eltilerimin düşmanlığı ve hazin sonum

hayır biz suan 3 eltiyiz. birisi gelip olanları anlattı bana. arkadaşım sırdaşım gibi. hep senle ilgili şunu diyolar bunu diyolar diye. kaynanamın kadınlarının görümcelerinin diğer eltimin söylediklerini falan. bende onların onun icin söylediklerini ona soyledim. o salakda sinirlerine hakim olamayıp beni sattı. ama ben onu hala satmadım. satarsam yuvası dağılır.
Emin olun size laf getiren ve huzurunuzu bozan kişi dostunuz değildir .Hepsinden uzak durun bence

yalnız bunu söyleyen ben degilim diğer eltim bana herkesin herseyini anlattı. iste ben bunları söylemiyorum onu satmamak icin ama o beni sattı kocasıyla kavga edince uste çıkmak için
Parça parça anlatıyorsunuz.
Elti sizi neyle suçluyor o zaman?
Sen de çıkıp söyle madem. Sizin bilme imkanınız olmayan sadece onun bilebileceği şeyleri söyleyerek başlayın. Konuşun ve tümüyle bağınızı kesin.

Bu arada konuyla alakasi yok ama konu başlığınız falsh tv, eski stv dizilerinin ismi gibi olmuş.

Neden hazin sonunuz olsun bu durumda görüşmezsiniz ya da herkes eteğindeki taşları döker ortaya dökülür hersey hiç-bir sey saklanmamış olur

Yahu gorusme hiçbiriyle ne isterlerse onu konussunlar. Elin kadını eltiymis pehhh kan bağı bile yok neyini kafana takiosun ki? Bide abartmssnda abartmssn kınamayın falan. Umursama yoksay olsun bitsin

Cok fena bu şüphe ediyor belkide ıftira, allah saklasin, diger eltide onla samimi oldu yarin sizin icinde şüpheleniyorum derse, esinizi sormuştum o ne diyor biliyor mu?
esime anlattım herseyi. soyledim. oda seni çekemiyorlar. digeride iki yüzlü sana bunları anlatıp samimi olduğuna gore diyor. digeride zaten şeytan beni hic sevmiyor. ama bilmiyorki bana neler neler anlattı onun icin. tam birbirlerine buldular aslında. esim bosver yüzüne konuşlanıyorlarsa arkandan konuşsunlar diyor. ama bütün bu mevzular tamamen gitsin bitsin kapansın istiyorum. keşke hic konuşmasaydım onunla. simdi düşman gibiyiz. ama ben onu satmıyorum. cok sıkıldım cok mutsuzum arkamdan yeni iftira atıyorlarsa diye. :KK43: hepsi birbirinin arkasından konusup yüzüne gülüyorlar. ben kaç yıllık imajımı çizdim. benide kendinide rezil etti. bundan sonra napcam bilmiyorum.

Bu arada konuyla alakasi yok ama konu başlığınız falsh tv, eski stv dizilerinin ismi gibi olmuş.

Neden hazin sonunuz olsun bu durumda görüşmezsiniz ya da herkes eteğindeki taşları döker ortaya dökülür hersey hiç-bir sey saklanmamış olur
etegimdeki taslari dökersem kimse kimsenin yuzune bakamaz. ben daha yeni evliyim. tamam ben yanarim. onlarida yakarim. ama butun kardeslerin arasi acilir. annelerinden uzaklasirlar. onlar bu yolun yolcusu hayatlari hep boyle gecmis. ben ilk kez boyle bir duruma dustum ve bir ailenin yikilmasındaki sorumlu kişi ben olmak ist3miyorum. hem rahatlamak istiyorum. hem korkuyorum. herşey boka sardı. burada özet gectim mevzu cok daha uzun. ama kurtulmak istiyorum hepsinden. :KK43:

En az onlar kadar sende suçlusun sende sana gelip laf taşıyan eltin hakkında konuşulanları ona söylemişsin yani 3unuzde aynı dedikoducusunuz ne iğrenç bisey şu arkadan konuşmak onlar arkandan konuşsa ne olur konuşmasa ne olur çok saçma gereksiz ve ayıp koca koca kadınlarsınız

Yuva yıkılacak kadar ne konuştunuz acaba . Eltine nasıl güvendin o da ayrı konu. Bu hayatta kimseye güvenmemen lazım. Zamanı gelince her şeyi söylerler hata yapmışsınız . Bence hiç bişey söyleme eğer senin yuvan yıkılırsa onların da yıkılırmış dediğine göre .

Caninizmi sklyr hayir merak ediyorum birbirinizi niye cekemiyorsunuz dunyada neyi paylasamadiniz ? Hepimize yetecek hersey var

2kişinin bildiği asla sır olmaz..işte böyle gün gelir keşke anlatmasaydım denilir..kendinizi biliyorsanız hiç korkmayın konuşun..ama sizinde anlattıklarınız varsa düşünün tabi..

Bence bugüne kadar olan herşeyi sifirlayin hiçbir şey konusulmamis gibi. Bundan sonrası içinde bırakın arkanızdan konuşuyorlarsa konuşsunlar duymazdan gelin onların ayıbı siz onlar yokmuş gibi davranın gayet mesafeli bi şekilde selamlasmadan öteye gitmeyin derim

etegimdeki taslari dökersem kimse kimsenin yuzune bakamaz. ben daha yeni evliyim. tamam ben yanarim. onlarida yakarim. ama butun kardeslerin arasi acilir. annelerinden uzaklasirlar. onlar bu yolun yolcusu hayatlari hep boyle gecmis. ben ilk kez boyle bir duruma dustum ve bir ailenin yikilmasındaki sorumlu kişi ben olmak ist3miyorum. hem rahatlamak istiyorum. hem korkuyorum. herşey boka sardı. burada özet gectim mevzu cok daha uzun. ama kurtulmak istiyorum hepsinden. :KK43:
cok abarttınız yahu

Caninizmi sklyr hayir merak ediyorum birbirinizi niye cekemiyorsunuz dunyada neyi paylasamadiniz ? Hepimize yetecek hersey var
ben degil yillarca arkamdan konusanlar onlar. evlendigim gun bile yuzum asikti onlarin konustuklarini duydugum icin. bana gelip gidip herseyi anlatiyordu eltim . bende onu dost sandim. birbirimizle dertlesiiyoruz diye konustuk . sana soyle deiler sanada soyle dediler allah onlari bildigi gibi yapsin vs. ama eltim sinirlenip kocasina soyledi oda ailesine hesap sordu. benim söylediğinde söylediler. bende onun söylediklerini soyledim. arkamdan bunları konuşmuşsunuz hepiniz dedim. neyse bunlar aileyi ilgilendiren kızımdı. birde elimle benim özel sırlarım vardi. o adımı veren kişi olmasına rağmen ben onun adını verince bana küstü. ve bi diğer özel konuşmalarınızı kocasına anlatmış. kocası bana küsünce konustum ve anladim durumu. ama bu salak eltim kocasına anlattığı şeyleri diğer eltimede anlatabilir. herkese anlatabilir. ben onun özelini kimseye anlatmadım. anlatırsa işler çığrından çıkar. sorun bu.. ama ben anlatırsam yuvasından olur. umarım bu kadar salak degildir

herkese merhaba. ben çok kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim yemin ederim. bir anlık sinirle bir gecede konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. korkuyorum. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. bende yanarım onlarda. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum. yardim edin lutfen.
eltiye güvenilirmi hiç

Neyse bir musibet bin nasihatten iyidir.ama sanki korktugunuz baska seyler var.insallah cok ozelinizi anlatmak gibi bir gaflete dusmemissinizdir.adi ustunde elti.mesafeli olmak lazim.ayrica siyleme sirrini dostuna dostunda soyler dostuna.eskilerin her sozu cuk oturuyor.su dunyada kimseye guvenilmez Allah kotu insanlarla karsilastirmasin.gecmis olsun.

Sizin sıkıntı yaptığınız kısım sizde kendi özel sırlarınızı verdiniz elitinize güvenip çok yanlış yapmışsınız.bi kere size laf taşıyan başkasının arkasından konuşan sizede aynısını yapar aklınıza gelmedi mi. Bence siz eltinizle ilgili sırları ortaya dökmeyin . Ha o arkanızdan sizinkileri anlatırsa. O zaman sizede anlatma hakkı vermiş olur. O da bunu istemez heralde. Bence açıkça konuşun sana guvenilmezmis diyin eğer sana verdiğim sırları birinden duyarsam bende aeninkileri herkese anlatirim yuvan yıkılır de göz dağı ver. Ikinizinde birbirinizde sırrı var. Aranız kötüde olsa bu sırlar saklanmalı iki tarafta kendini düşünmeli. Açıkça konuşun çünkü o kişide bunları anlatma.potamsiyeli var.

Back
X