- 31 Ağustos 2015
- 20
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi hayat diyip susmak
-
Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Satıp gitmek gibi bir şansiniz varsa, sizi orada tutan ne? Satın gidin o zaman? Eltinizle bir anda kanki olamayacağınıza göre?
Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Esim biraz daha sabret diyor o yüzden bir anda satip ev bulamayiz arastiralim iyice diyor
E çözümü bulmuşsunuz zaten. Araştirmalari hizlandirin, oradan ayrilana kadar da olabildiğince az muhattap olun. Bu kadar.[/QU
Zaten oyle yapiyorm konuşmuyoruz
Her yer ev dolu para olduktan sonra niye ayni evden aldinki ztn basta hatta etmissin sat ben bu evi begenmiyirum de iycene kudursunEsim biraz daha sabret diyor o yüzden bir anda satip ev bulamayiz arastiralim iyice diyor
niye göz yumuyorsun bunlara karşılık versene.Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Bende de 6 tane var bana da bi el atınCanim bende iki tane var.. caresini bulursan bana da yardimci ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?