Elti.....

bence siz de takıntı yapmısşınız. zamanında siz onu kıskanmışsınız şimdi de o sizi kıskanıyor. elin parası ile alınan eşyanın neyini kıskanıyosanız, anlamadım ben.

ayrıca kayınvalidenize sitem etmiş. bunu gelip size kim anlattı, neden anlattı?

bi de ben de normalde hikaye vs paylaşmam. ama dışarı çıktığımda paylaşırım. gayet normal değil mi evde otururken paylaşmayıp da tatilde paylaşmak?

Bizim evlendiğimizde durumlar onu gerektiriyordu.onlar evlenirken durum daha iyiydi ve yaptılar.siz sanırım anlamadınız ben demek istiyorum ki zaten beni kıskanacağı bi durum yok bana yapılanın kat be kat fazlası yapıldı ona da.eşyalarını kendisi seçti aldı.ortalığı yıkar zaten öyle konularda.müsriflik bi durum yok.şimdiki evime kv oturacak eşyalarıda o kullanacak.

Kv ile kavga etmişler.kv ondan bana geldi ağlamış belli.bende çok ısrar ettim anne noldu diye.oda ağlayarak anlattı.onada bişeyler söylemiş.kovmaktan Beter etmiş.

aksine daha cok mutlu olur ve yaptıgnın daha fazlasın ıyapmaya calısır
İşte canım o kim ki mutlu olsun. Neden bu tipler için hem kendimi hem ailemi üzeyim?
Onun için sizi üzdüklerinde deyin ki. Üzülürsem onların istediği olacak üzülmezsem benim istesiğim.

İşte canım o kim ki mutlu olsun. Neden bu tipler için hem kendimi hem ailemi üzeyim?
Onun için sizi üzdüklerinde deyin ki. Üzülürsem onların istediği olacak üzülmezsem benim istesiğim.
haklsnz keske hep böyle düşünüp takmasak sunları kafamıza ama bazen olmuyor takmaym diorsn bir yerde tıkanıyorsun huzurun kacıyor bu seferde hele ben cok takıntıl ıbir insanm bak yine geldi aklıma görüyormsn

O zaman şunu hatırlar mısınız o zaman. Bu bir tercih ve hangisini seçeceğiniz sadece sizin tercihiniz.

20000 avangard eşya aldı demedim.20000 eşya parası verildi üstünü kendileri tamamladılar.tatil yaptım demek için tatil yapmam.
İşte bende tam olarak onu diyorum.. 1000 liraya tatil yapıyor millet adıda tatil yaptım oluyor diyorum takma kafana diyorum:)

:)) güldürdün beni. Ben zaten 20.000 lirayı az bulduğum için 20000liraya ne alabilir ki,gözünüzde büyütmeyin dedim. 20000 lira verip sadece masa almışım mesela o taraftan konuşuyorum

Eğer fotoğrafları yüklerken kıskananlar çatlasın yada aşkımla düşman çatlıyoruz gibi varoş sözler yazıyorsa nispet işin içindedir. Öteki türlüsü çokta nispet sayılmaz. Bu tür yazı yazıp paylaşımlar yapanda asıl kıskanç kendileri görünüyor haberi yok.Demek ki sende birilerini kıskandın ki nasıl bir his olduğunu biliyorsun..Var bende de böyle insanlar...

Sırf Facebook ya da ins. da resim paylaşmak için restauranta, gezmeye ya da tatile giden insanlar biliyorum görgüsüzlük başka birşey değil.sadece size degil tatile gittiğini herkese göstermek için paylaşıyordur "bakın bakın ben nerelere gittim" çok absürt geliyor bana bu resim paylaşmak olayı.simdi bir de watsap çıktı basimiza

Facede her paylaşılan nispet olsun diye paylaşılmıyor , artık öyle bir durum ki her şey üstüne alınılıyor , ortaya mesajlar bırakılıyor, komik, hiç sallamayın , aman kıskanıyor demesin diye de her mesajını beyenicem diye kendinizi kasmayın , bazen bazı şeyleri görmemek iyidir. ..

Ayyyyy bu elti sorunu herkeste var sanırım Aslında genel olarak kadınların genine işlemiş sanırım bu kıskançlık Bir insan diğerinde gördüğü birşeyi beğenebilir kendinde de olsun isteyebilir bunu çok doğal karşılıyorum fakat kendinde olmadığı için karşı tarafa kinlenen laf sokma çabasına giren insanlardan hiç haz etmiyorum 7 yıldır evliyim artık okadar yıprandım ki bayramlarda bile karşılaşmamak için eşimin ailesine gitmiyorum tatile çıkıyorum gitmemek için bahanem oluyor ve tatil dönüşü ziyaret ediyorum sırf eltimle karşılaşmıyım diye. Bu arada iki eltim var birini çok severim diğeriyle hiç anlaşamam. Allah kıskanç insanların şerrinden korusun ne diyim

Çok da fifi
Evi onların parasıyla mı döşüyorsunuz sanki. Nadol davranirlarsa davransınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…