Eltim aldatiliyor

Sana kendi hayatımdan örnek vereyim iyi anla arkadaşım.

Benim abimin hayatın da son yıllarda hep başka başka kadınlar oldu.

Sülalede abimi yanında bi kadınla görmeyen kalmadı kanımca. Kuzenlerim, amcamın eşi, hatta iki oğlu var boyunca onlar da biliyor.
Tahminen eşide eşide farkında ama bilmemezliğe vuruyor her neyse.

Ben çarşıda oturuyordum. Eşimle bankadan çıktık, karşıda ki cafe de abim bi hatunla oturuyor. O an birşey olmadı.

Eve geldim tel açtı bana, önce yengen o kadını tanıyor diye kem kümledi. Sonra yengene birşey dersen seni mahvederim dedi.

Ben de ben birşey demem de tüm sülale biliyor, başkasından duyarsa benden bilme dedim.

Bu arada eşime teli kapattıktan sonra ya yengem duyarsa ve abimde benden bilirse naparım dedim. Eşim sıkıyorsa saçının teline bi dokunsun onun a...... S...... Dedi. O bokları yerken düşünecekti dedi.

Keza yengem sagdan soldan duysa bile boşanmaz. 27 yaşında büyük oğlu, 4 cocuğu var. Az cok tahmin ediyor onu da biliyorum.
Ama biz birşey desek biz kötü oluruz. Yani demem o ki kaynın sizinle papaz olur, karısı da boşamazsa ailecek büyük sıkıntılar çıkar sadece o kadar.

Benim kaynimda eltimi 7 yilda defalarcaaa kezzzz aldatti. Ama vicdan azabi cekmiyorum cunku eltimde bu durumun farkinda bildigi halde birsey demiyor. Sonra karsimiza gecip " ozur diledi affettim kapimda yatti cok agladi vs
. " diyor. Bir de ustune bu bizim ozelimiz size ne bizim aramizi bozmaya calisiyorsunuz izlenimi veriyor. O yuzden ne olursa olsun vicdan azabi cekmeyin.

Olan size olabilir dikkatli olun

Bakın kimsenin hayatına karışmayın bildiğinizi de unutun susun. Herkes iyi olur siz kalakalırsınız

Evet bocalamakta haklısınız. Ancak parayla da o işi yapıyor diyorsunuz. Bundan emin misiniz? Zira eltiniz hastalık kaparsa eğer bütün vebali siz bilenlerin üzerine bunu da bilin derim. Bu çok kötü bir durum... Sanalda aldatmak gibi kenara çekilip uzaktan seyr olacak bir şey değil diye düşünüyorum.

flort falan duysam neyse derim belki onlara susarim karismam suclu cikarim diye ama parayla girilen iliskiye susamam. Hastalik kapma ihtimali var sonucta eltinin. Bu vebale bile bile giremezdim sanirim. Tabi eltinin bilince ne yapacagi da onemli.

Ben eskiden " hemen soyle" derdim.
Ama kk benim bakis acimi degistirdi zamanla.
Simdi hani diyosunuzya " keske bilmeseydim, bu nasil yuk" diye?
Eger eltiniz bu durumu ogrenip, bosanamayip, el muhtac kocasinin yaninda kalmasi gerekicekse. Cunku bu en kotu his olsa gerek.. O zaman soylemeyin. Bu yuku tasimasin, her gece yastigi goz yaslariyla islamasin. Eger bosanabilirse ve kendi ayaklarinin uzerinde durabilirse soyleyin.

Eltiniz bu durumu bilmek ister mi?
Bir şekilde bunu öğrenmeye çalışın.
Bilmek istemiyorsa söylenmemeli.
Çünkü boşanmayacaktır ve tek istedikleri "aldatılıyorum, dedikodum yapılıyor bari yüzüme karşı konuşulmasın yüz göz olmayayım" şeklinde hayatlarına devam etmek.

Kk kadınlarına tavsiyem aldatıldığınızda anlamadığınızı düşünüyorsanız etrafa aldatılsam bilmek isterim deyin. Duyan bilen olursa "söylemesem mi?" demesinler.

Kadın "ben olsam sana söylerdim" dedikten sonra üzerinizdeki yük biraz daha artmış bence.

Ben söylemeyecek bile olsam bir şekilde kanıt oluşturmaya çalışırdım sanırım. Hani mesaj yada ses kaydı alarak, aldattığını biliyoruz, şöyle durumlar oldu sen de biliyorsun karına söyle yoksa ben söylerim gibi..

Ben aldatildim bosaniyirm.soyleme.o adiligiyle gebersin gitsin.kadinda namusuyla yasasin gittsin.

Eşinin onu kenera çekip nasihatler de bulunması lazım yada kv kp şöyle onlar duruma el koysun sen karışma

Evlendiler bile, hastalik söz konusu degil. Parali birliktelik evliykende oldu

Cok haklisiniz, kimseyle kötü olmak istemiyoruz. Kadinlara yazik ya..

Eskiden öyle bisey olursa direk söylerim diyodum ben.. ama öyle olmuyomus bunu anladim. herseyi ve herkesi düsünmek zorunda kaliyosunuz. Aslinda yeni evli sayilirlar cocuk yok suan ögrenmesi daha mantikli ama ben söyleyemem

Suclu sen olursun bosanirlarsa yuvalari bozulur daha cok uzulursun.hic karisma ben olsam karismam.diyebilirsen kaynina soyle daha fazla devam edersen esine soylerim de.ama esi baska sekilde ogrenirse kaynin senden bilir bukezde.yada ogrenir barisirla arada kiskanan yuva bozmaya calisan elti olursun.hersekilde sen karisma bak ne olursa olsun suclu sen olcan bu isler boyle.oda hissediyorsa madem kendi hissetsin ogrensin.kendi yuvana huziruna zarar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…