- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calismasi bir seyi gostermez ki, eve kimseyi davet etmemesi, arkadasi olmamasi sosyal fobisini gosteriyo zaten
Ben 2 yıldır tanıyorum ama onun problemi çok öncelere dayanıyormuş.neden çocuk yaptığını da ben bilemembu kadın 2 yıldır mı deprsyonda o zaman neden çocuk yaptı, eşi neden buna müsade etti
sen psikolog değilsin insan bir yere kadar tahammül eder
o zaman çok büyük hata, hem depresyonda hem bi de çocuk yapıyor, yazık o çocuğa vallaBen 2 yıldır tanıyorum ama onun problemi çok öncelere dayanıyormuş.neden çocuk yaptığını da ben bilemem
Rahatsızlığının adı depresyon mu bilemiyorum.ilaç kullandığını biliyorum sadece onu da eşim söyledi bir ara da kv.söyledi.o zaman çok büyük hata, hem depresyonda hem bi de çocuk yapıyor, yazık o çocuğa valla
nereye kadar arkasını çevresi toplucak, iyi yere düşmüş anlaşılan herkes çekmez
Rahatsızlığının adı depresyon mu bilemiyorum.ilaç kullandığını biliyorum sadece onu da eşim söyledi bir ara da kv.söyledi.
Geçenlerde akrabalardan biri doğum yaptı diye ziyarete geldi gelirken de hediye fincan takımı getirmiş.yengem de ben bunu birine hediye götürürüm dedi.ben de çok beğendim güzelmiş sen bunu hediye etme evde kullan biz sana gelince bunlarda bize kahve yaparsın içeriz dedim.bilmem ki ben hayatımda hiç kahve yapmadım yapamam heralde dedi :) yani ben yaklaşmaya çalışıyorum o itiyor.bilerek yaptığını düşünüyorum ben deSosyal fobi öyle arada sirada kendini gösteren birsey degilki. Ciddi bi sosyal fobisi olsa istende atilirdi, konu sahibinide görmek istemezdi, baska insanlardan korktugu icin.
Bence elti biraz tembel ve görüyorki böyle umursamaz davranarak, depresyon ayagina yatarak insanlar hep onun islerini hal ediyor diye. Ayni böyle devam ediyor.
Onun haricinde velev ki hasta, niye bebek yapiyor? Konu sahibine mi sordu bebek yaparken? Hasta ise ilk basta esi daha az calisarak yardim etmesi lazim. Ondan sonra annesi ve bacisi ayni sehirde yasiyormus, onlar yardim etsin. Yani onun bebegini yikayarak, ev temizleyerek yardim edemezsin. Hasta ise gidip tedavisini görsün, kendi islerini yapsin.
Ay yok ayol o kadar vahim değil durumu Allah korusun da öyle birşey yapacağını sanmam.ben mi yanlış anlattım abarttım acaba?yani demek istediğim psikolojik hastalığı olan birine bebek mi yaptırılır depresyon ya da başka bişey
ben burda kadının eşini çok hatalı gördüm kusura bakma, eltin sağlıklı düşünemiyor madem o da mı düşünemiyor, ya yanlız kalınca bebeğe bişey yaparsa, o bebeği sevgiyle büyütecek yetkinlikte mi, 3. sayfalarda neler okuyoruz
İşte sen de rahatsız oluyorsun dimi?yenge herkese aynı sanırım
demekki bilmediginiz bir sorunu var
ama eşi seni arayıp rica etse gene olur
eşi eşini eşin seni araması garip
gerçi benim kv de öyle
kadın beni arayıp günüm var narçiçegi gel demez
eşimi arar gün var narçiçegide gelsin
ben de gitmem kusura bakmasın
Ay yok ayol o kadar vahim değil durumu Allah korusun da öyle birşey yapacağını sanmam.ben mi yanlış anlattım abarttım acaba?
Yoo hic alakasi yok, isinde basarili olamaz ama kamuda kariyer yapmak icin performans degil kidem isler, iyi kotu calisiyodur iste. Ayrica sfnin dereceleri ve turleri varSosyal fobi öyle arada sirada kendini gösteren birsey degilki. Ciddi bi sosyal fobisi olsa istende atilirdi, konu sahibinide görmek istemezdi, baska insanlardan korktugu icin.
Bence elti biraz tembel ve görüyorki böyle umursamaz davranarak, depresyon ayagina yatarak insanlar hep onun islerini hal ediyor diye. Ayni böyle devam ediyor.
Onun haricinde velev ki hasta, niye bebek yapiyor? Konu sahibine mi sordu bebek yaparken? Hasta ise ilk basta esi daha az calisarak yardim etmesi lazim. Ondan sonra annesi ve bacisi ayni sehirde yasiyormus, onlar yardim etsin. Yani onun bebegini yikayarak, ev temizleyerek yardim edemezsin. Hasta ise gidip tedavisini görsün, kendi islerini yapsin.
İş
İşte sen de rahatsız oluyorsun dimi?
Geçenlerde akrabalardan biri doğum yaptı diye ziyarete geldi gelirken de hediye fincan takımı getirmiş.yengem de ben bunu birine hediye götürürüm dedi.ben de çok beğendim güzelmiş sen bunu hediye etme evde kullan biz sana gelince bunlarda bize kahve yaparsın içeriz dedim.bilmem ki ben hayatımda hiç kahve yapmadım yapamam heralde dedi :) yani ben yaklaşmaya çalışıyorum o itiyor.bilerek yaptığını düşünüyorum ben de
fincanı eltime hediye olarak getirdiler o da başkasına hediye etmeyi düşündü.teşekkür ederim cevabın için.ben de aklımla vicdanım arasında kalıyorum işte ne yapayımTabi canim, güzel fincanlari almayi biliyor da kahve yapmayimi bilmiyor? Ve üstelik madem fincan almayi biliyor, niye bebegin küvvetini almiyor? Cünkü biliyor ki o zaman kendisi bebegi yikamasi gerektigini.
Bu elti bana birazda kurnaz gibi geldi, uzak durmaya calis. Kv'de laf etse sende cevabini yapistir, seninde islerin oldugu, bebekte zaten büyüdügünü felan söyle. Öyle susarak seni ancak ezerler. Bak diger elti umursamayip hasta numarasini yapiyor, bak nasil el üstünde tutuluuor.
Sende asla cevabini esirgeme, kiralacaklarsa kirilsinlar. Zamanla saygi duyarlar.
Yoo hic alakasi yok, isinde basarili olamaz ama kamuda kariyer yapmak icin performans degil kidem isler, iyi kotu calisiyodur iste. Ayrica sfnin dereceleri ve turleri var