- Konu Sahibi Careler1298
Ay sorma ya bizimde düğün arifesinde bana bişey alınıyo hemen herkesin içinde vaktinde bana niye böyle alınmadı diyor kayınvalidem sen de beğendin aldık o zamandan bu zamana çok şey değiştir diyor (10 sene önce) yok anam anlamıyor hep bi kıyaslama baydı Allahtan çok sık gorüsmuyoruzAynen öyle kayinvalidemler herseyimizi aynı yaptığı halde onun halısı onun perdesi şöyle benimki neden böyle oluyo arkadaşım sen onu begenmissin zamanında ben bunu iste

ikimiz iyi anlasiriz zira digeriyle anlasmak ne mumkun
ikimiz iyi anlasiriz zira digeriyle anlasmak ne mumkun  konusurken kafayi yiyorum
konusurken kafayi yiyorum

Bu hikaye bana cok tanıdık geldi benzerini yaşamış olabilirim benim eltimde kendi aldığı şeyleri alışveriş listesini almamı istedi ama zevkler ayni olacak diye bir kaide yok başkalarının hayatina müdahale etmeyi seven insanlardan hep nefret etmişimdir
Bu hikaye bana cok tanıdık geldi benzerini yaşamış olabilirim benim eltimde kendi aldığı şeyleri alışveriş listesini almamı istedi ama zevkler ayni olacak diye bir kaide yok başkalarının hayatina müdahale etmeyi seven insanlardan hep nefret etmişimdir  ya sanane sanane parası senden mi çıkıyor tasası neden sana düşüyor
 ya sanane sanane parası senden mi çıkıyor tasası neden sana düşüyor 

Allah sabirlarin en büyüğünü versin arkadaşım, zor ben ikisiyle bas edemedim
 Allah sabirlarin en büyüğünü versin arkadaşım, zor ben ikisiyle bas edemedim