- 24 Ekim 2019
- 8.068
- 49.282
- 548
- Konu Sahibi Careler1298
-
Siz de eltinizin eltisisiniz, siz itici ve kıskanç mısınız?Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Ayy benimki de degisik kiskanc ilk evlendik kocamla kaynim goruntulu konusurken evi gezdirmisti gitmis benim halimdan almis kamerada gorunce sorun suki ayni ulkede bile degilizInsallah inşallah bunun için bugün dua edelimben 3 numaralı gelinim benden 2 büyük var ama gel gör ki değişikler
Bi eltimle mesafeleyiz ama aramızda olumsuz Hicbise olmadı frekanslar tutmuyor ama görüştüğümüzde gayet ıyiyizEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Bende hep eltim olsa keşke derdimEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Benimki de böyle işte herşeyi kıskanır benden sonra evlendi çocuğu oldu benimki daha yok geçenlerde bi bez parçası vardı kaynanama götürdüm az bunu alt açma minderi yapalım dursun bevek olunca kullanırım dedim hemen atıldı bende yorgan yapayım ikinciye kullanırım dedi bebeği daha 1 yaşında ben şokAyy benimki de degisik kiskanc ilk evlendik kocamla kaynim goruntulu konusurken evi gezdirmisti gitmis benim halimdan almis kamerada gorunce sorun suki ayni ulkede bile degiliz
Boylelerinden uzak durma gerekiyorBenimki de böyle işte herşeyi kıskanır benden sonra evlendi çocuğu oldu benimki daha yok geçenlerde bi bez parçası vardı kaynanama götürdüm az bunu alt açma minderi yapalım dursun bevek olunca kullanırım dedim hemen atıldı bende yorgan yapayım ikinciye kullanırım dedi bebeği daha 1 yaşında ben şok
Ya benim de yok ama olsa kesin kv o bunu senden güzel yapıyor diye fitnelerdiEltim yok bilemedim
İstedigi kadar gülsün o gülüyor diye ben alttan almiyorum acikcasi. En son gorustugumuzde sakayla karisik sacmaliyordu ortaya söyler gibi konusuyordu. Direkt kalktim herkesin icinde sen bana mi soyluyorsun onu dedim booooyllle kaldi.
Bence herkes herseyi anliyor da işine gelinceaynu b
Benimkide benden 5 yas buyuk ama oda beni bir süzer ki yani bastan asagi anlatamam o altınlarını satıp araba aldi bana da diyo ki sende sat daha iyi araba alin diyo ya sananeBenim eltim benden 10 yaş küçük. Beni ilk gördüğünde yaptığı ilk şey beni baştan aşağı süzmek. Yeni ve güzel birşey giymişsem önceden suratını asar otururdu şimdi nerden aldığımı soruyor, bende söylüyorum gidip aynısını alıyor hiç umrumda değil alsın herkeste farklı duruyor zaten der alıp giydikten sonra bana niye olmadı yok sündü tüylendi e aynı yerden aldın napayımtakma kudursun
Yaaa böyle insanların hic mi zevki yok hic mi fikri yok diye düşünürüm hepAyy benimki de degisik kiskanc ilk evlendik kocamla kaynim goruntulu konusurken evi gezdirmisti gitmis benim halimdan almis kamerada gorunce sorun suki ayni ulkede bile degiliz
Sen yaparsan o bi tane daha yapacak kesinBenimki de böyle işte herşeyi kıskanır benden sonra evlendi çocuğu oldu benimki daha yok geçenlerde bi bez parçası vardı kaynanama götürdüm az bunu alt açma minderi yapalım dursun bevek olunca kullanırım dedim hemen atıldı bende yorgan yapayım ikinciye kullanırım dedi bebeği daha 1 yaşında ben şok
O kv ye göre değişir canım kaostan besleniyorsa kesin yaparYa benim de yok ama olsa kesin kv o bunu senden güzel yapıyor diye fitnelerdi
Benim eltim benden 10 yaş küçük. Beni ilk gördüğünde yaptığı ilk şey beni baştan aşağı süzmek. Yeni ve güzel birşey giymişsem önceden suratını asar otururdu şimdi nerden aldığımı soruyor, bende söylüyorum gidip aynısını alıyor hiç umrumda değil alsın herkeste farklı duruyor zaten der alıp giydikten sonra bana niye olmadı yok sündü tüylendi e aynı
Benim etiimde iyidir çok severm kendiside beni sever çocuklarını severm biseyler alırım içimden gelir oda çok iyidir bana karsiBiz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
Harika bir bakış açısıBi eltimle mesafeleyiz ama aramızda olumsuz Hicbise olmadı frekanslar tutmuyor ama görüştüğümüzde gayet ıyiyiz
Diğeri yeni evli oda sıcak gayet uyumlu şahsen bende haddimi bilen biriyim kimseyle alıp veremediğim olmaz hoşlanmazsam görüşmeleri minimuma indiririm
Ne kafama takacağım
Iyisi olacaksa olsunBende hep eltim olsa keşke derdim
Aynaya baktığında görüyordur zaten neyin ne olduğunuAaaa aaa kız cook kotu bana daha çok yakışır ama sen bilirsin deseydin
Her an yapabilir buna bile bakamıyor valla yapsın da başı göğe ersin. Büyük gelin daha doğuramadı maşallah küçük gelin ikinciyi doğurdu demeleri için korunmuyor zaten bana da ay hap falan kullanamam korunmam ya sonra çocuğum olmazsa diye daha bir de yüzüme söylüyor e nasıl sevilsin bu eltiSen yaparsan o bi tane daha yapacak kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?