Elti

Bizde cok görüşmüyoruz biri şehir dışında biri ust katimda oturuyor ama uzakta olan geldiğinde ortalığı iyi bi karıştırıyor

Aaaa aaa kiz saçmalama çıldırırdi valla bu arada kayinvalidemler yaptırmıştı duysa çağzımıza
Yani bilemiyorum ben naif olamıyorum o konularda benim evim ister altın satarım ister kv yapar onun ne haddine neyle yaptınız demek sorgulamak.. aksine hiçte gizlemem sorsaydı sinirlenirdim ama belli etmez gayet güler yüzlü bir şeklde kayınvalidem yaptırdı nasıl beğendinmi derdim

Yani genelde....ilk evlendiğinde kardeşim gibi gör üştüm kız kardeşim yoktu çünkü altlı üstlüyüz...sürekli beraberdik o bende ben onda çocuğum olana dek..1 yıl harikaydık...yoktu
Eşimle arama çok girdi sürekli eski nişanlısı nı şöyle seviyordu böyle kıymet veriyordu seni o kadar sevmiyor gibi söylemlerle canımı yaktı ..kaynanamlardan nefret ettirdi onlardan bana benden onlara laf götürüp getirdi bizi birbirimize düşürdükten sonra onlarla yağlı ballı oldu...ben babamın evine gittim...haftalarca kaldım...döndüğümde dolabım bomboştu eşim kışlık yaptığım herşeyi kavurmaları falan onlara vermiş almam dememiş.afiyetle almış yemiş...hiç arayıp sormadı o dönemde beni....o kadar yani... sonradan öğrendim tabiki...çocuğu yok olmadıda benim bir kızım var küçükken yengeme gidicem diye ağlardı kapısında ağlatıp kapıyı açmazdı evine sokmazdı...hatta kızımı dövmüştüm bir kere bu yüzden hala hüzünlenerek hatırlarım..ama yan yana gelince ilgili yengeyi oynardı...ailesinden herkesi kardeşlerini falan her hafta ağırlardı ama bizi ramazanda iftara bile çağırmazdı...çaya gelicez diye haber ederdim gelmeyin müsait değiliz derdi her seferinde...ama kendileri istedikleri zaman gelirdi...bende çok cahilmışim keşke o zamanlar kesseydım muhabbetimi ...hergün ne yemek yapsam mutlaka onada götürürdüm merdivenleri silerdim onun kapısını ayırmazdım...badana tadilat yaptırırdı hep yardim ederdim...kimsesizliktenmidir nedir...sıkıntıya girdiler maddi,eşimden gizli faturalarını ödedim borç para verdim...alana kadar göbeğim çatladı....her zamannyardımına koştuk eşimde bende yıllarca...kaynanamlarla hep kötü arası benide yıllarca yanlış yönlendirdi cahildim bilemedim arkasından gittim...örnek ben bir işlerini halledecek olsam hemen araya girip ben yapmam ben etmem ben enayi değilim senin gibi sözlerle kışkırttı beni...yinede hep alttan aldım...karşılık olarakta sürekli laf sokması kendini üstün görme ve gösterme çabası ve kıskançlıktan başka bişey görmedim...bu kadar yıl dayandın şimdi niye kestin derseniz..bir gün memelkete gitmemiz gerektı 3 gün için evdeki kedim apartmanda kalacaktı evin içinde bırakmak istemedim aşağı indim dedimki kedi apartmanda dikkat et kapıyı falan açık bırakma kaçmasın maması suyu var zaten dedim
Bana ben uğraşamam onunla kusura bakma dedi...uğraşmayı gerektirecek bir durum yok kaçmasın yeter dedim...ama çok zoruma gitti...ben onun için neler yaptım bir kez işim düştü yaptığına bak... bende bunun üstüne 5. 6. yıldır kestim hepsini artık bir bardak suyu bile layık görmüyorum...kocasınıda doldurup düşman etti tüm aileye..adam bizi görünce selam bile vermiyor...ki aslında beni sever kaynım kardeşini ve yeğeninize öyle ama sırf karısı tatmin olsun diye ailene kötü davranıyor bilinçli bir şekilde...ailede kimse sevmiyor onu...oda kimseyi.....başına gelmeyen kalmadı ama hala akıllanmıyor hala aynı...20 yıllık evli çocuğu olmuyor ben ikinciyi yapacağım diye aklı çıkıyor kıskanlıktan...bizi görünce surat beş karış işi düşmeden kapıyı çalmaz ...eşim rahatsızlık geçirdi ameliyat oldu geçmiş olsun bile demediler...eşim onlrın telefonlarını sildi sosyal medyadan da çıkarttı ikisinide...çok zorlarına gitmiş kaynanama şikayet etmişler oda aradı yalvardı eşime ne olur olum yapma abimin hatrı falan...hiç kıyamaz büyük oğluna eşimde kesinlikle hayır dedi. Ölüme bile gelmesinler o kadar yani...sonra bana sordu biz bunlara insanlıktan başka ne yaptık ki dedim...düşündük bulamadık...nitekim şimdi görüşmüyoruz ama eminimki işi düşünce gelir yine birde yüzsüz anlatamam...
Kısacası eltiden kolay kolay dost olmaz mış geç anladım...azıcık bir üstünlüğünüz varsa tamm başlar size hasetlenmeye...üstünlükten kastım yaşam tarzlarımız...
Şimdi yaş 37 o kadar kızıyorumki kendime niye buna bu kadar tahammül etmişim diye gerçekten çok safmışım hemde çok..
Neyse o bilemedi ama Allah biliyor...

Benimkide korkar kayinvalidemden ama o gülerek yapar işini sanırsın ki hic kotu düşüncesi yok ama ben yemem

İstedigi kadar gülsün o gülüyor diye ben alttan almiyorum acikcasi. En son gorustugumuzde sakayla karisik sacmaliyordu ortaya söyler gibi konusuyordu. Direkt kalktim herkesin icinde sen bana mi soyluyorsun onu dedim booooyllle kaldi.
Bence herkes herseyi anliyor da işine gelince

Bugünde herkes eltiden dert yanıyor Soruya gelince bence her elti aynı aynı değil.. Sonuçta hepimiz ya eltiyiz ya da elti olma adayıyız Bu arada ben henüz aday kısmındayım

Yorumları okuyunca ne eltiler varmış dedim benim eltinin daha düğünü olmadı bakalım ben neler yaşıycam eltimsuyla . Saygı ve mesafe olursa yüz göz olunmaz diye düşünüyorum. Eltisiyle çok iyi olanda var , düşman olanda .

Benimki de insan içinde ben yokmuşum gibi davranır yüzüme bakmaz konuşmaz sanki bir şey yapmışım gibi Bir de ben büyüğüm baya ondan yok sayılıyorum hangi kafadaysa

Bir de benim ki her seferinde altınlarım var çok var altınlarım diyip durur.Altınlarıyla bozmuş kafayı

benim de iki eltim olacak yani bende elti adayı olmuş oluyorum, sonuçta eltisinden şikayet eden herkeste elti kimse kendini kötü görmüyorsa demek ki her elti kötü olmuş olmuyor benim bir kaynım askere gidicek, diğeri daha liseye geçti. şimdilik elti adayı yok. ama eğer olursa hasetlenmektense güzel anlaşmak çok isterim, yaşım 25, biriyle çokta yaş farkım olmaz zaten. kaynımın ikisinin de baya küçüklüklerini biliyorum eşimle önceden yakın arkadaş olduğum için. hatta liseye geçenin özellikle. kendi kardeşlerim gibiler. düğünlerinin, yapılanların bile benden iyisi yapılsın isterim, eltime de bir bilezik ben takarımtabi karşımdaki güzel anlaşmak istiyor mu bir de o var..

normalde eltiyle sorun yaşayabılecek biri değiliö umursamam yanı hayata bakış açım bu degıl nerdeyse 4yıl olacak evlenelı..bızden 3ay sonra evlendıler herkes kendi evlendi aileler cok karısmadı ama benımkı bıraz burnu havada bir tip kendını begenmıs bıraz buna ragmen ben buyum gelınım dıye aradım ıhtıyacın var mı vs dıye sormusumdur halbukı bızde eşimle evlendık ayrı şehırlerde yaşıyorduk tayınım cıkmadı benım 1.5yıl.Onlar evlendı bırarada yaşamaya başladı hemen.Bırkac ay sonra hamıle kaldı daha da havasından gecınmıyordu .Ayrı şehırlerde yaşadıgımızdan fazla samımı de olamadık hıc bayramda seyranda ancak gorusebılıyoruz sonra bunun gebelıgı sorunlu olmaya başladı o dönem yakınlaştık bıraz sorunlu oldugunu bılmıyorduk ama saklamıslar meger cocuk down sendromluymus dogdu amelıyat oldu bayagı sıkıntı yasadılar hersekılde yanlarında olduk bız eşimle.O surede benım tayınım cıktı ben cocuk ıstemeye basladım ama hemen olmadı benım sorup dururdu bende anlatırdım ıstıyoruz ama olmuyor vs dıye ..bıde kendi hemsıre guya akıl verıyodu bana.Bız tup bebek yaptık eşim kımseyle paylasmadı benım kardeslerım annem babam bılıyo eşımın de annesı babası.Ama kendı kardesıne soylemedı.Hamıle oldugumı kalp atısını duymadan soyledık aıleye.Hatta 1hafta sonra bıraraya geldık sordu kalp atısı dınledınız mı dıye?yok dedım henuz degıl keseyı görmustuk sadece hımm kalp atısı duymadan da gebeyım denılmez aslında dedı bana.Ama sonrasında doktor kontrol gunumuzu sordugu halde sormadı bıle ogun ne yaptınız dıye?ben de demedım en son ekimdi konustugumuzda o arada cınsıyetı bellı oldu benım dogumgunum oldu ımstagramda tek tuk foto paylasırım birini begenmez sormaz da hersey yolunda mı dıye???ben de konusmuyorum oyuzden eşim kendı kardesıyle gorusuyor hatta cınsıyetı bellı olunca kardesıne soyledı eltımın ısmı de x ..x’e sız soyleyın demıs aynı evın ıcındekı karı-kocaya nıye soyleyeyım dedım ben haber vermem benım halımı hatrımı sormamıs bırıne dedım eşim soylemıseşimle hatta bu ve buna benzer sebeplerden tartısıyoruz ama bır sonuca varamıyoruz bence elti pişmanlıktır

aman maşallah nazarlardan korusun Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…