- Konu Sahibi Careler1298
-
kadin zevk aliyor kiyaslayinca. hatta bununla ilgili konu acmistim bdv de:) ben kv ye giderken pasta yapip goturdugumde eltinin adini soyleyip x de yapar. der hemen. eltimde ben kadar gorsmez kv ile. zamaninda evden bile kovmusAynen öyle evin ayri yolun ayri sonuçta neden takasın
Ahh bu kayinvalideler bazen fitneyi onlar sokuyor araya
Ahahhaha ortalik karışırdi bize de buraya harcanan parayi verin derdiYani bilemiyorum ben naif olamıyorum o konularda benim evim ister altın satarım ister kv yapar onun ne haddine neyle yaptınız demek sorgulamak.. aksine hiçte gizlemem sorsaydı sinirlenirdim ama belli etmez gayet güler yüzlü bir şeklde kayınvalidem yaptırdı nasıl beğendinmi derdim
Ben hayat telaşı olmayan başkasının hayatına burnunu sokmayan eltiyim ama bu ikisi cok farkli seylerO sizin eltiniz iken siz onun amcaoglu değilsiniz yalnız. Sizde onun eltisisiniz
Allah gönlünüze göre versin diyelim o zaman1 kere evlendim, esim tek cocuktu. Eltisiz gorumcesiz ekstra rahatti.
Planim yok ama tekrar evlenirsem ilk kistaslarimdan biri yine bu olucak
Benimde yaaaaİşte hayallerimdeki elti aktivitesi...
Insanin kıyaslandığında bidaha oraya gidesi gelmiyor değil mikadin zevk aliyor kiyaslayinca. hatta bununla ilgili konu acmistim bdv de:) ben kv ye giderken pasta yapip goturdugumde eltinin adini soyleyip x de yapar. der hemen. eltimde ben kadar gorsmez kv ile. zamaninda evden bile kovmus
aynen ama daha 3 gun ince gittik. mecburi ziyaretler. bu kez elim boş gittim. bir daha tövbe asla elim dolu gitmem. incelik olsun diye yapip gotururdum hep. sevgili misafirkovan gelini de pasta borek yapiyormus madem, o yapip getirsinInsanin kıyaslandığında bidaha oraya gidesi gelmiyor değil mi
Kesinlikle zaten yüzüne gülen degil ağzınaaynen ama daha 3 gun ince gittik. mecburi ziyaretler. bu kez elim boş gittim. bir daha tövbe asla elim dolu gitmem. incelik olsun diye yapip gotururdum hep. sevgili misafirkovan gelini de pasta borek yapiyormus madem, o yapip getirsin
Cok haklısınız evine gelene de öyle davranilmaz hep kendinden fedakarlık vere vere idare edilmez burası idare dünyası mi sanki bizi idare ediyorlar mesafe en iyisiEltimle farklı ülkelerdeyiz. Ben bir samimiyet kurmak isterdim, ama kendisi belkide yapısı itibari ile ayni yüz ifadesi ile yaşayan bir insan. İçten içe kiyaslamalar yapip kendi moralini bozup banada yansitiyordu. Ne nisan alisverisinde, nede hamile iken beni alışverişe götürdükleri de makul davrandim asla abartmadan sade bir alışveriş yaptim diyebilirim. Alışveriş dönüşlerinde onun hal hareketlerinden huzursuz olduğu cok belli olurdu. Yeni evli iken evine cagirildigimizda kendi kendine takilir, beni eşimle oturma odasında bırakıp çamaşır asar,kalkar toz alirdi. Ki vat kapi tek kvgil giderdi, alışık olduğu bir durumdu üstelik. Biz haberli gitmemize rağmen bizi birakirdi, ne bi cay kahve ikrami ne bi bisey. Gidereim yanina yardim lazimmi tarzinda konusmak icin yüz vermezdi. Bende saf kafam düşündüğümü söylemedim icime attim hep. Esimle gezmeye giderken yine morali bozuldurdu ya anlardim ama söylesem suclu olmaktan korkardim. Tamamda bana yüz vermiyosun ayrica misafir olan benim daha ne bekliyon benden hayret bisey ya. Laf sokma ve imalarinu saymiyorum bile. Yinede bag( hangi bag olacaksa) kopmasin diye özel günlerde msj atardim. Bazi şeylerden dolayı canima tak etti ve msj dahi atmiyorum. Gecenlerde şöyle bisey duydum, vaktinde siniri cizip rahatsızlığınızi dile getirmezseniz, o cizgilwr asilir siz sinir hastasi olursunuz sonra konuşunca kötü olursunuz diye. Bizimki o hesap
kesinlikleee. bu kez yardim bile etmedim hiç. calisiyorum yorgunum bahanesiyle mutfaga girmedim. tamamen misafir gibi davrandim. valla bu kvKesinlikle zaten yüzüne gülen degil ağzınaan değerli olurmuş hep boşverrrr hakedene hakkettiği muamele
Akli olan kayinvalide az ve öz konuşur o zaman kimseyle derdi de olmazkesinlikleee. bu kez yardim bile etmedim hiç. calisiyorum yorgunum bahanesiyle mutfaga girmedim. tamamen misafir gibi davrandim. valla bu kv
ler kendi ayagina sıkıyor bence. ben kv olsam benim gibi gelini bulmusum opup basima koyardimcanim kendim bekar bi kaynim var o da yakinda evlenir diye tahmin ediyorum. bakalim ona nasil davranacak
amiin insallahAkli olan kayinvalide az ve öz konuşur o zaman kimseyle derdi de olmazAllah iyi insanlarla(iyi eltilerle) karşılaştırsın insallahhhhh
Atraksiyon seviyorumAllah'tan belanı mı istiyorsun canim boşver otur keyfine bak ,
Hahahahaha çok güldüm valla yorumunuza bende de 1 tane var elti. Yani kızlar gerçekten beni delirtti. Ben böyle bir şey görmedim. Evlenmeden önce amaaan ne eltisi kötüyse konuşma geç derdim. Aman aman evliliğimi sallandırdı yine laf sokmalarına fesatlığına razıyım. Benim elti bir acayip tüm hepimiz eltiler olarak bir yana o bir yanaGömü bulduk onunla yaptırdık
Sizler de amma meraklısınız mı dedim ben ??Bizd merak li değiliz ama eşinizin kardeşinin eşi ne kadar uzak olunurki ister istemez bir yeri var
Nasil yani mesela ben evin kucuk oglu ile gecen sene evlendim. Buyuk oglan bu sene evlendi ve eltim benden 10 yas buyuk. Ben buyuk gelin mi oluyorum× kişisi ilk gelin olmasi icin ilk oglanla ilk onun evlenmesi gerekir yolda buyuk olan her zaman büyük gelindirama ilk gelin olsak ne son gelin olsak ne bunun konu haline gelmesi çok ilginç.. boşanıp onları sevindirmeyin
demekki bi aciginizi bekliyormuş. aciginizi buluncaya kadar yuzunuze gulmus. ben cevremin de etkisi ile asla paylasmadim hicbir seyi elti ile. en son evime geldigimde k.pederin arkasindan demedigini birakmadi. ben de soylediklerine eger katilsaydim tek bir kelime agzimdan ciksa gider aninda yetistirir. çok fesat ve kiskanc oldugunu daha isteme gununde belli ettigi icin hic guvenmedim. siz de alakanizi kesin bence. senden hic beklemezdim tarzinda guzelce konusun ve gorusmek istemediginizi soyleyin.Ben eltimi çok seviyordum. Onun da beni sevdigini düşünüyordum. Yakın zamanda beni kayinvalideme sikayet ettiğini öğrendim. Hatta söyleme dedigim bir konuyu söylemiş. O yüzden artık güvenmiyorum. Yüzüme de cok iyi davranır bu arada. Bir sorun varsa konusarak halledilir bence gidip kv ye sikayet etmek nedir ya cocuk gibi. Konu da şu kendisi ev aldı. Ben ona zaten hayırlı olsun demistim. O gün anahtarı almışlar ben aramamışım. Halbuki bir gün sonra arayıp tebrik etmistim tekrar. Tabi bunları birkac gün sonra kv den öğreniyorum. Kv ile iyi olmadığını söyler bu arada . Arkasından konusup yüzüne güler durur. Artık hic güvenmiyorum insanlara sanırım ben cok saf biriyim kullanılıyorum. Başka açıklarını da yakaladım ama konduramamıştım
Bu eltiler neden bu kadar alıngan ki yani dünya onların etrafında dönmüyor herkes onlara göre kendini ayarlayamaz hayırlı olsun demişsin ha bir gün önce ha bir gün sonra.. Allah böyle şeylere takılacak bir karakter vermesin kimseyeBen eltimi çok seviyordum. Onun da beni sevdigini düşünüyordum. Yakın zamanda beni kayinvalideme sikayet ettiğini öğrendim. Hatta söyleme dedigim bir konuyu söylemiş. O yüzden artık güvenmiyorum. Yüzüme de cok iyi davranır bu arada. Bir sorun varsa konusarak halledilir bence gidip kv ye sikayet etmek nedir ya cocuk gibi. Konu da şu kendisi ev aldı. Ben ona zaten hayırlı olsun demistim. O gün anahtarı almışlar ben aramamışım. Halbuki bir gün sonra arayıp tebrik etmistim tekrar. Tabi bunları birkac gün sonra kv den öğreniyorum. Kv ile iyi olmadığını söyler bu arada . Arkasından konusup yüzüne güler durur. Artık hic güvenmiyorum insanlara sanırım ben cok saf biriyim kullanılıyorum. Başka açıklarını da yakaladım ama konduramamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?