Elti

Ayni şeyi düşünüyorum kesinlikle insanız zaten nefsimiz var bir şeyleri istemek bir şeyleri beğenmek bizim olmasını istemek ayıp değil ama bi üslup vardır bir de farki bir üslup insan ikisini ayırdığında hangisi zararlı hangisi masum anliyor

Aynen bizimkiler masum diyelim.beraber çarşı pazar mağaza gezmişliğimiz de var. Üçümüzün aynı şeyleri beğenip aldığımız da. Birbirimizde görüp ben de alayım yahu demişliğimiz de...herkesin evi ayrı işi ayrı. Hı eğer aynı olsaydı bir eltim evet biraz sorun çıkarırdı.Biraz hesap kitap var onda. Ama çok şükür o da yok. Önemi olan niyet işte

Canum laf filan sokunca sen naptın sen de mi laf soktun veya nasıl geri tepti

Amin insallah. Ben çalışıyorum ve cocugum var. Bir gün sonra arasam ne fark ediyor? Bu kadarı fesatlık gibi geliyor.

Bunu yapamam canım. Su an kendisi hicbir sey olmamış gibi davranıyor bana. Bence kv min bunu bana soylediginden haberi bile yok. Haftada bir görüyorum zaten bazen 3 haftada bir oluyor. Esimin yegenleri bana cok düşkün. Çocukların bu yüzden üzülmesini de istemem. Yaptığım hata oldugunu da düşünmüyorum. Bir gün once bir gun sonra ne fark eder? Insanlarda bu kadar hatrimiz olmayacak mı?

Niyet cok önemli Allah güzel niyet versin hepimizin içine

Ben büyüğüm yeni gelin kalk kahve yap de konu kapansın

yani siz bilirsiniz o zaman. en ufak bir durumda koşa koşa k.v ye sizin arkanizdan konusan biri ile aranizda hatir gonul oldugunu dusunuyorsaniz hala, diyecek bir sey yok.

Burda yazılanları eltim acaba arkamdan neler diyo diye düşünerek okudum

İlk olayı anlatayım
Ben yaklaşık bir yıllık evli iken eltim istendi ve söz takıldı. Benim söz yüzüğüm taşlı idi ona gösterdim taşları olan yüzüklerin taşları düşüyor böyle şeffaf oje düşmesini önlüyor diye.
Aldığı söz yüzüğü benim yüzük ile aynı. Aynı kuyumcudan olabilir dedim eşim ve kayınım gümüş yüzük aldılar onlarında aynı gümüş yüzüğe uyan o yüzük vardı.
Asıl bomba elti kayınvalideye x abla yüzüğü değiştirdi beni kıskanıp demesi.
Annem ve kayınvalidem iyi anlaşır onu kıskanır.( Bizi anneler tanıştırdı eşim ile)
Eşimin ailemle arası iyi onu kıskanır.
Sürekli açık arıyor.
Bir sürü ıvır zıvır bunları bazen annemden bazen kaynanam dan duyuyorum. Kaynanam ile annem arkadaş benim bile dedikodu mu yapıyorlar.

en iyisi hic mi hic oneride bulunmayacaktiniz. yani en ufak bir durumu bile yanlis anlamaya meyilliler yanlis tarafa cekiyorlar. benim de bekar bir kaynim var. onun isteme nisan soz vs durumlarinda asla oneride falan bulunmam. mesafeli olunca en guzeli. gerci fesat olduktan sonra bi sekilde ugrasiyorlar da.

Konu elti olunca 15 sayfa olmuş bile
Ben de bahsedeyim çatlarım
Benimki de benden bikac yaş küçük amma velakin kendisi abla kardeş gibi olmaya çalışmış ben soğuk davranmışım diye bana hakaret etti öyle böyle değil o gün bugündür görüşmüyoruz tabi ki kafam rahat ben seninle abla kardeş olmak zorunda miyim ya hu ki sohbeti hiç beni açmıyordu kafalarimiz hiç uymuyordu işte laf olsun... arada mesafe olup az görüşsek eminim hiç sorun olmazdı
Bu duruma da en çok kayinvalidem üzgün tabi, neymiş oğullarının arası açılırmış bana diyor ki alttan al o densiz bi kız napacaksın, git ona özür dile de bana ne geliosun bu cümlelerle dedim

Yüzük önermedim sadece taşlı yüzüklerin taşı düşüyorsan taşlı şeffaf oje sür dedim benim yüzüğü taşı düştü diye.
Ben aynı yüzüğü alınca aynı kuyumcudan aldılar. Pek çeşit yoktu o yüzden almıştır diye düşünürken onun beni kıskandı yüzüğünü değiştirdi demesi .

gorusuyor musunuz peki simdi

gorusuyor musunuz peki simdi
Görüşüyoruz.
Ama fazla değil. Genelde kaynanada görüşüyoruz. Pek yüz göz olmadım. Sen bunu demişsin onu demişsin.
Biraz ara bozmaya çalıştı kardeşleri birbirine düşürmeye uğraştı yalan söyleyerek herkes ne olduğunu anladı ama yüzüne vurmadı kimse.
O huzur bozmaya çalıştıkça umursamadım. Herkesin arkasından konuştu denedim kimseye laf taşımadım.
Ama görünceler anladı onların yanında eşimin ağzından birşeyler demiş eşimi arayıp sordular.

yani siz bilirsiniz o zaman. en ufak bir durumda koşa koşa k.v ye sizin arkanizdan konusan biri ile aranizda hatir gonul oldugunu dusunuyorsaniz hala, diyecek bir sey yok.
Zaten mesafeliyim arayıp sormuyorum. Onun hatrı icin degil zaten esimin hatrı icin görüşüyorum. Samimi degilim eskisi gibi.

En iyisini yaptın bu en doğrusu

İşin aslı ne biliyor musunuz
Görümce elti kaynana hayatınızda mutsuz etmeye çalışan hiç kimseyi takmamak görmezden gelmek . Onlara vereceğiniz en güzel cevap mutlu olmak.

Canum laf filan sokunca sen naptın sen de mi laf soktun veya nasıl geri tepti
Fırsat vermedimki, biri bana laf sokmaya çalıştı diyelim o zaman bende aynı seviyede değil daha kötü hissetmesini sağlayacak bir laf söylemeliyim ki haddini bilmeyi öğrensin
Düşündüklerimi yada içinde olduğum herhangi bir durum varsa bunu kimsenin bilmesine gerek yok iyi veya kötü

Yani şöyle anlatym benim kırmızı çizgilerim çoktur mesela bana kimse sadece beni ilgilendiren sorular soramaz sordular diyelim ne sesimi yükseltirim ne bişey

Bu beni ilgilendirir senin veya sizin bilmenizi gerektirecek bir konu olsaydı zaten haberiniz olurdu gibi vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…