Eltiler

Kıskançlıktan olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz

önce kendi işini yapsın dediğine göre görümcenle bol bol dedikodunu yapıyorlar.
İnsanlar sizden bir şey talep etmedikçe kimse için bir şey yapmayın. Ne münasebet eltimin camını silecekmişim.
Ayrıca inadına mis gibi yemekler yapıp apartmanı kokuya boğarım.

Sen belli ki iyi niyetlisin arkadaş olmaya çalışıyorsun ama bu ısrarın anlamı ne? Yüz göz olmayın.Onlarin arasında biraz dışlanmış hissetmissin gibi geldi.Buna bağlı olarak adım atmaya çalışıyorsun ama belli karşılık yok.Yüzüne kapanan kapıları ısrarla çalma canım.Belli bir duruşun olsun.Bosver onları.fazla samimiyet de bir süre sonra iyi olmuyor.Birak onları kendi hallerine.

Canı cehenneme oralı olma.

Haketmeyen insanlara karşı çok iyi niyetli davranma suistimal etmekten başka bisey yapmazlar ayrıca senden bi artısı mı varda sana iyi olmayana sen iyi davranacaksın boşver hicbisey yapma mesafeli davran kafan rahat olsun

Bende aynı binadaydim hep iyi olmama rağmen hep kötülükle karsilik verdi elti. Taşındım valla kendi canınızı seviyorsaniz ya umursamicaksin yada taşınıp gormiceksin

Evet canım bende artık öyle yapıyorum ikisi akraba ben yabancı olduğum için

Aynı şekilde davranın, iyilikten maraz doğarmış. Bu değişmez, değiştiğini zannedersin ama çıkarları tek değişir. Mesafeli ol, evine de çağırma, yardım teklifi dâhi etme, senin arkandan bir şey dediğini mi duydun, aynı şekilde o lafı önüne koy. Alttan alttan sinir et.

Hiç gerek yok mesafeli olun iyilikten anlamayan biri belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…