- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Çok sağolun.gerçekten kendinin olmasa derim ki onun yok ondan kıskanıyo.ama herşeyi var.benimkinden kat be kat güzel.bence düşünmeyin.
takılmayın.
hayırlı olsun deyip dememesi kendisini ilgilendirir.
kıskanç bir insana da adalet kavramını anlatamazsınız zaten...
siz aldığınız eşyalarınıza mutlu huzurlu oturmayı hedefleyin yeter.
Çok şükür mutluyum.kv kp çok sever beni bende onları çok severim.görümcemlede çok iyiyimdir.beni ablası gibi sever.sadece bana değil görümcemede aynı şekilde.oda mesela bi kıyafet alsın illa aynısını alır.onuda çok kıskanır.Hicbisey düşünmezdim, banane... Kaldı ki nispet yapıyor bile olsa umrumda olmazdı... Eşinizle mutlusunuz evlatlarınız var mutlu bir aileniz var kv kp ile sorununuz yok , oh mis... Kendinize dert aramayın..
Çok sağolun.gerçekten kendinin olmasa derim ki onun yok ondan kıskanıyo.ama herşeyi var.benimkinden kat be kat güzel.
Onun beni kıskanması için hiç sebebi yok aslında ama yine de kıskanıyo işte.ama ben yapamam onun yaptığını.bi başkası görüp imrenir belki.kimseyi üzmek istemem.Sizde yeni eşyalarınızı paylaşın "evim evim güzel evim"başlığı altında:) Herkese anladığı dilden konuşmalı..
Genel bir kıskançlığı var demekki boşverin takılmayn ... Yeni eşyalarınızı da güle güle huzur içinde eskitin... Sadece size bir tavsiye onun yaptığı gibi yapmayın. Yani olur da iyice zıvanadan çıkarsınız kimseye kotulemeyn eltinizi, olur ya doner dolaşır dert ettiğiniz şeyler başınıza gerçekten dert olur ...Çok şükür mutluyum.kv kp çok sever beni bende onları çok severim.görümcemlede çok iyiyimdir.beni ablası gibi sever.sadece bana değil görümcemede aynı şekilde.oda mesela bi kıyafet alsın illa aynısını alır.onuda çok kıskanır.
Aslında laf taşımadı.çok ağladı o gün.orda kavga edip bana gelmiş görümcemle.ben ağladığını anladım.ısrar edince ağlayarak anlattı.Şimdi Ewt öyledir diye gazlıyacak halimiz Yok. yoktan yere kinlenmeyin akışına bakın biraz boşyere ipleri koparmayın kvdenin arada laf taşıması da sedece evlatlarını uzaklaştırır
Evet doğru söylüyorsunuz,bazı insanlar tam bir gösteriş budalası,en iyisi görmemezlikten gelmek..Onun beni kıskanması için hiç sebebi yok aslında ama yine de kıskanıyo işte.ama ben yapamam onun yaptığını.bi başkası görüp imrenir belki.kimseyi üzmek istemem.
Yinede ne faydası oldu şimdi size uzaklaştırmak dışındaAslında laf taşımadı.çok ağladı o gün.orda kavga edip bana gelmiş görümcemle.ben ağladığını anladım.ısrar edince ağlayarak anlattı.
Tamam da size ne iste. O da oyle demekki. Siz hayatiniza bakinÇok şükür mutluyum.kv kp çok sever beni bende onları çok severim.görümcemlede çok iyiyimdir.beni ablası gibi sever.sadece bana değil görümcemede aynı şekilde.oda mesela bi kıyafet alsın illa aynısını alır.onuda çok kıskanır.
Bi yerde iyi oldu canım.çünkü yüzüme karşı o kadar iyi ki.gerçek yüzünü görmüş oldum.Yinede ne faydası oldu şimdi size uzaklaştırmak dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?