür cemaat çıkıyoruz diye.kv kp zorunda oldukları için değil beni sevdikleri ve istedikleri için eşya alıyorlar.benim tatilime üzülmek değil,kendi çıkamadığı için iç geçirebilir kastıyla yazmıştım.umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Geçen eşi durum paylaşmış kıyameti koparttı hemen kaldırttı şimdi sürekli paylaşmalarını garipsedim sadece.iyi dileklerin içinde saol canım.

Bişiy diyim mi bence sen sanki eltini kıskanıyosun ve o seni kıskansın istiyosun en azından bana öyle geldi
Böyle gelmesine şaşırdım.ben çok şükür elimdekiyle yetinmesini bilen bi insanım.dünyanın bütün güzel şeyleri benim olsun gibi bi çabam YÖK.eğer öyle olsaydım en başta kendim seçip beğenip alcam diye tuttururdum.kimsenin beni kıskanmasını istemem.ne kazandırırki bana.

Haklısın aslında canım çok saol.

siiz biraz kandırmışlar herhalde. özel bir şey değil ve 8 bin.! ben de 5 yıl önce evlendim. yatak odası yemek odası salon oturma odası 7 bine aldım. ha gayet sıradan ama hepsi sıfır gibi şu an. üstelik evde taşıdım. arkadaşım çok özel avangarda yaptırdı. 20 bin verdi ve harika. İstanbul da yaptırmıştı tüm mobilyalarını

Ben seni anlıyorum.Ama adi üstünde elti işte.Ha belki fesatsin diyeceksinizde ben hicbir eltinin.öyle kardeş gibi arkadaş gibi olacağınida inanmam.E istisnalar hariç.O yüzden kıskanır ne kadar onda fazlası olsa bile ister yani .Sende bundan sonra ona göre mesafeni koyarsın. Çünkü bu elti konusunda niyeyse hiç pozitif düşünemiyorum

konuya gelecek olursak whatsappdan nispeti de ilk defa duydum. bence kendinizi doldurmayın. ha içiniz soğuduysa da mesafeli görüşün. zaten 2 çocukla nasıl bunlara takacak zaman buluyorsunuz ki. bir oğlum var eve gidince elime telefon bile alamıyorum.

Eşit konumlarda ki insanların arasında ki dengesiz tutumlarda burukluk olması bence gayet normal. Hatta şakayla karışık içinde tutmadan dile de getirmeli insan. Zira sen çok iyisin diye sana farklı öbürünün karakteri farklı diye ona farklı davranan 3. kişilerin tutumunda bir sakatlık vardır.. Olayı kıskançlığa taşımadan içinde kalan neyse paylaşmalı... Eltiniz de bunu yapmalı.. Birebir aynı şeyleri almanız, aynı zevklere sahip olmanız mümkün değil.. Hatta belki siz ondan çok daha farklı koşullara sahipsinizdir, daha farklı şeylere de sahip olabilirsiniz.. Yaşlarınız henüz genç.. Tutum konusunda dengeyi sağlayamayabilirsiniz. Burukluk böyle yaşlarda kıskançlığa, fevrilik de asabiyete suyun buza dönüşmesinden daha hızlı dönüşür... Bence açık konuşmakta fayda var.. Kimi arkadaşlar "Aman ne gereği var yazabilir.." Ben aile olmanın, olmaya çalışmanın bu tarz çatışmalarla çok ilgili olduğunu düşünüyorum.. Nasıl ki masum zamanlarımızda kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla, ergenlikte ebeveynlerimizle çatışarak bir yol tuttuk... Yeni girdiğimiz ailede de bu tarz çatışmaları yaşamanın bir şans olduğunu, üslubunca ve gayet itidalle yönetmemiz gerektiğini bilmemiz gerek.. Ancak kötü zamanlarımızda karakterlerimizi tam anlamıyla görebiliriz. Bunları doğru yönetebilirsek yerine "güven" duygusu gelecektir. Yoksa kadınlar hep kendi fikirlerini zikrederek bir rol giydirmeye çalışır birbirlerine... "Nispet yapıyor", "Fesat bu", "Çok kıskanç".. Doğru olabilir.. Ama her şeyin bir nedeni vardır.. Bence aile olmak için uğraşmaya değer.. Değmeyenler de olacaktır.. Vicdan rahatlığıyla o saatten sonra da neye karar verirseniz onu yaparsınız... Haketmiştir zira..

Benim çok berbat bir kayınvalidem vardı.. Hayatımda olmaması bende eksiklik yapacaktı.. Ben onu mis gibi bir kıvama getirdim inşaallah ve iyi ki var.. Olmak zorunda ya... Herkesin var, benim niye olmasın... Çatışma güzeldir.. Aile adına elbette.. Aile olabilmek için..

Açık olmalı.. O olamıyorsa siz üslubunca açık olun.. Neyi yönetebilirseniz zaman içinde onun görünmeyen amiri olursunuz.. Bu da işinize yarar..

takma ya kıskanç insan o görmemezlikten gel yokmuş gibi değil hiç olmamış gibi davran çıldırsın

Siz son model beyaz eşyalara, özel yapım yatak odalarına o kadar anlam yüklemişsiniz ki eşya ile mutlu olmayı hedeflemişsiniz. Eltiniz ve kaynınızın işi yok sizi mi kıskanacaklar eşyalarınızı, madem onların da oldu istedikleri gibi neden kıskansınlar. Diyelim kıskandılar si de abartmayın he deyin geçin. Kayınvalide tarafı düğün zamanı hiç bişeye karışmasa kendi eşyanızı kendiniz seçseniz o zaman da hiç karışmıyorlar olurlar.

Ayrıca ben de tatile gitsem sürekli fotoğraflar paylaşırım yani, bunu da kimseyi kıskandırmak için değil kendi heyecanımdan yaparım

Size son model beyaz eşyalarınızla mutlu bir hayat diliyorum

Düşünmezdim....sizin yerinizde olmak istemezdim çünkü.

Daha iyisi senin olsun deyin geçin gidin hayatınıza

Aslında ben öyle olmak istemiştim.çünkü yaşadığım yerde hiç arkadaşım YÖK.arkadaş gibi olalım sonuçta akrabayız artık diye düşünmüştüm hep.ama tek taraflı düşünmeyle olmuyomuş maalesef.

Pardon da size yapılmamış ona nasıl yapıldı o zaman yemekli düğün falan anlamadım belki o da seçemedi eşyalarını ayrıca zamanında siz gidip eşyalarınızı kendiniz seçmemişsiniz hakkınızı aramamışsınız kaynananız kendi evine geçince alırsın demiş kabul etmişsiniz ve iki kere eşya değiştirmek zaten müsriflik değil mi ? onu da geçtim belki de evet senin gitmemen sorun olmuyorken o gitmeyince laf oluyordur belki hayır illa senin aldığın eşyaları kaynın eltin övmeleri mi gerekiyordu hiçbirşey demediler kaynım bile kıskandı diyorsun he koca adam senin eşyalarını kıskanacak. Tatillerini bile kıskanan sizsiniz, ayrıca o istediği eşyaları almış sizi neden kıskansın. O kadar ev döşemeye hazır yaptırmaya paranız var ama ufak bir tatile yoksa onları da kıskanmaya hakkınız yok tatildeler ve paylaşıyorlar niye kendi üzerinize alınıyorsunuz.

eltiler görümceler hep böyleler.. ! benim de var basmda hemde ikisi birden sennkinin bir üst modelleri..
takılma gercekten.. ben cok taktm sen takma taktıkca sinir oluyorsun.. bosver gözü olsun kıskansn napacan kv ile aran iyiyse ayrımclık yapmıyor ve sanabir laf sözleri yoksa takılma bile..
ha sana bir şaf mı söyledi cevabını ver otursun bidaha agzını acabilecek mi.. mesafani koyarsn ohh miss gibi... zoruna gitmesin hiç birşey belli cekemiyor sana birşey alınmasını istemiyor ne alırsan al kıskanıyor bu degsmez işte.. kimseyide hiç birşeyine karıstrma..
fotograflara gelince bu niyetteki bi insanınn resmleri paylasmasndaki amac her ikiside ollabilir neden üzülüyorsunuz ki amann bosverin değermi ?
paylaşır paylaşır bu sizi ilgilendirmez ki.

Oda Yen'i değil 4 yıl oldu evleneli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…