• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltilerden çekenler yardım

Eğer evinizi satabilme ihtimaliniz varsa satın tabii ki önce iyice bir araştırın zaten başka da bir şansınız yok gibi. Bu duruma eşiniz ne diyor? Sessiz mi kalıyor? Gerçi böyle insanlarla da başedilemez...

benim eltim cesaret edemez, seviyesi yetmez bi kere. denemedi mi, denedi. ama karşılığını 2 misli aldı.

Yerinizde olsam hiç evimi satmam. Bir elti yüzünden ev mi satılır Allah aşkına. Siz ondan kaçtıkça o sizi sonuna kadar kovalar uğraşır durur. Sert olun.

Iyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Bi ezikligin mi var? Tepkini koysana

Bence eşin seni oyalayip zaman kazaniyor gibime geldi :) bir ihtimal düzelir herşey diye.

Ne yazikki bende de enteresan bir elti var. Cahil, agresif, hırçın, insafsiz ve daha sayabilecegim bir sürü kötü şey. Eşime karşı fazla ilgili davranip zaaflarimdan yararlanmaya calisan bir mahluk. Ben onunla hiiic muhattap olmuyorum. Eşimi evlerine bile göndermiyorum. Abisiyle dışarda görüşüyoruz ya da gelirse bizim evde. Cook fazla yardimci oldum ama artik ona yagmurlu havada su bile yok. Yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum. Ben içten içe sinir oluyorum tabi ki ama. O o muameleyi gördükçe deliriyor. Cok insafli biriyimdir aslında. Ama sabrim 4 yıl sürebildi. Bence bütün eltiler ölsün (biz haric) :KK48:

Onun Üst katını alacaksaniz durmayın alın o evi :)
Şaka bir yana bence konuşun
Taşınsaniz da göreceksiniz yüzünü bi ömür
Bi nedeni olmalı çözün kurtulun
Camasirini kirleteyim He He diye düşünen biri çok derin düşünen biri olmasa gerek
Yola getirirsiniz

'Bu' kelimeden bile soğudum görünce midem bulanıyor başıma ağrıları giriyor..

Icimdeki nefret büyüyor. Allahim sabır.

Bence yokmuş gibi davran ve çamaşırlarıni bir süre içerde as. Inşallah hemen çıkarsınız o evden. Biz farklı ilerde yaşıyoruz ama hala gölgesi üstümüzde. Ben 3 yıllık evliyim etiyimiz en ciddi kavgalar bu 'kişi' yüzünden çıktı o derece yani..

Kurtar kendini.
Kesinlikle haklısınız.Eşim benim nasıl bir insan olduqumu bildiği icin sabret diyo kazanan biz olucaz diyo.gittigim zaman bizde uzaga gitmek istiyoruz.Esime kendimi ifade ettim.abisiyle konusucak köyden gelmesini bekliyor.Umarım Allah benide kurtarır.Gercekten elti mi düşman basına

Her yer ev dolu para olduktan sonra niye ayni evden aldinki ztn basta hatta etmissin sat ben bu evi begenmiyirum de iycene kudursun
Canım aynı yerden alma degil.Esimin babası bina yapmis 1 daire düstü kardeslere.Bilsem zaten girmeden sattırırdım.Bitmedi cilem 20 yaşındayim 30 yaşındaki kadin hayattan soguttu 1 yasinda oglum var gezmeye bile esimle cikiyorum esimin varken laf konduramiyor cunku esim sabirli ama cokta sinirli.suratini gormemek icin evden cikmiyorum

Eğer evinizi satabilme ihtimaliniz varsa satın tabii ki önce iyice bir araştırın zaten başka da bir şansınız yok gibi. Bu duruma eşiniz ne diyor? Sessiz mi kalıyor? Gerçi böyle insanlarla da başedilemez...
Aslinda esim sakin sabirli sinirlenince gozu bisey gormeyen birisi ben cok alttan aldim kardesiyle arasi acilmasin diye cok sustum simdi kardesine anlatti abi anlamiyor diyo kardeside esinden pek memnun degil zaten

Back
X