- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Yemek yapmayı,iş yapmayı bilmediği için mi cahil yaftasını yapıştırdınız kızcağıza?Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Düzeltmek nedir kiOnu düzeltmek istedim ama artık kaldıramıyorum
Cevap vermesin yani?cahil derken aslında herseyi biliyo ama gereksiz konusan herseye cevap veren bırı
Semiyorlardı, cahildi o zaman niye gelin getirdiler o eveSlm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Paranız birse ister tabi isteyecek siz ne kadar harcarsanız o da harcayarak o kadarParamız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Düzeltmek ne demek?Onu düzeltmek istedim ama artık kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?