- 3 Ağustos 2015
- 191
- 114
- 18
- Konu Sahibi hayat diyip susmak
Evi satacak olursan 9 çocuklu cirkef kavgacı mendebur birine satar öyle git görsün gününü, sen rahat edemediysen o da etmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de 6 tane var bana da bi el atın![]()
Bi ezikligin mi var? Tepkini koysanaIyi geceler bayanlar eltim var bana dünyayı çekilmez hale getiren hergün camasırlarımın ustunden halı silkeliyen halı yıkayıp asan surekli bana laf carptıran gördügü yerde imali cumleler kuran ve gercekten insan halinden anlamayan ne yapabilirim aynı binada oturuyoruz artık gercekten yoruldum evi satıp gitmeyi düsunuyorum sizce bu iyi fikir mi lutfn kırıcı olmayın çünkü çok kırıldım yüreğime su serpicek fikirlere ihtiyacim var simdiden teşekkürler
Evet biliyorum. Ama bir umut derman arıyorumAnaaaam.. kiz o ne oyle?? Sen resmen eltilere evlenmissin.. Valla bacim sen hic umutlanma, senin derdine care henuz tipta bile bulunmadi..![]()
Ezikligim yok tepki koydum cogu kez.esime dedim kaynimla konustu.fakat hic degisme yok anlamiyor devamli ayni davranis değişiklik yokBi ezikligin mi var? Tepkini koysana
Bende öyle düşünüyorum.Ben kavga etmeyi sevmem ama insanın gerçekten sabrıyla oynuyorEvi satacak olursan 9 çocuklu cirkef kavgacı mendebur birine satar öyle git görsün gününü, sen rahat edemediysen o da etmesin
Zaten daha uyarmıyorum.Umursamıyorum.Daha fazla inadına yapıyor.Esim satar gideriz diyo.biraz borcumuzda var bekle diyoSize boyle davranan bırıne sızın tutumunuz ne peki? Sızde tavrınızı koyun hıc muhattap olmayın ıt ürür kervan yurur demişler .. Daha cok catlasın
Kesinlikle haklısınız.Eşim benim nasıl bir insan olduqumu bildiği icin sabret diyo kazanan biz olucaz diyo.gittigim zaman bizde uzaga gitmek istiyoruz.Esime kendimi ifade ettim.abisiyle konusucak köyden gelmesini bekliyor.Umarım Allah benide kurtarır.Gercekten elti mi düşman basına'Bu' kelimeden bile soğudum görünce midem bulanıyor başıma ağrıları giriyor..
Icimdeki nefret büyüyor. Allahim sabır.
Bence yokmuş gibi davran ve çamaşırlarıni bir süre içerde as. Inşallah hemen çıkarsınız o evden. Biz farklı ilerde yaşıyoruz ama hala gölgesi üstümüzde. Ben 3 yıllık evliyim etiyimiz en ciddi kavgalar bu 'kişi' yüzünden çıktı o derece yani..
Kurtar kendini.
Canım aynı yerden alma degil.Esimin babası bina yapmis 1 daire düstü kardeslere.Bilsem zaten girmeden sattırırdım.Bitmedi cilem 20 yaşındayim 30 yaşındaki kadin hayattan soguttu 1 yasinda oglum var gezmeye bile esimle cikiyorum esimin varken laf konduramiyor cunku esim sabirli ama cokta sinirli.suratini gormemek icin evden cikmiyorumHer yer ev dolu para olduktan sonra niye ayni evden aldinki ztn basta hatta etmissin sat ben bu evi begenmiyirum de iycene kudursun
Aslinda esim sakin sabirli sinirlenince gozu bisey gormeyen birisi ben cok alttan aldim kardesiyle arasi acilmasin diye cok sustum simdi kardesine anlatti abi anlamiyor diyo kardeside esinden pek memnun degil zatenEğer evinizi satabilme ihtimaliniz varsa satın tabii ki önce iyice bir araştırın zaten başka da bir şansınız yok gibi. Bu duruma eşiniz ne diyor? Sessiz mi kalıyor? Gerçi böyle insanlarla da başedilemez...