Eltim bakin bi..

Ama tatlım böyle olacağı belliydi zaten.Bu kadın dedikoducu yani,laf taşımadan duramıyor.Geçen konunda da bak laf taşıdı abinle aynı odada uyuma olayında,gitti hemen kayınvalidene anlattı.Ne gereksiz laflar bunlar yani boş boş konuşuyor sürekli.Kadının ağzında bakla ıslanmıyor.Böyle insanlarla muhatap olunmaz,çok tehlikeli insan tipi bunlar.O dilleriyle yuva bile yıkarlar.

Olan olmuş herşey ortaya dökülmüş kv seni kötü bilseler ne çıkar kendileride sütten çıkan ak kaşık değillermiş .Elitin kayınvalide ve görümcenin sana karşı çirkef hareketlerini duymamış olsaydın tavrın elbette böyle olmayacaktı neyseki ak koyun kara koyun kim çıkmış meydana bundan sonraki adımlarında mesafeli ol gerekirse konuşursun bunca hakkımda duyduklarıma sessiz kalamazdım insanız beşeriz gücümüze giderse susmayız !

Offf çok kötüyüm inanmıyorum yaaa Nasıl böyle olur..

Yuvamı yıkacak esimle çok kavga ediyoruz ...

Bosuna dememisler elti, eltinin kumasidir diye. Eltin ne derse desin sen hic birsey demeyecektin. Bak soyledigin sozler sana fena sekilde dönmüş.
İnsan hic eltisine bu kadar guvenip, sırlarini verir mi?

Bundan sonra yapacagin tek sey muhatapligi kesip hicbiriyle konusmaman. Yoksa bu iş daha cok uzar.

Eşin, sana destek sanirim. Onun destegini kaybetmemen icin esini dinle. Ve bundan sonra kv kp ve gorumcen hakkinda konusma. Bak eltinin eline koz verdin.

O anlattı ailenin benim Hakkı'mda konustuklarını bende başladım tabi..

Yuvamı yıkacak esimle çok kavga ediyoruz ...
Kavga etmemek senin elinde.Sen eltinden uzak durursan,muhatap olmazsan kavga falan çıkmaz.Senin yapman gereken tek şey eltini sert bir dille uyaracaksın.Sana kesin ve net söylüyorum bir daha sakın bana kaynanam şunu dedi,bilmem kim bunu dedi diye laf taşımayacaksın,kendi kendinize ne konuşuyorsanız konuşun beni ilgilendirmiyor ve ben bunları duymak istemiyorum diyeceksin.Ama bunu ciddi bir şekilde yap,cesaret edemesin bir daha laf taşımaya.Sen onlarla konuşmadığın için kavga falanda etmeyeceksin böylelikle.Eşinde sinirlenmeyecek,ortada sorun kalmayacak.

Bi süre etliye sütlüye karışma. Eltin ararsa uzun uzun konuşma kavga da etme. İşim vardı daha sonra uzun uzun konuşuruz deyip kapa telefonu. Karşı ayağa Geçme ters teptiği an herşeyi yumurtlar

O anlattı ailenin benim Hakkı'mda konustuklarını bende başladım tabi..
Valla tatlim. O senin hakkinda soylenenleri soyleyip seni fena gaza getirmis. Sende ne var ne yok dökmüşsün. İnsan birine nasil bu kadar guvenir. O anlatacak ve sen susacaktin.

Ben senin yerinde olsam. Gizliden telime ses kaydi yapardim ve sadece kocama dinletirdim.

Simdi sen suclu olacaksin ve o yag gibi cikip kurtulacak bu işten.

Çok acayip bir kız antrika dersen var herşey ...
O başlattı olayları zaten bende bagırdım çağırdım esim aileyi konuşturdu onu bunu

Bi süre etliye sütlüye karışma. Eltin ararsa uzun uzun konuşma kavga da etme. İşim vardı daha sonra uzun uzun konuşuruz deyip kapa telefonu. Karşı ayağa Geçme ters teptiği an herşeyi yumurtlar
Eltisi çoktan yumurtlamıştır bile,hayat istediği kadar iyi konuşsun eltisinin ağzında bakla ıslanmıyor.

boşver. kocandan özür dile.
bir daha da bu mevzuyu açmayalım yoksa bizim aramız bozulacak de.
sonra da eltin yokmuş gibi davranın.

Çok acayip bir kız antrika dersen var herşey ...
O başlattı olayları zaten bende bagırdım çağırdım esim aileyi konuşturdu onu bunu
O zaten kesin söyleyecek kayınvalidenlere,şuraya yazıyorum olayın patlaması yakındır yani.Eltin hayatta duramaz söylemeden.Artık olan olmuş yapacak bir şey yok.Eşinin de sinirinin geçmesini bekleyeceksin şimdilik ve eltinle arana mesafe koyacaksın.Bir daha sana bir şey anlatmaya kalktığı zaman yukarda ki yorumumda yazdım bak sana aynen söyle o şekilde,bana laf taşıma de,kendinle ilgili de hiçbir şey anlatma.Nasılsın iyi misin,sağol bende iyiyim aranızda ki muhabbet bundan sonra böyle olsun.Yoksa daha çok başın ağrıyacak.

İşte bende iyi yönden bakmaya çalışıyorum napıyım. Yani hayata kızıyorum den bile bile ne diye anlatırsın ki eltine. Dağa taşa anlatsaydın
Ben ona her konusunda söylüyorum ama çok iyi niyetli bir insan hemen kanıyor eltisine.Eltisi cidden çok fena,felaket dedikoducu bir kadın.Hayatın ağzından lafları alıp kayınvalideye taşıyor,kayınvalideden aldıklarını hayata taşıyor.Sonra kendisi çekiliyor aradan hayatla kayınvalidesi birbirine giriyor,eltide izliyor olanı biteni.

Kendine
kendine film çekip izliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…