- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Ev işi yemek bilmeyen insan cahil olmaz bende Ünv okudum ama yemek bilmiyordum evlendıkten sonra öğrendim eltim ilk okul mezunu yemek ev işi hepsini çok güzel yapar ama en basitinden bir gün ona rte kim dedım güldü bilmem bakan mı dedi bu durumda kim cahil oluyorSlm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Anlatın o zaman sayfa sizinBen kendimi ya ifade edemiyorum yada anlamak ıstemıyorsunuz
Gayet güzel ifade ettiniz kendinizi..Ben kendimi ya ifade edemiyorum yada anlamak ıstemıyorsunuz
Eltiden çok kaynana gibisinEvet ortaklar almasın demiyorum ihtiyacı olanı alsın
ıs bilip bilmemesi benı ilgilendirmiyor herseyi cabuk ogrenen bırı ben bunu hıcbırzaman sorun etmedim sadece bana herseyden ozenmesın artık rahatsız oluyorum kendi olsun kendi menfaati nı dusunen bırıOnun ev isi bilmemesi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ben anlamadım. Kadını rahat bırakın zamanla her seyi öğrenecektir. Öğrenmese bile sizi sıkıntıya sokmaz bu durum, senin evin ayrı yuvan ayrı sonuçta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?