- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
-
Ayni şeyi düşünüyorum kesinlikle insanız zaten nefsimiz var bir şeyleri istemek bir şeyleri beğenmek bizim olmasını istemek ayıp değil ama bi üslup vardır bir de farki bir üslup insan ikisini ayırdığında hangisi zararlı hangisi masum anliyorOlur ya. Geneli olur ama elti olduğu için değil bence karakter meselesi. Benim iki eltim var biri kendi halindedir. Diğeri sürekli süzer evimi beni. Ne alırsak gider aynısını alır ne yaparsak aynısını yapar. Düğünümde beyaz uzun elbise giydi ya. Herkes ayıpladı tabi. Mobilyalarıma bakıp biz evlenirken bunlardan olsaydı ben de alırdım dedi. Ama bunları takmıyorum artık. Yani şöyleki. Ben de instagramda yada arkadaşımda gördüğüm hoşuma giden bir şeyi evime almak isteyebilirim. O beni sever mi bilmem de ben kendisini severim. Sevdiğim için de bu tür şeyleri görmüyorum diyelim.
Yani sadece elti değil bir arkadaş bir anne bile kızını kıskanıyor. Evime yuvama zarar vermedikten sonra sıkıntı yok. E bunu da iki eltim de yapmıyor hani. O yüzden kıskanan uzakta kıskansın ne olacak.
Aynen bizimkiler masum diyelim.beraber çarşı pazar mağaza gezmişliğimiz de var. Üçümüzün aynı şeyleri beğenip aldığımız da. Birbirimizde görüp ben de alayım yahu demişliğimiz de...herkesin evi ayrı işi ayrı. Hı eğer aynı olsaydı bir eltim evet biraz sorun çıkarırdı.Biraz hesap kitap var onda. Ama çok şükür o da yok. Önemi olan niyet işteAyni şeyi düşünüyorum kesinlikle insanız zaten nefsimiz var bir şeyleri istemek bir şeyleri beğenmek bizim olmasını istemek ayıp değil ama bi üslup vardır bir de farki bir üslup insan ikisini ayırdığında hangisi zararlı hangisi masum anliyor
Canum laf filan sokunca sen naptın sen de mi laf soktun veya nasıl geri teptiBenimkinin kıskançlıktan gözlerinden ateş çıkıyorduİşte sonra kendince bana hava atmayı laf sokmayı falan denedi birkaç kez geri tepince falan şimdi öyle takılıyor kendi halinde hala duyuyorum birşeyler yorum dahi yapmıyorum..
Yani benim için bir önemi olmayan değeri olmayan birisi için neden hakkında yorum yapıpta ona onu önemsediğimi düşündüriym. Burda görüyorum çok konu açılıyor elti görümce falan yok ne diym ne yapym yok neden öyle davranıyorlar vs.. az cool olun ya..
Amin insallah. Ben çalışıyorum ve cocugum var. Bir gün sonra arasam ne fark ediyor? Bu kadarı fesatlık gibi geliyor.Bu eltiler neden bu kadar alıngan ki yani dünya onların etrafında dönmüyor herkes onlara göre kendini ayarlayamaz hayırlı olsun demişsin ha bir gün önce ha bir gün sonra.. Allah böyle şeylere takılacak bir karakter vermesin kimseye
Bunu yapamam canım. Su an kendisi hicbir sey olmamış gibi davranıyor bana. Bence kv min bunu bana soylediginden haberi bile yok. Haftada bir görüyorum zaten bazen 3 haftada bir oluyor. Esimin yegenleri bana cok düşkün. Çocukların bu yüzden üzülmesini de istemem. Yaptığım hata oldugunu da düşünmüyorum. Bir gün once bir gun sonra ne fark eder? Insanlarda bu kadar hatrimiz olmayacak mı?demekki bi aciginizi bekliyormuş. aciginizi buluncaya kadar yuzunuze gulmus. ben cevremin de etkisi ile asla paylasmadim hicbir seyi elti ile. en son evime geldigimde k.pederin arkasindan demedigini birakmadi. ben de soylediklerine eger katilsaydim tek bir kelime agzimdan ciksa gider aninda yetistirir. çok fesat ve kiskanc oldugunu daha isteme gununde belli ettigi icin hic guvenmedim. siz de alakanizi kesin bence. senden hic beklemezdim tarzinda guzelce konusun ve gorusmek istemediginizi soyleyin.
Niyet cok önemli Allah güzel niyet versin hepimizin içineAynen bizimkiler masum diyelim.beraber çarşı pazar mağaza gezmişliğimiz de var. Üçümüzün aynı şeyleri beğenip aldığımız da. Birbirimizde görüp ben de alayım yahu demişliğimiz de...herkesin evi ayrı işi ayrı. Hı eğer aynı olsaydı bir eltim evet biraz sorun çıkarırdı.Biraz hesap kitap var onda. Ama çok şükür o da yok. Önemi olan niyet işte
Sorun çıkarmak için çıkaran cinsten isteAmin insallah. Ben çalışıyorum ve cocugum var. Bir gün sonra arasam ne fark ediyor? Bu kadarı fesatlık gibi geliyor.
Ben büyüğüm yeni gelin kalk kahve yap de konu kapansınNasil yani mesela ben evin kucuk oglu ile gecen sene evlendim. Buyuk oglan bu sene evlendi ve eltim benden 10 yas buyuk. Ben buyuk gelin mi oluyorum
Kadın benden 10 yas buyuk ama ben buyuk gelin oldugum icin bana yenge mi demesi gerekli bileyim de ona gore tavir alcam
yani siz bilirsiniz o zaman. en ufak bir durumda koşa koşa k.v ye sizin arkanizdan konusan biri ile aranizda hatir gonul oldugunu dusunuyorsaniz hala, diyecek bir sey yok.Bunu yapamam canım. Su an kendisi hicbir sey olmamış gibi davranıyor bana. Bence kv min bunu bana soylediginden haberi bile yok. Haftada bir görüyorum zaten bazen 3 haftada bir oluyor. Esimin yegenleri bana cok düşkün. Çocukların bu yüzden üzülmesini de istemem. Yaptığım hata oldugunu da düşünmüyorum. Bir gün once bir gun sonra ne fark eder? Insanlarda bu kadar hatrimiz olmayacak mı?
en iyisi hic mi hic oneride bulunmayacaktiniz. yani en ufak bir durumu bile yanlis anlamaya meyilliler yanlis tarafa cekiyorlar. benim de bekar bir kaynim var. onun isteme nisan soz vs durumlarinda asla oneride falan bulunmam. mesafeli olunca en guzeli. gerci fesat olduktan sonra bi sekilde ugrasiyorlar da.İlk olayı anlatayım
Ben yaklaşık bir yıllık evli iken eltim istendi ve söz takıldı. Benim söz yüzüğüm taşlı idi ona gösterdim taşları olan yüzüklerin taşları düşüyor böyle şeffaf oje düşmesini önlüyor diye.
Aldığı söz yüzüğü benim yüzük ile aynı. Aynı kuyumcudan olabilir dedim eşim ve kayınım gümüş yüzük aldılar onlarında aynı gümüş yüzüğe uyan o yüzük vardı.
Asıl bomba elti kayınvalideye x abla yüzüğü değiştirdi beni kıskanıp demesi.
Annem ve kayınvalidem iyi anlaşır onu kıskanır.( Bizi anneler tanıştırdı eşim ile)
Eşimin ailemle arası iyi onu kıskanır.
Sürekli açık arıyor.
Bir sürü ıvır zıvır bunları bazen annemden bazen kaynanam dan duyuyorum. Kaynanam ile annem arkadaş benim bile dedikodu mu yapıyorlar.
Yüzük önermedim sadece taşlı yüzüklerin taşı düşüyorsan taşlı şeffaf oje sür dedim benim yüzüğü taşı düştü diye.en iyisi hic mi hic oneride bulunmayacaktiniz. yani en ufak bir durumu bile yanlis anlamaya meyilliler yanlis tarafa cekiyorlar. benim de bekar bir kaynim var. onun isteme nisan soz vs durumlarinda asla oneride falan bulunmam. mesafeli olunca en guzeli. gerci fesat olduktan sonra bi sekilde ugrasiyorlar da.
gorusuyor musunuz peki simdiYüzük önermedim sadece taşlı yüzüklerin taşı düşüyorsan taşlı şeffaf oje sür dedim benim yüzüğü taşı düştü diye.
Ben aynı yüzüğü alınca aynı kuyumcudan aldılar. Pek çeşit yoktu o yüzden almıştır diye düşünürken onun beni kıskandı yüzüğünü değiştirdi demesi .
Görüşüyoruz.gorusuyor musunuz peki simdi
Zaten mesafeliyim arayıp sormuyorum. Onun hatrı icin degil zaten esimin hatrı icin görüşüyorum. Samimi degilim eskisi gibi.yani siz bilirsiniz o zaman. en ufak bir durumda koşa koşa k.v ye sizin arkanizdan konusan biri ile aranizda hatir gonul oldugunu dusunuyorsaniz hala, diyecek bir sey yok.
En iyisini yaptın bu en doğrusuKizlar iki mesaj okudum eltinin biz yokmusuz gibi davranmasi ile ilgili.
İlk evlendigim zamanlar ozellikle. Bi degisik haller. gozgoze gelmemeye calismalar. ben gidince kv den gitmeye calismalar. Bi yuzunun dusmesi. Kayinvalideden giderken kv ye grsrz derdi bana demezdi. Bi zaman sonra sadece bunu soyledim 'bi sorun mu var kv ye grsrz deyip benim yuzume bile bakmiyorsun. Ortaya hadi grsrz desen anlicam. Ama direkt anne grsrz deyip cikiyorsun. ' . o da 'yo farkinda bile degilim ' dedi. 'Ne bilim bana tuhaf geldi ' dedigmde ' o da 'dikkat ederim ' dedi. Neyseki soyledikten sonra ortaya konusup cikiyor.
Fırsat vermedimki, biri bana laf sokmaya çalıştı diyelim o zaman bende aynı seviyede değil daha kötü hissetmesini sağlayacak bir laf söylemeliyim ki haddini bilmeyi öğrensinCanum laf filan sokunca sen naptın sen de mi laf soktun veya nasıl geri tepti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?