Eltııııden bıktım

Onun herıs bilip bilmemesi benı ilgilendirmiyor herseyi cabuk ogrenen bırı ben bunu hıcbırzaman sorun etmedim sadece bana herseyden ozenmesın artık rahatsız oluyorum kendi olsun kendi menfaati nı dusunen bırı
O zaman mesafeli davranın her şeyinizi paylaşmayın yine de fazla takılacak bir durum degil bence.

Eltini bilmem ama senin cahil olduğun bariz ortada , ayrıca kıskançlık kokusuda buram buram geliyo ordan taaa buralara

Yaşı küçük heralde gelinin

Biraz özenir sonra oda yavaş yavaş kendine bi yasam oluşturur niye bu kadar mesele anlamadım

Klasik elti kiskancligi işte bende var onda niye yok niye benim aldığımi aldı vs vs vs

$uan bu konuyu bu ba$likla eltinizin acmasi gerekiyordu.
Yazik valla.. Nasil bir zihniyetiniz var..

cahilse cahil ya siz gormus gecirmis biri olarak onun yaninda olmaniz gerekiyorken utanmadan buraya konu aciyorsunuz cahil diye unutma boynuz kulagi gecermis gun gelir senden bin kat daha iyi bi gelin olur sende azin acik kalirsin nedir bu kiskanclik anlamadim yazik o kiza Rabbim yardimcisi olsun yuvasindan huzur mutluluk eksik olmasin esiyle bir omur sevsinler birbirilerini

Kim hangi katta oturuyor niye belirtmissiniz ki..
Konuyla bi baglantisi yok yada ben kuramadim.

Sozun ozune gelirsek herseye cevap veriyorsa sizde fazla konusmayin onunla..
Ama onu kimse sevmiyor ne demek?
Kayninizin anne babasinda abisinde hic mi hatri yokta hayat arkadasini kimse sevmiyor..
Benim gozumde anne babalarin boyle bir luksu olamaz..
Evlatlarinin esleri sonucta.

Kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz ve yanlış kelimeleri bir araya getirip cümle kurmaya kalkıyorsunuz.
İfade ederken ki kelimelerinizi düzgün seçmiş olsanız bu kadar tepki almayacaktınız.
Bazı kelimeleri yanlışlık ile kullandığınızı baza alarak yorum yapacağım.

Eltinizle konuşun derdiniz ne ise ne yaşasamak istiyorsanız açık açık paylaşın. (kayınvalidenizin misafiri geldiği anlarda mesela yapılması gerekenlerle ilgili.) Anlarsa anlar anlamazsa ona göre sizde mesafenizi koyarsınız. Zira bu şekilde bi ömür kendinizi yer bitirirsiniz.

bence tek bıkılan kişi elti değil..
sizden de birileri bıkmışa benziyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…