- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Yazınızdan hiç bi'şey anlamadım..Paramız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Para bir olunca tabi ki isteyecek, sen al o almasin ya da o alsin sen alma olmaz ki.Paramız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Bırak ne istiyorsa alsın senin paranı mı harcıyor nedır bu hazımsızlık sen tutumlusun dıye hıc bırsey almayacak mıParamız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Sen de dusunmeden al. Madem bu kadar zoruna gidiyor sen de al.Paramız bır ben 6 yıl evin ustundeydım evim yenı ayrıldı 1 senede o hamile dıye yemek yaptım ıste yaptım para 1 dıye ben ne alsam illa oda alacak ben cok tutumluyumdur bır sey 10 kere dusunur oyle alırım
Evet ortaklar almasın demiyorum ihtiyacı olanı alsınPara bir olunca tabi ki isteyecek, sen alma o almasin ya da o alsin sen alma olmaz ki.
Bence eslerinizle konusun para bir olacagina esit sekilde bolusulsun daha iyi. Bu arada neden bir para,ortaklar mi?
HicccBırak ne istiyorsa alsın senin paranı mı harcıyor nedır bu hazımsızlık sen tutumlusun dıye hıc bırsey almayacak mı
Valla tebrık ederım eltını cok ıyı yapıyor mesafelı davranıyor sende yapma kv gelen mısafıre kv agırlasın kendınden kucuk dıye ezmek ıstıyorsun hep senın dedıgını yapsın olmaz kendıne cekı duzen verKaynanamın evine bı misafir gelse o kendını oyalar ıs yapmamak ıcın ama ben oyle istemiyorum beraber yapalım beraber oturalım
Kadının neye ıhtıyacı olup olmadıgına bıle karısıyor boyle bakıyorum
bende cahil olduğunu düşünmüyorum..bence baba evinde annesi kıyamıyordur iş yaptırmaya. el bebek gül bebek büyümüştür..o yüzden bilmiyor..Ev işi bilmiyor diye kadını cahil yapmışsınız ya, ne denir buna?
Iyide niye yapsın belki hoşlanmıyor belki sevmiyor ortamlari belki aile apartmanı istemiyor yani siz tüm bunları seviyorsunuz diye elti demi sevsin yapsin Allah aşkına.Kaynanamın evine bı misafir gelse o kendını oyalar ıs yapmamak ıcın ama ben oyle istemiyorum beraber yapalım beraber oturalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?