Eltilik müessesesi :)

Screenshot_2017-11-18-15-23-22-1.webp

Sanirim fotograf duygularima tercuman :-):-):)

Çok içli dışlı isen zor bence,
Ama az görüşüyorsan veya mesafeyi ayarlayabiliyorsanız gayet de güzel olabilir.
O da sizin gibi aileye sonradan katılmış biri, bu yüzden çok iyi anlaşabilirsiniz bile. Önyargılı olmamak lazım.

Benim eltim yok.
Annemin eltisi var bulundukları memlekete 3-5 yılda bir gideriz evine bir çay içmeye dahi davet etmez.
Kayınvalidemin eltisi var kendisi benden 5 yaş büyük tam bir sonradan görme kocası bizden para ister bizim paramızla da bize hava atar.
Ben yeni evliyim ev dizdim diye kendiside sıfırdan ev dizip eşya parasınıda bize ödetti.
Yani ben pek iyi örnek görmedim çevremde.

. Bana bir zarari olmadi ama kafa olarak birbirimize uzagiz kadinla. 3 senelik evliyim ve eltimle gorusmuslugum 5-6 kere filandir. Telefon numarasi bile yok bende.

Bizim de aramız iyidir fakat bu iyiliği sağlayan bir mesafe var. Yeni evliyken sürekli biz aynıyız; farkımız yok diyip durdu kendisi. Bunun dünyanın en saçma fikri olduğunu kabul etmesi iki sene sürdü. Artık daha sakin, arada buluşan iki arkadaş gibiyiz bana göre. Ay kim bilir ona göre ben ne nemrut bi eltiyimdir:halay:

11 aydır eltim var. Eskiden kız kardeşim olmadığı için "Eltim olunca anlaşabilsek keşke, bana kardeş olur" diyordum. Ama maalesef öyle olmadı. Kafalarımız bir türlü uyuşmadı. Tuhaf olan bazı davranışlarından sonra araya mesafe koydum. Bu sefer de kp ve kv'me soğuk davranıyor diye beni şikayet etti. Kv saf bir kadındır. Kadını eltimi küçümsediğime inandırmış.

Bebeğimin karnındaki gelişimi durduğu için 36. haftamda doğum yapmam gerekti. Zaten moralim berbattı. Üstüne bebeğimi koklayamadan alıp küvöze götürdüler. İlginin bana kaydığını gördüğü anda gitti doğum yapacağım güne lazerle kist aldırmak için randevu aldı. Evlerimiz çok yakın; doğum için bana yardıma gelen kayınvalidemi her gün evine götürmeye çalıştı. Bazen başardı da...

Daha bir sürü şey var. Bana iyi olsaydı ben ona abla olurdum.

Oyş iyi dolmuşum ha :)

Benimde 3 eltim var.birini ablam gibi severim gerçekten,biri de yalan söylemeyi hayat tarzı haline getirmiş biri,bir diğeriyle de aramı iyi gibi ama ben yine de ona güvenmiyorum maalesef.. Nasıl ama baya iyi değil mi elti ilişkilerim?:KK48: valla bilmiyorum ama yine de elti olunca araya kıskançlık giriyor kim ne derse desin. Hepsine uzak olmak en temizi bence:KK47:

11 aydır eltim var. Eskiden kız kardeşim olmadığı için "Eltim olunca anlaşabilsek keşke, bana kardeş olur" diyordum. Ama maalesef öyle olmadı. Kafalarımız bir türlü uyuşmadı. Tuhaf olan bazı davranışlarından sonra araya mesafe koydum. Bu sefer de kp ve kv'me soğuk davranıyor diye beni şikayet etti. Kv saf bir kadındır. Kadını eltimi küçümsediğime inandırmış.

Bebeğimin karnındaki gelişimi durduğu için 36. haftamda doğum yapmam gerekti. Zaten moralim berbattı. Üstüne bebeğimi koklayamadan alıp küvöze götürdüler. İlginin bana kaydığını gördüğü anda gitti doğum yapacağım güne lazerle kist aldırmak için randevu aldı. Evlerimiz çok yakın; doğum için bana yardıma gelen kayınvalidemi her gün evine götürmeye çalıştı. Bazen başardı da...

Daha bir sürü şey var. Bana iyi olsaydı ben ona abla olurdum.

Oyş iyi dolmuşum ha :)
Senin elti de baYa fenaymış valla:KK71:

Senin elti de baYa fenaymış valla:KK71:
Evet, maalesef bunu çok az kişi görebiliyor. Öyle iyi numara yapıyor ki eşini ve kv'yi çok saf olduğuna inandırmış. Ama eşim ve kp her şeyin farkında Allah'tan. Kayınvalidemin de gözünü açmaya başladım. Beni sakin yapılı görünce ezebileceğini sandı ama bilmediği şey karşısında iq'su normalin üstünde bir insan var. :)

Evet, maalesef bunu çok az kişi görebiliyor. Öyle iyi numara yapıyor ki eşini ve kv'yi çok saf olduğuna inandırmış. Ama eşim ve kp her şeyin farkında Allah'tan. Kayınvalidemin de gözünü açmaya başladım. Beni sakin yapılı görünce ezebileceğini sandı ama bilmediği şey karşısında iq'su normalin üstünde bir insan var. :)
Valla ben pek kimseye ezilmem ama tartışınca da üzülürüm. O yüzden tartışmaktan uzak durmaya çalışırım.ama ki bir tartışma yaşarsak da tırnaklarım hemen çıkar:sinirli:senin elti gibiler de kendini akıllı sanan saftrikler oluyor galiba

Valla ben pek kimseye ezilmem ama tartışınca da üzülürüm. O yüzden tartışmaktan uzak durmaya çalışırım.ama ki bir tartışma yaşarsak da tırnaklarım hemen çıkar:sinirli:senin elti gibiler de kendini akıllı sanan saftrikler oluyor galiba
Ben de huzursuz olurum tartışmalardan. Üstelik kaynımı kardeş gibi severim. İnceden inceye laf sokuşturuyorum ben de. :)

Back
X