Eltim aldatiliyor

Çok üzüldüm çok. Öğrenince yıkalacak kadin. Ama bence öğrenmeli. Küfür etmek geliyor içimden kaynınıza, pislik. Bir şekilde kanıt telefon kaydı,ses kaydı, görüntü, resim vs herhangi bir şey bulmaya çalışın. Mektup yazın konuyu kısaca anlatın ve kanıtı içerisine koyup ve adresine yollayın.

Herseyi kaldirabilirim ama aldatirsa direk bosanirim kimse umrumda olmaz diyen biri.. Ara ara esinin eskiden yasadigi iliskileri bile sorun etmisligi var, sanirim bilse kaldiramaz.
Benim eltimin tavrını konuşmalarını bir görsen dersin ki dediğim dedik adam ondan tirsiyor ağzına düşüyor sanarsin öyle bı anlatir ki kendini

Ama bildiğim tek kişi ile aldatilmadigi daha da fazlası var yakınlarıyla bile birlikte oluyormuş yani kaynım ://

Demem o ki kadın atar tutar ama ben aldatikdigini bildiğini ve buna rağmen geri döndüğünü çok şaşırdım herkes bilmiyormuş gibi davranıyor ona karşı

Oda atıp savuruyor lafları ondan başkasını gözü görmüyor mus gibi eşi çok ta acınası bir durum aslında ://

Esim nisanliyken bir kac olayina sahit olup anlatti ayrica ben yanlarina gittigimde kendim bi olaya sahit oldum

Eltiniz size inanmaz inansa da inanmak istemez onlar barisirlar siz kotu olursunuz ben bu durumu bizzat yasadim. Hic bulasmayin derim kendisi yakalar birgün

Kadinlar bazen cok aptal olabiliyo en büyük düsmanimiz yine kadinlar..

Yeni evliyiz biz, esim o affeder karismayalim gibi seyler söylüyor

Aynen, esim onlar barisir kötü olan biz oluruz karismayalim kendi ögrensin diyor. Eltim aldatma konusunda cok hassas beni aldatsa hissederim veya bir sekilde kesin ögrenirim düsüncesinde
Hiç karışmayın. Bilmiyormuş gibi davranın.Zaten eninde sonunda ayağına dolanır ve öğrenir.

Esim yapti bunu daha önce ama kaynim cok asabi direk saldiriya geciyor pek takmaz kimseyi

Iyin. Kayin belasi kadına bulaşıci hastalık getirirse ayni böyle teselli eder onu esiniz "cok asabi" işte diye. Sizlik bir durum yok, ama esinizin ailesi duruma göz yumuyor, diyecek söz bulamıyorum. Vay o kadının haline

Eltimin kuzenine anlattim ne yapiyim bilmiyorum akil ver diye. O bile söyleme sen kötü olursun dedi..

Bir de şöyle bir şey var söylersiniz ama onlar bir bakmışsınız yağ bal olmuş, kaynınız inandırmış eltinizi, karakterini bilmiyorum tabii ama siz ara bozucu olmuş olursunuz.

Eltinin yerinde olsam, bir şekilde öğrendikten sonra hepinizi silerdim. Şahsen öyle bir durum varsa bana söylenmesini çok isterim. Yazık kadına saf saf kocasını bekliyor. Ya da eşiniz desin, eğer aldatmaya devam edersen karına söylerim diye.

Siz soylemeyin ama esiniz adam akilli konussun evlendikten sonra bu islere devam edecekse kizin basinida yakmasin yazik. Bir de tavsiye madem bu kadar kadinla birlikte olmus adam bulasici hastalik testi yaptirsin kadina da bulastirmasin bari. Aids hpv vs vs.mutkala yaptırsin. Bunu da sizin esiniz soylesin kardeşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…