- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
- Konu Sahibi minimalce_
-
Çok üzüldüm çok. Öğrenince yıkalacak kadin. Ama bence öğrenmeli. Küfür etmek geliyor içimden kaynınıza, pislik. Bir şekilde kanıt telefon kaydı,ses kaydı, görüntü, resim vs herhangi bir şey bulmaya çalışın. Mektup yazın konuyu kısaca anlatın ve kanıtı içerisine koyup ve adresine yollayın.Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Benim eltimin tavrını konuşmalarını bir görsen dersin ki dediğim dedik adam ondan tirsiyor ağzına düşüyor sanarsin öyle bı anlatir ki kendiniHerseyi kaldirabilirim ama aldatirsa direk bosanirim kimse umrumda olmaz diyen biri.. Ara ara esinin eskiden yasadigi iliskileri bile sorun etmisligi var, sanirim bilse kaldiramaz.
Adam yurt dışında yaşıyorsa siz nasıl eminsiniz aldatmadan?
Kız bu pislik için düzenini bozup, yurt dışına yerleşecek. Hatta hastalık bile kapabilir. Yıllardır tanıdığım arkadaşım diyorsunuz. Ben eminsem susamazdım.
Beni bir kere en yakin arkadasimin kocasi arkadasim koydeyken gece vakti aradi. Lakayt lakayt konusmaya calisti naber napiosun aptal aptal gulmeler. Kendisine niye aradigini sordugumda .....ye ulasamiyorum dedi. Bende sen ulasamazsan ben nasil ulasacagim sizin koyunuz baska birini aramayi denesene dedim. Bu kisinin benim hakkimda sapikca yorunlarini da arkadasim daha once bana soylemisti " ama sinir aninda beni gicik etmek icin dedi" demisti cok uzerinde durmamistim ama unutmamistim. Sonra arkadasima kocasinin beni gec vakitte -saatide belirttim - aradigini ve konusmamizi anlattim. Bozuldu ve ben sorarim dedi. Bi kac gun sonra surekli beni arayip ama bu konulardan bahsetmeyince ben de hatirlattigimda bana aynen soyle dedi "he ben onu konustum senin dedigin gibi 11 de degil 8 de aramis. "
Yani suclu olan ben olmustum.
Bence soylemeyin. Birde elti. Sizin evliliginizi de etkilemesin sonra .
Ben olsam hiç karışmazdim sizin yerinizde ben evlendiğinde eltim bilmiyor sanıp üzülüyordum
Sonra öğrendim ki bı iki gülle her şeyleri yoluna giriyor değmez arada kalan sen olursun evli de değilmişsij nisanlinka Aran açılır ...
Eşin de farkında bence hiç bulaşma ben nişanlısını sandım yanlış okumuşumYeni evliyiz biz, esim o affeder karismayalim gibi seyler söylüyor
internet cafeden sahte hesap açıp mail at
Hiç karışmayın. Bilmiyormuş gibi davranın.Zaten eninde sonunda ayağına dolanır ve öğrenir.Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Esim yapti bunu daha önce ama kaynim cok asabi direk saldiriya geciyor pek takmaz kimseyi
Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..
Ben susamazdım. Büyük konuşmayayim ama
Bencede baskalarindan ogrendiklerin riskli.. dogru degilse iftira atmis olacaksin cunkuSen kendi gördüklerini anlatirsan arkanda dururum ama baskalarindan ögrendigini anlatmana izin veremem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?