Elti

Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Siz de eltinizin eltisisiniz, siz itici ve kıskanç mısınız?
2 tane eltim var.
İkisine de puanım 9
10 vermiyim şimdi, kimse kusursuz değildir diyerekten.
3 eltiyiz birlikte olmaktan keyif aldığım, çok eğlendiğim, arkadan konuşmaların olmadığı ,mesafeli ama samimi bir ilişkimiz var.
Kıskanç ve itici değilsek demekki.

Insallah inşallah bunun için bugün dua edelim ben 3 numaralı gelinim benden 2 büyük var ama gel gör ki değişikler
Ayy benimki de degisik kiskanc ilk evlendik kocamla kaynim goruntulu konusurken evi gezdirmisti gitmis benim halimdan almis kamerada gorunce sorun suki ayni ulkede bile degiliz

1 eltim var çokta severim kendisini. Ne benim ne de onun bir kıskançlığını gördüm bugüne kadar. Zaten birinin bir şeyini kıskanını da anlamam. Allah daha çok versin der geçerim ben.

10 senelik evliyim eltimle görüştüğümüz anca beş altı seferdir .Düğünümede gelmedi hamileydi düşük tehlikesi varmış falan filan Allah affetsin bilemiyorum. Benden önce yaşanan olaylardan kaynaklı ayrılma noktasına gelmişler eşiyle falan ..Bir soğukluk olmuş..Ama iyi oldu görüşmediğim görüştüğüm an fesatlığını anlayabiliyırum.

Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Bi eltimle mesafeleyiz ama aramızda olumsuz Hicbise olmadı frekanslar tutmuyor ama görüştüğümüzde gayet ıyiyiz
Diğeri yeni evli oda sıcak gayet uyumlu şahsen bende haddimi bilen biriyim kimseyle alıp veremediğim olmaz hoşlanmazsam görüşmeleri minimuma indiririm
Ne kafama takacağım

Benim eltim benden 10 yaş küçük. Beni ilk gördüğünde yaptığı ilk şey beni baştan aşağı süzmek. Yeni ve güzel birşey giymişsem önceden suratını asar otururdu şimdi nerden aldığımı soruyor, bende söylüyorum gidip aynısını alıyor hiç umrumda değil alsın herkeste farklı duruyor zaten der alıp giydikten sonra bana niye olmadı yok sündü tüylendi e aynı yerden aldın napayımtakma kudursun

Ayy benimki de degisik kiskanc ilk evlendik kocamla kaynim goruntulu konusurken evi gezdirmisti gitmis benim halimdan almis kamerada gorunce sorun suki ayni ulkede bile degiliz
Benimki de böyle işte herşeyi kıskanır benden sonra evlendi çocuğu oldu benimki daha yok geçenlerde bi bez parçası vardı kaynanama götürdüm az bunu alt açma minderi yapalım dursun bevek olunca kullanırım dedim hemen atıldı bende yorgan yapayım ikinciye kullanırım dedi bebeği daha 1 yaşında ben şok

Boylelerinden uzak durma gerekiyor

Benimkide benden 5 yas buyuk ama oda beni bir süzer ki yani bastan asagi anlatamam o altınlarını satıp araba aldi bana da diyo ki sende sat daha iyi araba alin diyo ya sanane

Sen yaparsan o bi tane daha yapacak kesin

Aaaa aaa kız cook kotu bana daha çok yakışır ama sen bilirsin deseydin

Benim etiimde iyidir çok severm kendiside beni sever çocuklarını severm biseyler alırım içimden gelir oda çok iyidir bana karsi

Harika bir bakış açısı

Sen yaparsan o bi tane daha yapacak kesin
Her an yapabilir buna bile bakamıyor valla yapsın da başı göğe ersin. Büyük gelin daha doğuramadı maşallah küçük gelin ikinciyi doğurdu demeleri için korunmuyor zaten bana da ay hap falan kullanamam korunmam ya sonra çocuğum olmazsa diye daha bir de yüzüme söylüyor e nasıl sevilsin bu elti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…