- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi Careler1298
-
İnşallah ya çünkü akrabalık yani istesen de istemesende görüşüyosun mecbursun hele bide yakın yerlerde yaşanıyorsa ,insan kafadengi iki sohbet edebilceği birini tercih eder yani elti adı bide itici geliyo banaAllah’im bekar kaynima insallah iyisi gelirikimiz iyi anlasiriz zira digeriyle anlasmak ne mumkun konusurken kafayi yiyorum
Hayattaki şansımız diyip susup oturalımYani ben çevremde arkadaşlarımda duyuyorum görüyorum öyle değiller ama bize itici ve kıskançlar denk gelmiş
Yani yeri geliyo 1 sene önceki şey şimdikiyle aynı olmuyor ne var yani ne olmuş işte bazı insanlar değeri para pul hediye bunlarla biçiyorlar ben bana nasıl davranıldığına bakıyorum , çok içinde kaldıysa alsaydın (eltin için söylüyorum)yani çocuğun olmuş artık bi bireysin hala ailelerden beklenti içine girilmesini ben anlamıyorum he içlerinden gelir biz alıcaz derler dersin ki şu olsun o zaman ama o pahalı derlerse o zaman üstüne ekler yine alırsın ya da tamam bi alt modeli olsun kesenize göre dersin ama modeli değişmiş şeye insanlar ne yapsınAy benimkinin de iyi niyetinden değil fesatligindan 6 sene önce çocuk arabası istemiş KV den durumlari yokmuş o zaman alt modelini almışlar, şimdi durumları iyi bana aldılar istediğimi. çocuk 2 yaşına girecek hala Söyler, sana iyisi alındığı diye yahu bu durumla alakalı KV demler çok iyi insanlardır ellerinde olduğunda sakınmazlar .
MaalesefHayattaki şansımız diyip susup oturalım
Birikciyle uzagiz sukur insallah ikinci iyi olur gercektende dedigin gibi o cok yakin cunkiİnşallah ya çünkü akrabalık yani istesen de istemesende görüşüyosun mecbursun hele bide yakın yerlerde yaşanıyorsa ,insan kafadengi iki sohbet edebilceği birini tercih eder yani elti adı bide itici geliyo bana
en iyisini yapmışsınInanir misin bu sorunun cevabi hic umrumda degil. Kendi ailemde cevremde ve esim tarafindan sevilen bir insanim. Esimin ailesi beni sevmese de olur. Benden bir sey eksilmez.
o cok sorunlar yasatmis maddi manevi. benimle isler tikir tikir ilerleyince, daha cok sevilmek gibi olmasa bile benim onlari uzmemis olmam bir arti kazandiracakti bana. Bunu gordugu noktada aglamis. Beni gaza getirip kendi istediklerini istememi benim de uzen gelin olmami istedi ama ben bildigimi okudum.
saçmalamış kendini üstün gösterme çabaları , benimkide benden 5 yaş büyük abla diyorum başta yenge falan demem için etrafta şey yaptılar x yengen diye söylediler bende ay o kadar yaşlı mı ya yenge bi resmiyet gelir bana x abla dedim çünkü başlarda çok seviyordum hamileydi çok tatlı sevimli geliyordu nişanlım dikkat et çok fazla bişeyini anlatma falan diyordu sonradan çıktı ortaya yüzü keşke x yenge deseymişimde o resmiyet hep kalsaymış diyorum şimdi kendimeBenim ki benden ayca veya en fazla tam bir yil buyuk (dogum gununu unuttum bilmiyorum). Bana abla dedirtmeye calismisti. Telefonu acinca Yalniz kalpler merhaba ben X ablan(!) derdi. Ben de merhaba X derdim. Siz de bes yasa akran diyosunuz masallasaç
aynen bende öyleBen cok saygılıyım gorevimi yapar çekilirim küçüğüm sonuçta bide kaostan hic hoşlanmam
Öyle hissediyosan genelde öyle çıkıyor ,bazen bi laf bir bakış bir ima hareket insan illa anlıyorKısaca şöyle anlatayım hep bir laf sokma kendinde olan güzeli gözüme sokma çabasındaama banane ki beni evim yuvam ilgilendirir herkesin gönlüne göre en güzelini versin Allah ben bu düşüncedeyim ama bana olan bir güzellik onlara batıyor gibi hissediyorum belki abartıyorum ama hislerim kuvvetlidir
Kesinlikle öyle benim ablam var ikinci bi abla olarak yaklaştım hatta kendi ablamla yakın olmadığım kadar oldum sonra baktım ki haketmiyor hemen çektim kendimi geri bi taraf haset olunca olmuyorYasa maşallah maşallah keşke herkes böyle olabilse bende isterdim bana abla olsun ki ablam yok cok isterdim yani ama tek taraflı olabilecek bir durum değil ne yazikki
bizim eltiler ikiz olabilir miBenimkide korkar kayinvalidemden ama o gülerek yapar işini sanırsın ki hic kotu düşüncesi yok ama ben yemem
aa olur mu karışcaklar akıl veriyomuş gibi yapıp burnunu sokcak belki iyi bişey yaparsın çatlar ,Benimkide benden 5 yas buyuk ama oda beni bir süzer ki yani bastan asagi anlatamam o altınlarını satıp araba aldi bana da diyo ki sende sat daha iyi araba alin diyo ya sanane
çok doğru ,katılıyorum sen hep iyi git karşındaki suistimal etsin neden ,herkese davrandığı gibi davranmak en güzeliOyle bir çabam yok ama karsimda ki insan itici olursa hep iyi olamam bu tamamen salaklık olur sonra insanlar neden beni salak yerine koyuyor diye hayiflanmaya gerek yok. Kişiye göre muamele yapmak en güzel huyum bana hep kötü yaklaşan birine neden polyanacilik oynayıp iyi bir tarafını bulmaya çalışayım ki
Benim ki karismazsa kesin catlar vallaaa olur mu karışcaklar akıl veriyomuş gibi yapıp burnunu sokcak belki iyi bişey yaparsın çatlar ,
Aaaa aaa benimkinden dünyaya bir tane fazlayken ikincisi cok ağır olurbizim eltiler ikiz olabilir mi
Bizd merak li değiliz ama eşinizin kardeşinin eşi ne kadar uzak olunurki ister istemez bir yeri varEltim yok ama olsaydı çokta umursamazdım sonuçta kardeşim değil yakın dostum değil.
İnsanlara hayatınızda olan yerlerine göre değer verin o zaman daha rahat olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?