Elti

Benimkinin kıskançlıktan gözlerinden ateş çıkıyordu İşte sonra kendince bana hava atmayı laf sokmayı falan denedi birkaç kez geri tepince falan şimdi öyle takılıyor kendi halinde hala duyuyorum birşeyler yorum dahi yapmıyorum..
Yani benim için bir önemi olmayan değeri olmayan birisi için neden hakkında yorum yapıpta ona onu önemsediğimi düşündüriym. Burda görüyorum çok konu açılıyor elti görümce falan yok ne diym ne yapym yok neden öyle davranıyorlar vs.. az cool olun ya..

Haklisiniz. En sonunda beni soguk olarak yaftaladi umidi kesti birakti. Simdi bir akrabalarinin gelini bir iki yas kucuk buna abla diyormus. Bana anlatirken diyor ki; iste Y cok tatli bicir bicir sicacik bir kiz. Cok seviyorum onu. X abla X abla diye pesimden ayrilmaz.
Aklinca amaci su ben bu hikayeye ozenecegim. Eltim benim ardimdan da boyle konussun. Ben de ona X abla diyeyim diyecegim.. beyne bak nohut kadar. Abla dememi isterken aslinda istedigi beni yonetmek.

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye mesaj vermiş siz anlamamışsın ya da size kilo aldirnaya çalışıyor olabilir
O şuan fit bir hatun ben yeni gelin iken tam tersiydi ben fit o kiloluydu diyet yaptı ve artık o bir fit hatun yok oğlu geldi İstanbuldan ondan yapmış birşeyler bize de bi tabak getirdi iyidir hakkını ödeyemem doğum yaptım hastaneden geldik yatağımı yaptı yemeğimizi yaptı çok severim kendisini ama başta biz çok geçinemedik kıskanmıştı baya beni ama ben ona hep iyilikle yaklaştım şimdi çok iyi arkadaşız

8 miii Allah sabirlarin en büyüğünü versin arkadaşım, zor ben ikisiyle bas edemedim
Amin canım.
Hepsine düğün dernek yapıldı bize yok kendi imkanlarımızla evimiz barkımız oldu.Suan nedense biz en iyi durumdayız onlar düşünsün.Kimse bize karışamıyor.Bana kimse altında kalacağım bi iyilik yapmasın.Eltilerimi severim bu arada :) kendi dünyalarında bölünerek çoğalıyorlar.

Genelleyince, canlı sınıfı gibi olmuş.. Çürükçüller prokaryot mudur, eltiler kemosentez yapabilir mi?
Biyoloji 3.

Ne kadar güzel Allah daha çok versin içinde hasetlik olmayan hep kazanır Allah katında hep kazananlar olabiliriz inşallah

Değişik, yazık ya kelimelere ne çok anlam yüklüyorlar

Helal be ben de taktığımdan degil de işte maksat muhabbet evimize cam balkon yaptırmıştık ne dese beğenirsin aaa altin mi sattınız da yaptırdınız canim..

Ne kadar güzel maşallah hep daim olsun inşallah bizimde yıldızlarımiz barışır bir gün diyeyim o zaman

Ne kadar güzel maşallah hep daim olsun inşallah bizimde yıldızlarımiz barışır bir gün diyeyim o zaman
Teşekkür ederim o belli olmaz ileride siz yine de saygıdan ödün vermeyin ne düşman olup da kanka olanları gördüm ne dost olup da birbirlerine düşman olanları da

Eltimle 6 senede iki elin parmaklari kadar belki görüşmüşüzdür, pek uzak oturmuyoruz ustelik. Aramizda bi sorun olmadi gerci en son gordugumde uyuz uyuz konuşmaya calismisti aklinca ama aramizda nereden baksan 15 yaş filan var sanirim, tam yaşini bilmiyorum o civar işte benden buyuk baya, kendisi coluklu cocuklu. Çok işimiz olmuyor birbirimizle, belki sık görüşsek farkli olurdu bilemedim.

Baştan beri karşılıklı çok iyi niyetle yaklaştık, Allah bozmasın abla kardeş gibiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…