eltilerimin düşmanlığı ve hazin sonum

Hahahah tam benlik olayyy :KK48:
Yaşadığım için gülüyorummm :super:
Çok mutsuzdum diğer eltilerim bir olmuştuu birbirlerinin arkasından kelebek söylemez diye atıp tutuyorlardı aynı sizin durum gibi bir durum yaşadım 3 eltiminde arkamdan söyledikleri kulağıma geldi :süslü:
Hepsiyle tek tek konuştum inkar ettiler yalancıladılar eşime şikayet etmeler herkese kelebek iftiracı demeler yükledim telefonuma ses görüşmesi kayıtı kayınvalidem eltilerim aradım hepsini bir güzel konuştum en büyük eltimde telefonu kapatmadan önce döktü bütün taşları bide üstüne sen kendini akıllımı sanıyorsun benimle başa çıkamazsın dedi hadi bakalım yenge ben böyle birşey yaptım sesini kaydettim dedim anam bir karıştı ortalık whatsaptan grup oluşturdum eşleride dahil eşimde dahil herkesi ekleyip kayyıtları attım :ıslık:( Pişman değilim aklım hala yapamadıkları da):21:
Sonra bana iftiracısın diyenlerdenseniz tek tek özürlerimi alıpppp:sampiyon:
Görüşmeyi kestim (Mutluyum)
Hala bayramlaşmak için bile aradıklarında konuştuklarını tartarak konuşurlar
Herkeeeeşşş hadddini bilsinnn heheheheh:ukala:

Agzimi açarsam yuvasi yikilir diyorsun, bi mesaj yolla, artik hepsinin susmasi gerektigini, devam ederlerse senin de konusacagini soyle gerekirse, blöf yap..
Hepiniz susun ve kendi isinize gucunuze bakin.. Ayaginiza dolanmis dedikodulariniz..

"Hazin sonum" diye okuyunca yemin ederim muazzam bir felaket geldi başınıza sandım. Bu kadar yüz göz olmayın artık, çok istiyorsanız haklarında ne düşündüğünüzü söyleyip bu dedikodu kazanından çıktığınızı belirtin. Bir daha da muhatap olmayın.

eltilerin yaşı kaç. 17-18-19 mu tabi bu yaş kartelasına siz de dahilsiniz ,iki yorumunuzu okumam bunalmama yetti..eltimde sırrım var eltilerimin sırları gün yüzüne çıktı eltim baklayı ağzından kaçırdı eltilerim kuyumu kazmışlar bence sizde bir elti obsesyonu var.bir meşgale bulmanızı tavsiye ederim..hayatta eltiden önemli şeyler var..

Alt tarafı elti işte niye bu kadar onemsenir ki ?? Siz en baştan içli dışlı olmuşsunuz .. Benim eltim olursa mesafeyi hep korucam

Back
X