- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Bizim evlendiğimizde durumlar onu gerektiriyordu.onlar evlenirken durum daha iyiydi ve yaptılar.siz sanırım anlamadınız ben demek istiyorum ki zaten beni kıskanacağı bi durum yok bana yapılanın kat be kat fazlası yapıldı ona da.eşyalarını kendisi seçti aldı.ortalığı yıkar zaten öyle konularda.müsriflik bi durum yok.şimdiki evime kv oturacak eşyalarıda o kullanacak.Pardon da size yapılmamış ona nasıl yapıldı o zaman yemekli düğün falan anlamadım belki o da seçemedi eşyalarını ayrıca zamanında siz gidip eşyalarınızı kendiniz seçmemişsiniz hakkınızı aramamışsınız kaynananız kendi evine geçince alırsın demiş kabul etmişsiniz ve iki kere eşya değiştirmek zaten müsriflik değil mi ? onu da geçtim belki de evet senin gitmemen sorun olmuyorken o gitmeyince laf oluyordur belki hayır illa senin aldığın eşyaları kaynın eltin övmeleri mi gerekiyordu hiçbirşey demediler kaynım bile kıskandı diyorsun he koca adam senin eşyalarını kıskanacak. Tatillerini bile kıskanan sizsiniz, ayrıca o istediği eşyaları almış sizi neden kıskansın. O kadar ev döşemeye hazır yaptırmaya paranız var ama ufak bir tatile yoksa onları da kıskanmaya hakkınız yok tatildeler ve paylaşıyorlar niye kendi üzerinize alınıyorsunuz.
Çok şükür onlarla aram çok çok iyi.kız boşver sen kv kp görümcene daha cok sevgiyle sarıl , ona enbuyuk ceza bu olur.
Peki şöyle düşünelim mi? Siz karşınızdakinin sizi tahrik etmesine izin verirseniz sizce o üzülür mü? Mutlu mu olır?bazen takmadanda olmuyor bilyormsnz insan bosveremiyor..
Kv ile kavga etmişler.kv ondan bana geldi ağlamış belli.bende çok ısrar ettim anne noldu diye.oda ağlayarak anlattı.onada bişeyler söylemiş.kovmaktan Beter etmiş.bence siz de takıntı yapmısşınız. zamanında siz onu kıskanmışsınız şimdi de o sizi kıskanıyor. elin parası ile alınan eşyanın neyini kıskanıyosanız, anlamadım ben.
ayrıca kayınvalidenize sitem etmiş. bunu gelip size kim anlattı, neden anlattı?
bi de ben de normalde hikaye vs paylaşmam. ama dışarı çıktığımda paylaşırım. gayet normal değil mi evde otururken paylaşmayıp da tatilde paylaşmak?
aksine daha cok mutlu olur ve yaptıgnın daha fazlasın ıyapmaya calısırPeki şöyle düşünelim mi? Siz karşınızdakinin sizi tahrik etmesine izin verirseniz sizce o üzülür mü? Mutlu mu olır?
yeni mi kavga etmsler ?Kv ile kavga etmişler.kv ondan bana geldi ağlamış belli.bende çok ısrar ettim anne noldu diye.oda ağlayarak anlattı.onada bişeyler söylemiş.kovmaktan Beter etmiş.
İşte canım o kim ki mutlu olsun. Neden bu tipler için hem kendimi hem ailemi üzeyim?aksine daha cok mutlu olur ve yaptıgnın daha fazlasın ıyapmaya calısır
haklsnz keske hep böyle düşünüp takmasak sunları kafamıza ama bazen olmuyor takmaym diorsn bir yerde tıkanıyorsun huzurun kacıyor bu seferde hele ben cok takıntıl ıbir insanm bak yine geldi aklıma görüyormsnİşte canım o kim ki mutlu olsun. Neden bu tipler için hem kendimi hem ailemi üzeyim?
Onun için sizi üzdüklerinde deyin ki. Üzülürsem onların istediği olacak üzülmezsem benim istesiğim.
O zaman şunu hatırlar mısınız o zaman. Bu bir tercih ve hangisini seçeceğiniz sadece sizin tercihiniz.haklsnz keske hep böyle düşünüp takmasak sunları kafamıza ama bazen olmuyor takmaym diorsn bir yerde tıkanıyorsun huzurun kacıyor bu seferde hele ben cok takıntıl ıbir insanm bak yine geldi aklıma görüyormsn
İşte bende tam olarak onu diyorum.. 1000 liraya tatil yapıyor millet adıda tatil yaptım oluyor diyorum takma kafana diyorum:)20000 avangard eşya aldı demedim.20000 eşya parası verildi üstünü kendileri tamamladılar.tatil yaptım demek için tatil yapmam.
:)) güldürdün beni. Ben zaten 20.000 lirayı az bulduğum için 20000liraya ne alabilir ki,gözünüzde büyütmeyin dedim. 20000 lira verip sadece masa almışım mesela o taraftan konuşuyorum4 yil önce evlendim, sadece yatak odami 8 bine aldım. Öyle çok da aşırı özel birşey değildi. Eminim simdi ayni takim en azindan 12 bin vardir. Işin içine salon da girerse 25 bini bulur rahat. Yakin zamanda kaliteli mobilyalara bakmadiniz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?