- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Konu sahibi, eltisi yemek yapamiyor diye eltisine cahil.diyor..Hic bisey anlamadim ben valla arapca gibi
Yanlıs anlasıldım yemek ıs bilmiyo dıye cahil demedim sadece biz ona herkonuda yardımcı olurken o ise ona yaptıklarımızı unutan bırı her konuda yalan söyleyen bırı ben bı sey söylesem hemen lafım Ä gırerKonu sahibi, eltisi yemek yapamiyor diye eltisine cahil.diyor..
Kimse.kizi sevmiyormus cahil.diye..
once ustte yorum yaptıgım konuya bakın ya siz anlamıyorsunuz ya ben size anlatamıyorumrahat bırakta düzenini kursun kız...
herşeyinize eyvallah etmediği için cahil ve sevilmeyen gelin oldu sanırım...
herkes yemek,temizlik yapmayı bilerek doğmuyo anasının karnından..
biraz vicdan...
Evlerimız ayrı ama gundur leri genellikle kaynanamdayızŞimdi siz hepiniz maaile aynı evde mi yaşıyorsunuz yoksa ayrıldınız mı kendi evinize?
Merak etmeyin allah benım niyetim ı biliyobu kadar insan birbirine yakın şeyler yazdığına göre senin ya anlatım şeklinde bi sorun var yada niyetinde...
allah yardım etsin o halde....M
Merak etmeyin allah benım niyetim ı biliyo
sizin yazdıklarınız dahi anlaşılmazken kime kültürsüz deniliyor?Slm kızlar yaklasık 2 yılı ince kaynımı evlendeırdık ve tabı evin ustunde ayrılacağım dıye seviniyorum aile binası aldık girisi ustu kaynıma verdik orta kat ıse kaynanamın ust ıse benım dıye anlaştık dugun oldu gelini getirdik.... Gelini getirdik ama cok cahil... bıktım artık herseyi gösterdim ona yemek ıs vs.. Kaynanamın bana artık karışmıyoor ama bı sey yapsam yada bı sey alsam kendiside yapmak istiyo ne konustuğunu bilmeyen cahil bırı ev halkı hicbiri sevmiyo
Evlerimız ayrı ama gundur leri genellikle kaynanamdayız
Konunun hepsini okuyun oyle yorum yazınsizin yazdıklarınız dahi anlaşılmazken kime kültürsüz deniliyor?
Hareketleri artık benı degistirdı artık icinden gelmıyoooinsan gibi yardım etmiceksen ne diye o zaman iş gösteriyo gibi yapıyosun kıza içinden gelmiyosa yardım etme yazık o da senden bişiler öğrendiğini sanıyo
Hareketleri artık benı degistirdı artık icinden gelmıyooo
ilk açılışınız konunuz değil mi ben okudum hatta yorumlara da baktım tek anlamayan değilmişim ..bence siz konunuzu düzenleyin ,çok ciddiyim yoksa ben gibi daha çooook kişi anlamayacak.Konunun hepsini okuyun oyle yorum yazın
Konu çok iyi yaaaa. Tam gırgır tam şamata. Bu arada harikasınız kızlar cevapların hepsi mükemmel. Çok eğlendim okurken.
Bu arada konuyu açanın kendinden haberi yok. Sanmış ki yeni gelin gelince, ben oturucam o bana hizmet edecek. Bunca yıl ben çektim kayınvalide kahrını şimdi o çekecek. Çıraklıktan ustalığa yükseldiğini zannetmiş ama yeni gelin dumura uğratmış.
Yeni geline kocaman bir alkış bekliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?