- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi minimalce_
-
Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Ben aldatildim bosaniyirm.soyleme.o adiligiyle gebersin gitsin.kadinda namusuyla yasasin gittsin.Hemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Eşinin onu kenera çekip nasihatler de bulunması lazım yada kv kp şöyle onlar duruma el koysun sen karışmaHemen konuya girmek istiyorum.. Kaynim eltimi basindan beri farkli kisilerle aldatiyor. Bu nisanlilik döneminde baslamisti ve devam ediyor. kaynim bizden uzakta oturuyor, eside daha vize problemlerinden dolayi gidemedi yanina. yaninda olmadigi icinde kendinin ögrenebilmesi zor bende bildigim halde kac kere denediysemde söyleyemedim (ayrica benden baska bilenlerde var kimse söylemiyo). Dedigim gibi farkli kisilerle öpüsme/birlikte olma hatta parayla birlikte olma gibi seyler yasadi. Eltimi ben cocukluktan beri taniyorum ama söylersem aile faciasina yol acmis ve suclu ben olurum diye düsünüyorum. Ne yapsam bilemiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz? Vicdan azabi cekiyorum..
Siz soylemeyin ama esiniz adam akilli konussun evlendikten sonra bu islere devam edecekse kizin basinida yakmasin yazik. Bir de tavsiye madem bu kadar kadinla birlikte olmus adam bulasici hastalik testi yaptirsin kadina da bulastirmasin bari. Aids hpv vs vs.mutkala yaptırsin. Bunu da sizin esiniz soylesin kardeşine.
Eşinin onu kenera çekip nasihatler de bulunması lazım yada kv kp şöyle onlar duruma el koysun sen karışma
Sana kendi hayatımdan örnek vereyim iyi anla arkadaşım.
Benim abimin hayatın da son yıllarda hep başka başka kadınlar oldu.
Sülalede abimi yanında bi kadınla görmeyen kalmadı kanımca. Kuzenlerim, amcamın eşi, hatta iki oğlu var boyunca onlar da biliyor.
Tahminen eşide eşide farkında ama bilmemezliğe vuruyor her neyse.
Ben çarşıda oturuyordum. Eşimle bankadan çıktık, karşıda ki cafe de abim bi hatunla oturuyor. O an birşey olmadı.
Eve geldim tel açtı bana, önce yengen o kadını tanıyor diye kem kümledi. Sonra yengene birşey dersen seni mahvederim dedi.
Ben de ben birşey demem de tüm sülale biliyor, başkasından duyarsa benden bilme dedim.
Bu arada eşime teli kapattıktan sonra ya yengem duyarsa ve abimde benden bilirse naparım dedim. Eşim sıkıyorsa saçının teline bi dokunsun onun a...... S...... Dedi. O bokları yerken düşünecekti dedi.
Keza yengem sagdan soldan duysa bile boşanmaz. 27 yaşında büyük oğlu, 4 cocuğu var. Az cok tahmin ediyor onu da biliyorum.
Ama biz birşey desek biz kötü oluruz. Yani demem o ki kaynın sizinle papaz olur, karısı da boşamazsa ailecek büyük sıkıntılar çıkar sadece o kadar.
Ben aldatildim bosaniyirm.soyleme.o adiligiyle gebersin gitsin.kadinda namusuyla yasasin gittsin.
Ben eskiden " hemen soyle" derdim.
Ama kk benim bakis acimi degistirdi zamanla.
Simdi hani diyosunuzya " keske bilmeseydim, bu nasil yuk" diye?
Eger eltiniz bu durumu ogrenip, bosanamayip, el muhtac kocasinin yaninda kalmasi gerekicekse. Cunku bu en kotu his olsa gerek.. O zaman soylemeyin. Bu yuku tasimasin, her gece yastigi goz yaslariyla islamasin. Eger bosanabilirse ve kendi ayaklarinin uzerinde durabilirse soyleyin.
Nişanlıyken sustuysanız şimdi hiç konuşmayın. Yazık olmuş kıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?