Elti

Aynen öyle evin ayri yolun ayri sonuçta neden takasın
Ahh bu kayinvalideler bazen fitneyi onlar sokuyor araya
kadin zevk aliyor kiyaslayinca. hatta bununla ilgili konu acmistim bdv de:) ben kv ye giderken pasta yapip goturdugumde eltinin adini soyleyip x de yapar. der hemen. eltimde ben kadar gorsmez kv ile. zamaninda evden bile kovmus

Ahahhaha ortalik karışırdi bize de buraya harcanan parayi verin derdi

kadin zevk aliyor kiyaslayinca. hatta bununla ilgili konu acmistim bdv de:) ben kv ye giderken pasta yapip goturdugumde eltinin adini soyleyip x de yapar. der hemen. eltimde ben kadar gorsmez kv ile. zamaninda evden bile kovmus
Insanin kıyaslandığında bidaha oraya gidesi gelmiyor değil mi

Insanin kıyaslandığında bidaha oraya gidesi gelmiyor değil mi
aynen ama daha 3 gun ince gittik. mecburi ziyaretler. bu kez elim boş gittim. bir daha tövbe asla elim dolu gitmem. incelik olsun diye yapip gotururdum hep. sevgili misafirkovan gelini de pasta borek yapiyormus madem, o yapip getirsin

aynen ama daha 3 gun ince gittik. mecburi ziyaretler. bu kez elim boş gittim. bir daha tövbe asla elim dolu gitmem. incelik olsun diye yapip gotururdum hep. sevgili misafirkovan gelini de pasta borek yapiyormus madem, o yapip getirsin
Kesinlikle zaten yüzüne gülen degil ağzına an değerli olurmuş hep boşverrrr hakedene hakkettiği muamele

Cok haklısınız evine gelene de öyle davranilmaz hep kendinden fedakarlık vere vere idare edilmez burası idare dünyası mi sanki bizi idare ediyorlar mesafe en iyisi

Kesinlikle zaten yüzüne gülen degil ağzına an değerli olurmuş hep boşverrrr hakedene hakkettiği muamele
kesinlikleee. bu kez yardim bile etmedim hiç. calisiyorum yorgunum bahanesiyle mutfaga girmedim. tamamen misafir gibi davrandim. valla bu kv
ler kendi ayagina sıkıyor bence. ben kv olsam benim gibi gelini bulmusum opup basima koyardim canim kendim bekar bi kaynim var o da yakinda evlenir diye tahmin ediyorum. bakalim ona nasil davranacak

Akli olan kayinvalide az ve öz konuşur o zaman kimseyle derdi de olmaz Allah iyi insanlarla(iyi eltilerle) karşılaştırsın insallahhhhh

Gömü bulduk onunla yaptırdık
Hahahahaha çok güldüm valla yorumunuza bende de 1 tane var elti. Yani kızlar gerçekten beni delirtti. Ben böyle bir şey görmedim. Evlenmeden önce amaaan ne eltisi kötüyse konuşma geç derdim. Aman aman evliliğimi sallandırdı yine laf sokmalarına fesatlığına razıyım. Benim elti bir acayip tüm hepimiz eltiler olarak bir yana o bir yana

Bizd merak li değiliz ama eşinizin kardeşinin eşi ne kadar uzak olunurki ister istemez bir yeri var
Sizler de amma meraklısınız mı dedim ben ??
Resmiyeti korumak isteyen insan her türlü korur bence eşinizin kardeşinizin eşi diye çok takmanız sürekli görüşmeniz gerekmiyor toplulukta bayramlarda düğünlerde görüşülür olur biter anlatmak istediğim bu

× kişisi ilk gelin olmasi icin ilk oglanla ilk onun evlenmesi gerekir yolda buyuk olan her zaman büyük gelindir ama ilk gelin olsak ne son gelin olsak ne bunun konu haline gelmesi çok ilginç.. boşanıp onları sevindirmeyin
Nasil yani mesela ben evin kucuk oglu ile gecen sene evlendim. Buyuk oglan bu sene evlendi ve eltim benden 10 yas buyuk. Ben buyuk gelin mi oluyorum
Kadın benden 10 yas buyuk ama ben buyuk gelin oldugum icin bana yenge mi demesi gerekli bileyim de ona gore tavir alcam

Ben eltimi çok seviyordum. Onun da beni sevdigini düşünüyordum. Yakın zamanda beni kayinvalideme sikayet ettiğini öğrendim. Hatta söyleme dedigim bir konuyu söylemiş. O yüzden artık güvenmiyorum. Yüzüme de cok iyi davranır bu arada. Bir sorun varsa konusarak halledilir bence gidip kv ye sikayet etmek nedir ya cocuk gibi. Konu da şu kendisi ev aldı. Ben ona zaten hayırlı olsun demistim. O gün anahtarı almışlar ben aramamışım. Halbuki bir gün sonra arayıp tebrik etmistim tekrar. Tabi bunları birkac gün sonra kv den öğreniyorum. Kv ile iyi olmadığını söyler bu arada . Arkasından konusup yüzüne güler durur. Artık hic güvenmiyorum insanlara sanırım ben cok saf biriyim kullanılıyorum. Başka açıklarını da yakaladım ama konduramamıştım

Olur ya. Geneli olur ama elti olduğu için değil bence karakter meselesi. Benim iki eltim var biri kendi halindedir. Diğeri sürekli süzer evimi beni. Ne alırsak gider aynısını alır ne yaparsak aynısını yapar. Düğünümde beyaz uzun elbise giydi ya. Herkes ayıpladı tabi. Mobilyalarıma bakıp biz evlenirken bunlardan olsaydı ben de alırdım dedi. Ama bunları takmıyorum artık. Yani şöyleki. Ben de instagramda yada arkadaşımda gördüğüm hoşuma giden bir şeyi evime almak isteyebilirim. O beni sever mi bilmem de ben kendisini severim. Sevdiğim için de bu tür şeyleri görmüyorum diyelim.

Yani sadece elti değil bir arkadaş bir anne bile kızını kıskanıyor. Evime yuvama zarar vermedikten sonra sıkıntı yok. E bunu da iki eltim de yapmıyor hani. O yüzden kıskanan uzakta kıskansın ne olacak.

demekki bi aciginizi bekliyormuş. aciginizi buluncaya kadar yuzunuze gulmus. ben cevremin de etkisi ile asla paylasmadim hicbir seyi elti ile. en son evime geldigimde k.pederin arkasindan demedigini birakmadi. ben de soylediklerine eger katilsaydim tek bir kelime agzimdan ciksa gider aninda yetistirir. çok fesat ve kiskanc oldugunu daha isteme gununde belli ettigi icin hic guvenmedim. siz de alakanizi kesin bence. senden hic beklemezdim tarzinda guzelce konusun ve gorusmek istemediginizi soyleyin.

Bu eltiler neden bu kadar alıngan ki yani dünya onların etrafında dönmüyor herkes onlara göre kendini ayarlayamaz hayırlı olsun demişsin ha bir gün önce ha bir gün sonra.. Allah böyle şeylere takılacak bir karakter vermesin kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…