Eltilik müessesesi :)

En son ne zaman konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Aramızda bir sorun olduğundan değil, kayınvalide görumce falan bunlarla sorunluyum. Başka şehirde olduğu için o diğerleriyle iyi muhtemelen etkilenmiştir. Umrumdamı dersen hayır, mesafe candır.

Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum

Benimki ilk zamanlar yapmadigini birakmadi baya bir cekistik eski konularimda da var ama 1 senedir sürtüşmuyor benimle bende ona iyi davraniyorum daha dogrusu o bana 1 geliyor ben 10 gidiyorum.

Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum

Iki tane eltim var.

Biri benden 7-8 yaş büyük ama evine gittiğimde çok rahat takılırım. Yani yer içer yatarım, kendi evim gibi oda aynısını yapar geldiğinde.
Benden büyük olduğu halde sürekli hizmet eder. Kendi evime gelince bile asla oturduğunu hatırlamam hep mutfakta yardım eder bana.
Ve kendisiyle gece kulübüne gittiğimiz de var başbaşa :KK70:.

Diğer eltim ise bende 4 yaş büyük.
Onunla daha ikimiz de sevgiliyken tanışmıştık.
Kendisi benden 4 ay önce evlenmişti ve nikah şahidi olarak beni seçmişti. Bende onu seçtim.
Çok iyi anlaşırız, her gün konuşuruz. Her türlü sohbetimiz vardır. Destek çıkarız birbirimize.

Aramızda kıskançlık yok. Karakter meselesi sanırım bu.
Kavgamız hiç olmadı.
Seviyoruz yani birbirimizi :KK14:

valla benim iki eltim var biri yurt dışında onla kardeş gibiyiz burdaki yalaka kaynanamın hakkında atar tutar gelincede yalakalık yapar karaktersizlerle işim yok görüşmüyorum eşimde abisi ile başka bir sebepten küs yoklar benm için

Numarasını bile bilmem. Muhatabımda değildir kendisi. Beni istemediğini sevmediğini alenen belli ederek kaynanama yanaşıp beni çekiştirdiği, düğünümüzde kendine duvak yaptırıp takması sonucu ne mal oldugunu anlamakla birlikte hiç konuşmamışımdır. Eşi onu aldattığında en çok üzülende bendim halbuki 2 çocuk vermiş kadına bu yapılır mı diye. Allah herkesi yerinde mutlu etsin kimseden beklentim yok. Seninde olmasın iyi olana iyi ol kötü olana mesafeli ol derim...

Benim de eltim var. Bizim yetişme tarzımız, aldığımız eğitim falan çok farklı ama bana bir zararı yok. Mesafeliyiz ve iyiyiz.

elti elti diyenlerinde elti olması ve onların eltilerinin de elti diye dert yanması paradoksu:KK53::KK53:

bence bazı elti sorunları kadınlardan değil erkeklerden kaynaklanıyor, kocanın yengesine karısından daha çok saygı duyması gibi nedenlerden...

benim eltim de enteresandır. aramız bozuk desen değil, ama iyi desen o da değil. görüşünce samimi davranır. artık ne kadar samimiyse. ama görüşmediğimiz zamanlarda hiç yoktur ortaıkta. benim çocuğum yok henüz. onun çocuklarını da ancak kayınvalidemde denk gelirsek görebilirim. öyle birbirimize gitme gelme huyumuz yok hiç.... çocuklar okula gittiği için cuma akşamları gidiyordu kayınvalideme. bizde cumaları gidiyorduk. sonra ne olduysa cumaları deil de kafasına göre başka günlerde gitmeye başladı. ilk zamanlar çocukları özlediğimden bozuluyordum. ama yapacak bişi yok

Back
X