- Konu Sahibi Careler1298
-
3 sene olacak nerdeyse görüşmüyorum. Ben eltimle görüşmeyince kaynım eşimin kardeşi olmaktan çıkmadı.Bizd merak li değiliz ama eşinizin kardeşinin eşi ne kadar uzak olunurki ister istemez bir yeri var
Yoo, hep öyle olmaz. Mesela ben.Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
İşte hayallerimdeki elti aktivitesi...Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
İmrendimBiz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
evet kesinlikle oyle oluyor. 7 ay oldu evleneli. eltim de 10 yillik evli. kv lerin ve gorumcemlerin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. benim onlarla iyi olmama tahammul edemiyor diye fusunuyorum. bi watsap grubu kurmus. 2 gorumcem bu elti kisi ve ben varim. kendisi orda napiyosunuz nasilsiniz kizlar yazar. gorumcemlere cevap yazinca onlara crvap yazar ama ben cevap yazinca asla yazmaz. ben yazmamisim gibi yapar. madem bu kadar sevmiyorsun neden beni watsap grubuna dahil ettin psikolojisini anlamak zor. eziklik boyle bir sey demekki.Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
yukarida da yazdigim gibi benim elti kişisi de aynen boyle. o da gorumcemlerle birlikte otururken ozellikle gorumcemin adini soyleyip soze baslar. benle asla goz temasi kurmamaya calisir. ama sadece ikimiz olunca mecbur bakiyor:) daha ilk aileler tanisirken bile eltim yuzume hic bakmadi. sanki annem nişanlanacakmis gibi annemle muhabbet ediyor falan. ben de yanindaki oylesine gelmis kucuk bir kiz cocugu gibi yok sayiyor aptal. kendisi 110 kilo. gecmiste mide kucultme ameliyati olmus ama yine kilo almiş. sirf benim boyuma ve fizigime b.k atmak icin zayifligin dezavantajlarini anlatiyor kendinceKizlar iki mesaj okudum eltinin biz yokmusuz gibi davranmasi ile ilgili.
İlk evlendigim zamanlar ozellikle. Bi degisik haller. gozgoze gelmemeye calismalar. ben gidince kv den gitmeye calismalar. Bi yuzunun dusmesi. Kayinvalideden giderken kv ye grsrz derdi bana demezdi. Bi zaman sonra sadece bunu soyledim 'bi sorun mu var kv ye grsrz deyip benim yuzume bile bakmiyorsun. Ortaya hadi grsrz desen anlicam. Ama direkt anne grsrz deyip cikiyorsun. ' . o da 'yo farkinda bile degilim ' dedi. 'Ne bilim bana tuhaf geldi ' dedigmde ' o da 'dikkat ederim ' dedi. Neyseki soyledikten sonra ortaya konusup cikiyor.
Allah'tan belanı mı istiyorsun canim boşver otur keyfine bak ,Keşke beni de kıskanan bir eltim olaydı
Seninki bir miktar benimkinden de hasetmis Allah herkesin kalbine göre versin edebileceğimiz en guzel dua 1yukarida da yazdigim gibi benim elti kişisi de aynen boyle. o da gorumcemlerle birlikte otururken ozellikle gorumcemin adini soyleyip soze baslar. benle asla goz temasi kurmamaya calisir. ama sadece ikimiz olunca mecbur bakiyor:) daha ilk aileler tanisirken bile eltim yuzume hic bakmadi. sanki annem nişanlanacakmis gibi annemle muhabbet ediyor falan. ben de yanindaki oylesine gelmis kucuk bir kiz cocugu gibi yok sayiyor aptal. kendisi 110 kilo. gecmiste mide kucultme ameliyati olmus ama yine kilo almiş. sirf benim boyuma ve fizigime b.k atmak icin zayifligin dezavantajlarini anlatiyor kendincekayinvalidemler ve gorumcemlerde pek sevmemelerine ragmen belli etmiyorlar sevmediklerini. cok cekinirler ondan. asiri baskin karakter. benim isteme ve söz olacagi zamanda misafirler gelince hani kapida durulur ya. kapidan giren herkes ayy shalini harika olmussun diyor. bu fesat da hic yuzume dahi bakmiyor resmen goz temasi kurmamak icin direnip mucadele ediyor:) benden de 5 yas buyuk
Sallama boşver he de geçEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Yaaa sen de onu görme kendini hint kumaşı görüyor senin elti bence ona de ki mutfakta ki sarı bez bile olmazsın sen deKizlar iki mesaj okudum eltinin biz yokmusuz gibi davranmasi ile ilgili.
İlk evlendigim zamanlar ozellikle. Bi degisik haller. gozgoze gelmemeye calismalar. ben gidince kv den gitmeye calismalar. Bi yuzunun dusmesi. Kayinvalideden giderken kv ye grsrz derdi bana demezdi. Bi zaman sonra sadece bunu soyledim 'bi sorun mu var kv ye grsrz deyip benim yuzume bile bakmiyorsun. Ortaya hadi grsrz desen anlicam. Ama direkt anne grsrz deyip cikiyorsun. ' . o da 'yo farkinda bile degilim ' dedi. 'Ne bilim bana tuhaf geldi ' dedigmde ' o da 'dikkat ederim ' dedi. Neyseki soyledikten sonra ortaya konusup cikiyor.
aminnn. onlarin ekonomik durumu bizden cok daha iyi. bizim ki onlardan iyi olsaydi heralde hasta olurduSeninki bir miktar benimkinden de hasetmis Allah herkesin kalbine göre versin edebileceğimiz en guzel dua 1
WhatsApp grubunu sessize al sinirini bozamasin seni yok saymak istiyor çünkü varlığından rahatsiz sende onu yok say görmezden gel bi bozulsunevet kesinlikle oyle oluyor. 7 ay oldu evleneli. eltim de 10 yillik evli. kv lerin ve gorumcemlerin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor. benim onlarla iyi olmama tahammul edemiyor diye fusunuyorum. bi watsap grubu kurmus. 2 gorumcem bu elti kisi ve ben varim. kendisi orda napiyosunuz nasilsiniz kizlar yazar. gorumcemlere cevap yazinca onlara crvap yazar ama ben cevap yazinca asla yazmaz. ben yazmamisim gibi yapar. madem bu kadar sevmiyorsun neden beni watsap grubuna dahil ettin psikolojisini anlamak zor. eziklik boyle bir sey demekki.
Ekonomik durum da cok önemli ama Allah kalp zenginliği kalp güzelliği versin zira kalbin çirkinse paran cok olsa da ise yaramıyoraminnn. onlarin ekonomik durumu bizden cok daha iyi. bizim ki onlardan iyi olsaydi heralde hasta olurdu
sessizde zaten. ama merak edip bakiyorum ne yazdi diye. sonra ayip olur diye cevap yaziyorum. her defasinda pişman oluyorum. bundan sonrakiler de asla cevap atmicam ya da bi bahaneyle cikmak istiyorum watsap grubundan ama nasil bi bahane bulcam bilmiyorum. egosu tatmin olamasinWhatsApp grubunu sessize al sinirini bozamasin seni yok saymak istiyor çünkü varlığından rahatsiz sende onu yok say görmezden gel bi bozulsun
Kayinvalideler de ortayi karistiyor herkes nasibine razı olsun sen sonradan gelen gelin olsan seninde benimde hoşuma gitmezdi tabiki bu durumDaha bi eltim yok ama olduğunda bilmiyorum sanırım bu zamana kadar edindiğim tecrübelere dayanarak mesafeli olurum, Tabiki onun yaklaşımınada bağlı herşey
Ama kayınvalidem gelecekteki eltim için hazırladığı takıları falan istersen al tak, yada istersen değiştir kendininkilerle bunları beğenirsen diye hep dillendirir. Tabi herkes nasibine razı olsun diyip hiçbirini kabul etmedim. Ama ilerde bu tarz şeyleri duyacak olursa beni sevmeyecektir oda
amin. biz yeni evlendik borçlarimiz var. o 10 yillik evli tabi. borc vs yok ev araba tamam. bi kac gun once bi araya geldik. "biz zenginiz" deyip şuh kahkahalar atiyor aile ortaminda:)Ekonomik durum da cok önemli ama Allah kalp zenginliği kalp güzelliği versin zira kalbin çirkinse paran cok olsa da ise yaramıyor
WhatsApp i sil bir süre sonra geri ac otomatikman çıkarsın bütün gruplardan WhatsApp gizliliğinden dolayi silmiştim sonra geri açtım dersinsessizde zaten. ama merak edip bakiyorum ne yazdi diye. sonra ayip olur diye cevap yaziyorum. her defasinda pişman oluyorum. bundan sonrakiler de asla cevap atmicam ya da bi bahaneyle cikmak istiyorum watsap grubundan ama nasil bi bahane bulcam bilmiyorum. egosu tatmin olamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?