- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
-
Yapsin yapsin o senle yarış içinde demekki ne desen anlamazHer an yapabilir buna bile bakamıyor valla yapsın da başı göğe ersin. Büyük gelin daha doğuramadı maşallah küçük gelin ikinciyi doğurdu demeleri için korunmuyor zaten bana da ay hap falan kullanamam korunmam ya sonra çocuğum olmazsa diye daha bir de yüzüme söylüyor e nasıl sevilsin bu elti
Daha bi de akıl verirler işte. Ben ona göre rakibim zaten her konuda yarışır benimle bırakalım kazanan kendileri olsunYapsin yapsin o senle yarış içinde demekki ne desen anlamazbide hayatlarımiza müdahale etmek istemeleri yok mu bitiriyor beni bende küçük eltiyim 1bucuk sene oldu onun bebegi 2 yaşına girdi sende yap bak sonra zor oluyo diye her fırsatta soyluyo ya biz beceremiyoruz gel yardim et diyemiyorsun iste
O kendini ayna da bile begeniyordur emin ol ama bu sana daha çok yakışmış olması gerçeğini değiştirmezAynaya baktığında görüyordur zaten neyin ne olduğunu
Siz söyleyin? Hepmi itici ve kiskançsınız?Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Oyle bir çabam yok ama karsimda ki insan itici olursa hep iyi olamam bu tamamen salaklık olur sonra insanlar neden beni salak yerine koyuyor diye hayiflanmaya gerek yok. Kişiye göre muamele yapmak en güzel huyum bana hep kötü yaklaşan birine neden polyanacilik oynayıp iyi bir tarafını bulmaya çalışayım kiSiz söyleyin? Hepmi itici ve kiskançsınız?
İste bunu WhatsApp durumum yapmam lazımAyıdan post , eltiden dost olmaz diyorum ve gidiyorum
Göreceli bişey bence o annemin 4 eltisi var kendi ve 5 i de birbirinin kurduEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Sevince fikirlerine de saygı duyuyorsun ne güzel karşılıklı sevmekGöreceli bişey bence o annemin 4 eltisi var kendi ve 5 i de birbirinin kurduo ona der deme diye öbürü gider ona der beyaz dizi gibiler hele bide 2 halam girer arada işin içine vay ozaman şimdi hiç biri birbirleriyle görüşmüyo en iyi yöntem o çünkü görünce kalmalar vs falan oluyodu şimdi çok iyi oldu
Benim eltim 4 senedir var ama evli değiller sevgililer inşallah bu yaz evlencekler biz akran olduğumuzdan belkide bizim düğünden sonra ilk tanistigimizda soguktuk ama şimdi hiiic değiliz o bişey alcaginda bana da sorar alıyorum bak yoktu demi senin diye ben alırken ona da alırım ceyiz duzuyosun sana da aldım bak falan diye gezeriz birlikte daha şu Corona çıkmasa daha iyi geziyoduk gelir gider bize kalcak daha eşim vardiyalı gittiğinde de nikahları kiyilsaydi bı onu bekliyoruzev eşyalarında falan beraber gezdik ettik beni de gezdirdiler sağolsunlar epeydir çıkmamıştım dışarı
Tabiki kimse enayi değilOyle bir çabam yok ama karsimda ki insan itici olursa hep iyi olamam bu tamamen salaklık olur sonra insanlar neden beni salak yerine koyuyor diye hayiflanmaya gerek yok. Kişiye göre muamele yapmak en güzel huyum bana hep kötü yaklaşan birine neden polyanacilik oynayıp iyi bir tarafını bulmaya çalışayım ki
Kendiniz de bir elti olarak,en iyi cevabı siz verirsiniz.Çok mu itici ve kıskançsınızEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Yani ben çevremde arkadaşlarımda duyuyorum görüyorum öyle değiller ama bize itici ve kıskançlar denk gelmişEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Eltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Hahahahaha bende de var aynı cinstenEltiler hep mi itici ve kıskanç olur ya??
Benim kv de herşeyi aynı yapar eltim kıskanıyo diyeAynen öyle kayinvalidemler herseyimizi aynı yaptığı halde onun halısı onun perdesi şöyle benimki neden böyle oluyo arkadaşım sen onu begenmissin zamanında ben bunu iste
benim elti demez öyle sana çok verdi falan diye , tam tersi kv de bana çok verir herşeyi beni çok sever ben saygı duyuyorum eşimin annesi diye saygıda sevgiyi getiriyo der hep açık açık söyler ki şöyle düşünüyorum 2 saatlik uzaklıkta yaşıyorlar 10 sene didişmişler güya kv herşeyine karışmış etmiş eltim eşiyle ayrı yaşamışlar bir süre boşanma aşamasına gelmişler ben yokken kv nin yüzüne bakmayan insanmış kv nin kendisi ve nişanlım söylüyor bunu, şimdi hep şey bunu kayınvalidem aldı kayınvalidem bana şundan şu kadar verdi sana ne kadar vercek o kadar patik yapamamıştır ben evlenirken bana bu kadar çok yaptı neyse benimkilerden koy dedim ben çok var çünkü , hiç abartısız aynı böyle konuşurBende iki tane var evlerden ırak Arap atı gibi hep bir yarış halindeler, en son evlenen benim ben düğün istemedim, o halde bile bana alınan mobilyanın hesabını yaptılar, benimki daha çok tutmuş onlar 3 5 senelik evli mobilya fiyatlarina hiç zam gelmiyor çünkü ,onların kafalarına görene didiklemislerdi düşününce 2 yastık fazla vermiş KV bana hala eltimin biri lafını eder sana çok verdi diye bendekiler böyle
Aynı ya , benimki akıllı o an söylemez ben çalıştığım için haftaiçi kv yi kendine çağırır çarşı pazar gezdirir aldırır , kv de de kıskandığını bildiği için eltim eve gidince eşine anlatıyomuş peline onu aldılar bunu aldılar diye zaten alışverişte hep yanımızdaydı fotoğraflarını çekip göstermiş çoğu şeyiAy sorma ya bizimde düğün arifesinde bana bişey alınıyo hemen herkesin içinde vaktinde bana niye böyle alınmadı diyor kayınvalidem sen de beğendin aldık o zamandan bu zamana çok şey değiştir diyor (10 sene önce) yok anam anlamıyor hep bi kıyaslama baydı Allahtan çok sık gorüsmuyoruz
Ay benimkinin de iyi niyetinden değil fesatligindan 6 sene önce çocuk arabası istemiş KV den durumlari yokmuş o zaman alt modelini almışlar, şimdi durumları iyi bana aldılar istediğimi. çocuk 2 yaşına girecek hala Söyler, sana iyisi alındığı diye yahu bu durumla alakalı KV demler çok iyi insanlardır ellerinde olduğunda sakınmazlar .benim elti demez öyle sana çok verdi falan diye , tam tersi kv de bana çok verir herşeyi beni çok sever ben saygı duyuyorum eşimin annesi diye saygıda sevgiyi getiriyo der hep açık açık söyler ki şöyle düşünüyorum 2 saatlik uzaklıkta yaşıyorlar 10 sene didişmişler güya kv herşeyine karışmış etmiş eltim eşiyle ayrı yaşamışlar bir süre boşanma aşamasına gelmişler ben yokken kv nin yüzüne bakmayan insanmış kv nin kendisi ve nişanlım söylüyor bunu, şimdi hep şey bunu kayınvalidem aldı kayınvalidem bana şundan şu kadar verdi sana ne kadar vercek o kadar patik yapamamıştır ben evlenirken bana bu kadar çok yaptı neyse benimkilerden koy dedim ben çok var çünkü , hiç abartısız aynı böyle konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?