- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
-
Bizde cok görüşmüyoruz biri şehir dışında biri ust katimda oturuyor ama uzakta olan geldiğinde ortalığı iyi bi karıştırıyorEltimle 6 senede iki elin parmaklari kadar belki görüşmüşüzdür, pek uzak oturmuyoruz ustelik. Aramizda bi sorun olmadi gerci en son gordugumde uyuz uyuz konuşmaya calismisti aklinca ama aramizda nereden baksan 15 yaş filan var sanirim, tam yaşini bilmiyorum o civar işte benden buyuk baya, kendisi coluklu cocuklu. Çok işimiz olmuyor birbirimizle, belki sık görüşsek farkli olurdu bilemedim.
Yani bilemiyorum ben naif olamıyorum o konularda benim evim ister altın satarım ister kv yapar onun ne haddine neyle yaptınız demek sorgulamak.. aksine hiçte gizlemem sorsaydı sinirlenirdim ama belli etmez gayet güler yüzlü bir şeklde kayınvalidem yaptırdı nasıl beğendinmi derdimAaaa aaa kiz saçmalama çıldırırdi vallabu arada kayinvalidemler yaptırmıştı duysa çağzımıza
Bizde cok görüşmüyoruz biri şehir dışında biri ust katimda oturuyor ama uzakta olan geldiğinde ortalığı iyi bi karıştırıyor
Benimkide korkar kayinvalidemden ama o gülerek yapar işini sanırsın ki hic kotu düşüncesi yok ama ben yememBenim eltim kocasindan ve kvden çok çekiniyor o yuzden ileri gidip ortalik karistiramaz muhtemelen.
Benimkide korkar kayinvalidemden ama o gülerek yapar işini sanırsın ki hic kotu düşüncesi yok ama ben yemem
Oooo maşallah hepsi anlaşabiliyor mu8 eltiyiz
Yesinler birbirini hepsi küs, kim kimle küsse diğeri birbiriyle barisir.Ben hepsiyle konuşuyorum.Politik :))Oooo maşallah hepsi anlaşabiliyor mu
En iyisini yapıyorsun sen kötü olma hiç biriyleYesinler birbirini hepsi küs, kim kimle küsse diğeri birbiriyle barisir.Ben hepsiyle konuşuyorum.Politik :))
Yooo aksine çok tatlı olanları da var mesela benEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
aman maşallah nazarlardan korusun RabbımBiz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?