Eltili-görümceli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortalık karışsın maksat

Ben zaten size görüşün demiyorum. Ama adamın kendi kanından sonuçta ne yapsın? İster istemez özler. Siz yine görüşmeyin,eşiniz size görüş diye baskı yapmadıktan sonrada karışmayın bence görüşmelerine. Çok dolmuşsunuz bu konuda,şu yazdıklarınızdan bile belli. Adamın çekinmesi normal bence. Bence sizden bunu sakladı diye eşinize yüklenmeyin bu kadar. Sonuçta başka biriyle görüşmemiş ki,ablasıyla görüşmüş.

Ben zaten görüştü diye kizmadim.
Anlatamadigim bu sanırım .
Benim kızdığım ona , yengesi , ablası ,abisi sıfatı her ne ise konuşmalarına müsaade etmesi hep bir açık kapi bırakması ..
Hepsi bu

Ya tamamda adam ne yapabilir? Ağzı olan konuşur. Dilini mi koparsın adam konuşanların? Ablasıyla 3 sene görüşmemiş sırf sizin hakkınızda konuşuyor diye,o bile fayda etmemiş hala konuşmaya devam etmişler. Daha ne yapsın bu adam? Ağzı olan konuşur siz görüşmeyin,hiç bir şekilde iletişime geçmeyin böylelikle kendi kendileri konuştuklarıyla kalırlar.

Dilini koparsin iyi fikir
Esim benimle ilgili konuştuğu içinden ziyade .
Ben onların kardeşleriyim.
Sevmesede saygı duymalari gerekir dedi
Saygisizliklari sana degil bana dedi.
Çok doldum.
Patlamak üzereyim

Bilmiyorum ki.
Hep böyle imiş ilişkileri .
Hep herkes birbirinin arkasından konuşuyor..
Sonra da birlikte yiyip içiyorlar
Genel tavırları böyle demek ki, senle ilgili değil.
Bence yapacağın tek şey uzak durmak, ararlarsa açmamak, eşin istiyorsa görüşsün, ama bu insanları aranızda muhabbet konusu dagi yapmayın.
Fesatlıktan besleniyorlar çünkü.
Eşine gelince sakince söylesen seni destekler mi sence artık onları konuşmayalım, tartışmaları da kapatalım desen

Görümcenle, eltin birbirlerine düşmüş. Seni de pisliklerine katmış. Eşine kızma aslında insanlar ailesinin kötü olduğunu bildiği halde kan bağı var görüşüyorlar. Ama sen çekirdek aileni bu kişilerden koru

Dilini koparsin iyi fikir
Esim benimle ilgili konuştuğu içinden ziyade .
Ben onların kardeşleriyim.
Sevmesede saygı duymalari gerekir dedi
Saygisizliklari sana degil bana dedi.
Çok doldum.
Patlamak üzereyim
Tamam o zaman patlayın,kavga etmeye devam edin ne diyim.

Aman ya boşversene seviyesiz insanlar. Evliliğimin ilk başında kuaföre giderken alt katta kahvaltı yapan kaynanamla görümceme selam vermediğim için eşime şikayet edilmiştim. Neymiş efendim “x miydi o uğrasaydı da bilmem ne”. Dakikasında eşime yetiştirmişlerdi. Kalkıpta vay efendim sen beni söylemişsn etmişsin sanane demedim. Ne dicek “evet şikayet ettim hatalıyımm mı ? “. Buz gibi çektim elimi ayağımı hepsinden. Daha çok uğramadım daha çok umursamadım. Şimdi denk geldkçe görüşürüz mecburi akraba ilişkisi yani sizde muhattap olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…