Elti

Aynen öyle kayinvalidemler herseyimizi aynı yaptığı halde onun halısı onun perdesi şöyle benimki neden böyle oluyo arkadaşım sen onu begenmissin zamanında ben bunu iste 😄😄
Ay sorma ya bizimde düğün arifesinde bana bişey alınıyo hemen herkesin içinde vaktinde bana niye böyle alınmadı diyor kayınvalidem sen de beğendin aldık o zamandan bu zamana çok şey değiştir diyor (10 sene önce) yok anam anlamıyor hep bi kıyaslama baydı Allahtan çok sık gorüsmuyoruz😁

Eltim yok ama olsaydı çokta umursamazdım sonuçta kardeşim değil yakın dostum değil.

İnsanlara hayatınızda olan yerlerine göre değer verin o zaman daha r
Eltim yok ama olsaydı çokta umursamazdım sonuçta kardeşim değil yakın dostum değil.

İnsanlara hayatınızda olan yerlerine göre değer verin o zaman daha rahat olucaktır.
Cok cok doğru bir bakış açısı ben genelde umursamam ama bazen burama kadar geldi diye haykırırken buluyorum kendimi 🤪

Biz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
Yasa maşallah maşallah keşke herkes böyle olabilse bende isterdim bana abla olsun ki ablam yok cok isterdim yani ama tek taraflı olabilecek bir durum değil ne yazikki

Ayyy gerçekten mi 😅😅😅 sence kayinvalidenler kimi daha cok seviyor şuan 😀
Inanir misin bu sorunun cevabi hic umrumda degil. Kendi ailemde cevremde ve esim tarafindan sevilen bir insanim. Esimin ailesi beni sevmese de olur. Benden bir sey eksilmez.

o cok sorunlar yasatmis maddi manevi. benimle isler tikir tikir ilerleyince, daha cok sevilmek gibi olmasa bile benim onlari uzmemis olmam bir arti kazandiracakti bana. Bunu gordugu noktada aglamis. Beni gaza getirip kendi istediklerini istememi benim de uzen gelin olmami istedi ama ben bildigimi okudum.

Biz eltimle çok iyiyiz ya maşallah diyeyim ben ondan 5 yaş büyüğüm akran sayılırız. Ben eve yeni bir şey alcak olsam fotosunu atarım sana da alayım mı diye o da aynı şekil düğünden 1 hafta önce evi temizledik annemle düğünden 1gün önce 1 haftada toz olmuştur ya gidemedik de falan dedim sabah eşimle gittiler dip köşe temizledi kuaföre 1 saat kala gitmiş. Evde müzik açıp oyun oynuyoz böyle olmak zor değil ya 2 tarafında içinde haset olmazsa güzel bir dostluk olur.
Benim ki benden ayca veya en fazla tam bir yil buyuk (dogum gununu unuttum bilmiyorum). Bana abla dedirtmeye calismisti. Telefonu acinca Yalniz kalpler merhaba ben X ablan(!) derdi. Ben de merhaba X derdim. Siz de bes yasa akran diyosunuz masallah.

Inanir misin bu sorunun cevabi hic umrumda degil. Kendi ailemde cevremde ve esim tarafindan sevilen bir insanim. Esimin ailesi beni sevmese de olur. Benden bir sey eksilmez.

o cok sorunlar yasatmis maddi manevi. benimle isler tikir tikir ilerleyince, daha cok sevilmek gibi olmasa bile benim onlari uzmemis olmam bir arti kazandiracakti bana. Bunu gordugu noktada aglamis. Beni gaza getirip kendi istediklerini istememi benim de uzen gelin olmami istedi ama ben bildigimi okudum.
Ne kadar güzel bir bakış açısı maşallah 😇Bu hikaye bana cok tanıdık geldi benzerini yaşamış olabilirim benim eltimde kendi aldığı şeyleri alışveriş listesini almamı istedi ama zevkler ayni olacak diye bir kaide yok başkalarının hayatina müdahale etmeyi seven insanlardan hep nefret etmişimdir
Şimdi geldi aklıma düğün günü kuafordeyiz saçıma cit cit takılacak diyo ki aaa saçın uzundu aslında ne kadara takıyorlar ki 😃 ya sanane sanane parası senden mi çıkıyor tasası neden sana düşüyor

Yasa maşallah maşallah keşke herkes böyle olabilse bende isterdim bana abla olsun ki ablam yok cok isterdim yani ama tek taraflı olabilecek bir durum değil ne yazikki
Evet kesinlikle tek taraflı olmaz ama sizde hep gıcık zaten diye davranmayın sonra işler sarpa sarıp konuşmamalar vs başlarsa kardeşlere yansır sonra eşinizle aranıza yansıyabilir

Benim ki benden ayca veya en fazla tam bir yil buyuk (dogum gununu unuttum bilmiyorum). Bana abla dedirtmeye calismisti. Telefonu acinca Yalniz kalpler merhaba ben X ablan(!) derdi. Ben de merhaba X derdim. Siz de bes yasa akran diyosunuz masallah.
Bence bu hayattaki tek başarısı evlenmek olan insanlara özgü bir tavır, yapabileceği tek üstünlük alanı da bu. Biz eltimle ikimizde kariyer hedefleri olan farklı farklı geniş arkadaş grupları olan insanlarız belki bunla da alakalı olabilir.

Back
X