- 17 Temmuz 2013
- 2.452
- 3.011
- 333
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
Sanirim fotograf duygularima tercuman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltilerde sorun yok asıl sorum görümcelerde
mesela ne gibi kıskanclık aynı seylerı almak ısteme turunden seyler mıEltilerde sorun yok asıl sorum görümcelerde
Hatır mesele çok daha büyük keşke onlar olsa gelinim diye sevmiyorlarmesela ne gibi kıskanclık aynı seylerı almak ısteme turunden seyler mı
Allah bozmasınBak buna da katılamıyorum mesela bendekiler bal çok şükür:)
Senin elti de baYa fenaymış valla11 aydır eltim var. Eskiden kız kardeşim olmadığı için "Eltim olunca anlaşabilsek keşke, bana kardeş olur" diyordum. Ama maalesef öyle olmadı. Kafalarımız bir türlü uyuşmadı. Tuhaf olan bazı davranışlarından sonra araya mesafe koydum. Bu sefer de kp ve kv'me soğuk davranıyor diye beni şikayet etti. Kv saf bir kadındır. Kadını eltimi küçümsediğime inandırmış.
Bebeğimin karnındaki gelişimi durduğu için 36. haftamda doğum yapmam gerekti. Zaten moralim berbattı. Üstüne bebeğimi koklayamadan alıp küvöze götürdüler. İlginin bana kaydığını gördüğü anda gitti doğum yapacağım güne lazerle kist aldırmak için randevu aldı. Evlerimiz çok yakın; doğum için bana yardıma gelen kayınvalidemi her gün evine götürmeye çalıştı. Bazen başardı da...
Daha bir sürü şey var. Bana iyi olsaydı ben ona abla olurdum.
Oyş iyi dolmuşum ha :)
Evet, maalesef bunu çok az kişi görebiliyor. Öyle iyi numara yapıyor ki eşini ve kv'yi çok saf olduğuna inandırmış. Ama eşim ve kp her şeyin farkında Allah'tan. Kayınvalidemin de gözünü açmaya başladım. Beni sakin yapılı görünce ezebileceğini sandı ama bilmediği şey karşısında iq'su normalin üstünde bir insan var. :)Senin elti de baYa fenaymış valla![]()
Valla ben pek kimseye ezilmem ama tartışınca da üzülürüm. O yüzden tartışmaktan uzak durmaya çalışırım.ama ki bir tartışma yaşarsak da tırnaklarım hemen çıkarEvet, maalesef bunu çok az kişi görebiliyor. Öyle iyi numara yapıyor ki eşini ve kv'yi çok saf olduğuna inandırmış. Ama eşim ve kp her şeyin farkında Allah'tan. Kayınvalidemin de gözünü açmaya başladım. Beni sakin yapılı görünce ezebileceğini sandı ama bilmediği şey karşısında iq'su normalin üstünde bir insan var. :)
Ben de huzursuz olurum tartışmalardan. Üstelik kaynımı kardeş gibi severim. İnceden inceye laf sokuşturuyorum ben de. :)Valla ben pek kimseye ezilmem ama tartışınca da üzülürüm. O yüzden tartışmaktan uzak durmaya çalışırım.ama ki bir tartışma yaşarsak da tırnaklarım hemen çıkarsenin elti gibiler de kendini akıllı sanan saftrikler oluyor galiba