- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Biz evlenirken hiç bişey alınmadı daha sonra bu eve taşınacağımız belliydi.ama onlara 20000 eşya parası verildi.yani bize yapılıp onlara yapılmayan bişey yok.o zamanda zaten çoğu şeyin parasını biz ödedik.şimdi o eşyaları kv gile bıraktık Yen'i alıyoruz.beyaz eşyaları filan kvgil aldı.çoğu şeyi zaten yine kendimiz alıyoruz.Anlayamadım yeni evinizin bütün eşyalarını yenilerken, kocanizin parasiyla alınmıyor mu hersey? Eger kv kp aliyorsa, eltinin kiyas yapması doğru olabilir. Ama sizin paranizsa, isterseniz tuvaleti altin kaplatin kime ne
Yoo bakıyorum mobilya.fiyatlarınıda biliyorum.verdikleri parayla zaten salon ve yatak odası aldılar.ne aldıkları beni ilgilendirmez zaten.banada aynı para verilmesini çekemiyor sanırım.zaten çoğu şeyi kendimiz alıyoruz biz.4 yil önce evlendim, sadece yatak odami 8 bine aldım. Öyle çok da aşırı özel birşey değildi. Eminim simdi ayni takim en azindan 12 bin vardir. Işin içine salon da girerse 25 bini bulur rahat. Yakin zamanda kaliteli mobilyalara bakmadiniz sanirim
Alış verişe cümbür cemaat filan çıkmıyoruz.evime aldığım şeyleri görüp kıskanıyo.öyle bişey yazmadım ben cümbür cemaat çıkıyoruz diye.kv kp zorunda oldukları için değil beni sevdikleri ve istedikleri için eşya alıyorlar.benim tatilime üzülmek değil,kendi çıkamadığı için iç geçirebilir kastıyla yazmıştım.umarım şimdi anlatabilmişimdir.Alışverişe cümbür cemaat niye çıkıyorsunuz, ayrıca kv kp size eşya almak zorunda değil, hadi aldı diyelim, bu durum kaynını ve eltini ilgilendirmez.
Tatil olayına gelince, niye sürekli onları takip ediyorsun? İnsanlar eğleniyorlar ve anılarını paylaşıyorlar, bunda anormal bi durum yok.
Ben olsam üzülürler diye paylaşmam demişsin, bu zaten mantıkdışı. İşi gücü yok senin tatiline mi üzülecek insanlar?
Çok fazla takmışsın onlara.
Geçen eşi durum paylaşmış kıyameti koparttı hemen kaldırttı şimdi sürekli paylaşmalarını garipsedim sadece.iyi dileklerin içinde saol canım.Son kisma kadar haklisiniz. Kiskancliktan catlamislar. Ama whatsapp durumlari sizle ilgili degil. Genel olarak herkese tatilde oldugunu gostermek istiyor bence.
Esya konusuna da gelince. Cok sevdigim bir atasozu aklima geliyor boyle konularda. It urur kervan yurur.. Bosverinnnn.
Herseyiniz hayirli ugurlu olsun. Gule gule oturun :)
Böyle gelmesine şaşırdım.ben çok şükür elimdekiyle yetinmesini bilen bi insanım.dünyanın bütün güzel şeyleri benim olsun gibi bi çabam YÖK.eğer öyle olsaydım en başta kendim seçip beğenip alcam diye tuttururdum.kimsenin beni kıskanmasını istemem.ne kazandırırki bana.Bişiy diyim mi bence sen sanki eltini kıskanıyosun ve o seni kıskansın istiyosun en azından bana öyle geldi
Haklısın aslında canım çok saol.günaaydııınn..
sevgili arkadaşım, bilmem kaç milyar yaşındaki dünyaya oranla, insan için 60-70 sene ortalamayla gayet kısa bir hayat yaşıyoruz.. o da ecelle ölünürse yani..
neden bunları dert ediniyorsun kendine?
hayır senin derdini küçümsediğimden değil asla yanlış anlama beni tabi ki herkesin derdi kendine göre büyük..
ama bak eşin yanında, huzurlusunuz, evin yenilenmiş hepsi gönlüne göre olmuş, çocukların var, tahmin ettiğim üzere sağlıklısınız..
şükür sebebin çok yani en başta sağlık... bunları düşünüp mutlu olmakla geçireceğin zamanları eltim beni kıskandığı için tatil fotoğrafları paylaşıyor minvalinde düşüncelerle heba etme derim ben..
Rabbim güle güle oturmak nasib etsin yeni eşyalarınla...
4 yil önce evlendim, sadece yatak odami 8 bine aldım. Öyle çok da aşırı özel birşey değildi. Eminim simdi ayni takim en azindan 12 bin vardir. Işin içine salon da girerse 25 bini bulur rahat. Yakin zamanda kaliteli mobilyalara bakmadiniz sanirim
Aslında ben öyle olmak istemiştim.çünkü yaşadığım yerde hiç arkadaşım YÖK.arkadaş gibi olalım sonuçta akrabayız artık diye düşünmüştüm hep.ama tek taraflı düşünmeyle olmuyomuş maalesef.Ben seni anlıyorum.Ama adi üstünde elti işte.Ha belki fesatsin diyeceksinizde ben hicbir eltinin.öyle kardeş gibi arkadaş gibi olacağınida inanmam.E istisnalar hariç.O yüzden kıskanır ne kadar onda fazlası olsa bile ister yani .Sende bundan sonra ona göre mesafeni koyarsın. Çünkü bu elti konusunda niyeyse hiç pozitif düşünemiyorum
Oda Yen'i değil 4 yıl oldu evleneli.siiz biraz kandırmışlar herhalde. özel bir şey değil ve 8 bin.! ben de 5 yıl önce evlendim. yatak odası yemek odası salon oturma odası 7 bine aldım. ha gayet sıradan ama hepsi sıfır gibi şu an. üstelik evde taşıdım. arkadaşım çok özel avangarda yaptırdı. 20 bin verdi ve harika. İstanbul da yaptırmıştı tüm mobilyalarını
bazen takmadanda olmuyor bilyormsnz insan bosveremiyor..Hayırlı olsun inşallah. Takmamak lazım insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?