- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Yaşı genç tecrübesiz olabilir.Yemek yapmayı bilmiyor olabilir.Yeni evlendiği için evlilik ortamına alışamamış olabilir.Gereksiz konuşan diyorsun da,kızı cahil diye ezerseniz,sevgisizlik gösterirseniz,o da kendini kanıtlama çabasına girer.Sen tutumlusun diye,o istediğini alamaz gibi bir şart yok.Onu düzeltmek istedim ama artık kaldıramıyorum
masa - sandalye mi düzeltiyorsun tatlım,anlamadım:)Onu düzeltmek istedim ama artık kaldıramıyorum
Ben anlamıyorum bu ilk gelinlerin kendilerini böyle yüksekte görmesini.yok en iyi gelin benim,en çok beni seviyorlar vs.valla üzüldüm eltinize cidden bende aynı onun gibi ikinci gelinim benim eltimde triplerd favori benm şöyle böyle..bikere daha yeni girmiş aileye nasıl hemen sevilsin yada sevilmesin kiiii..emin olun kv ve kp yeni gelini sevip sevmemesi konusunda ilk gelinin çok etkisi oluyoo.ayrıca belki kızın fırsatı olmamıştır yemek yaptığını,iş bildiğini gösterecek..mesela bende çalıştığım ve daha eşimin ailesine hiç yemek yapmadığım için eminim benimde beceriksiz olduğumu düşünüyorlardır ama ben eltimden de kv den de çok daha güzel yemek yapıyorum eşimde onayladı bunu ama onların haberi yok bu durumdangösterme ihtiyacıda duymadım şahsen..bence biraz kendi haline bırakın kızı ayolllll
Aynen anlayan bırı cıktıKonu sahibi anladığım kadarıyla birşeyler almasına karşı değil onun aldığı şeylerin aynısını almasına karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?