- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ben varım da hiçbir şey anlamadım kız,anlatım şeklini yediğim 2.kez okudum anlayabilsem yazcam yorum
Cok kotuyum ..Kim kime nerde ne zaman ne demiş ben de anlayamadım.
Ama olur olmadık kişilere içini dökersen olacağı bu. Yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.
Yok 3.kez okudum yine anlamadım.Hele mangal olayını hiç anlamadım
Ama tek bildiğim şey eltinin dedikoduculuk ruhuna işlemiş artık,sana her konunda diyorum şu kadından uzak dur,çok tehlikeli ordan oraya laf taşıyor.
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Boşver rahatlamışsındır en azından içinde tuta tuta patlardın yoksa.Ama eltin gerçekten çok tehlikeli,sana geliyor anlatıyor herşeyi,kayınvalidenlere de gidip senin dedikodunu yapıyor.Onunla bir daha hiç konuşma,mesafe koy arana merhaba merhaba sadece o kadar.Dedin valla abla cook salagim inanmiyorum hala kendime..
O kadar sey anlatti bana bende ona sus kizim .
Ama bende me yaptim o dokerse bende dokerim doktum suan ailelerde icinde..
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.Boşver rahatlamışsındır en azından içinde tuta tuta patlardın yoksa.Ama eltin gerçekten çok tehlikeli,sana geliyor anlatıyor herşeyi,kayınvalidenlere de gidip senin dedikodunu yapıyor.Onunla bir daha hiç konuşma,mesafe koy arana merhaba merhaba sadece o kadar.
Ama eşinde haklı be güzelim.Adam sürekli dedikoduların içinde kalıyor,en sonunda patladı işte.Sen ona biraz zaman ver düzelir,şuan sinirlidir üstüne gitme hiç.Biraz sakinleştiği zaman al karşına güzel güzel anlat herşeyi.Hayatım bak böyle böyle eltim çok tehlikeli bir insan ordan oraya laf taşıyor,ben ona arkadaş gibi yaklaştım,güvendim böyle olacağını bilemedim de.Bundan sonra söz veriyorum hiç muhatap olmayacağım onla de,eşinde anlar zaten.Hem seni tutacak eltini savunacak hali yok,eşi sensin sonuçta.Ama şuan olay yeni ya o yüzden sinirlidir,sen şimdilik sakinleş hiçbir şey deme eşine,bak gör biraz zaman geçsin düzelecek herşey üzme kendini.Esım bir daha esımı konusturma falan demış..
Rahatlamam gerekiyordu ama degılim rahat degılım esim şuan bana çok öfkeli kardeşiyle kavga etti ...
Gitti ağladı falan..
Herşey eltm yüzünden kaynnmlar şuan beni çok kötü biliyorlar esimi düşürdüm resmen abla valla Can'ım yanıyor çok kotuyum herşeyi bırakıp annmlerime gidebilirim..
Ama eşinde haklı be güzelim.Adam sürekli dedikoduların içinde kalıyor,en sonunda patladı işte.Sen ona biraz zaman ver düzelir,şuan sinirlidir üstüne gitme hiç.Biraz sakinleştiği zaman al karşına güzel güzel anlat herşeyi.Hayatım bak böyle böyle eltim çok tehlikeli bir insan ordan oraya laf taşıyor,ben ona arkadaş gibi yaklaştım,güvendim böyle olacağını bilemedim de.Bundan sonra söz veriyorum hiç muhatap olmayacağım onla de,eşinde anlar zaten.Hem seni tutacak eltini savunacak hali yok,eşi sensin sonuçta.Ama şuan olay yeni ya o yüzden sinirlidir,sen şimdilik sakinleş hiçbir şey deme eşine,bak gör biraz zaman geçsin düzelecek herşey üzme kendini.
Eşin normalde nasıl davranıyor peki sana? Şiddet,hakaret falan var mı? Seni üzüyor mu?Gözü dönmüş gibi eltimde katacak ortaya beni esim gitti aileye konuştu bu kız böyle böyle dedi şimdi kesin oda dökecek herşeyi ..bunaldım abla gitmek istiyorum herşeyi bırakıp aileme dönmek...
Eşin normalde nasıl davranıyor peki sana? Şiddet,hakaret falan var mı? Seni üzüyor mu?
Hakaret etmesi yanlış tabi ki ama bence sinirden söylemiştir o,yani yine sana üzülüyordur aslında sen güvenip konuşuyorsun eltinle sonra senin dedikodunu yapıyorlar,üzülen ve kaynananlar tarafından dışlanan sen oluyorsun.Sonra moralin bozuluyor,eşinde sana o yüzden sinirleniyor işte bu eltinin huyunun böyle olduğunu bilip,yine ona güvendiğin için.Muhatap olmasan hiç bunlar olmayacak,kafanda rahat olacak.Onlar kendi kendilerine dedikodularını yapsınlar.Sen bir şey söylediğin zaman eltin bence senin sözlerini abartarak ya da çarpıtarak anlatıyor kayınvalidenlere ondan ortalık karışıyor böyle.Siddet yok ama bağırıyor çağırıyor ...
Hakaret ediyor sen aptalsın Nasıl güvenirsin .. Falan ..
Bu ne ya Allah kocana yardım etsin dicem de o da görümcelerle dedikodu yapmış aile boyu dedikodu.
Bu ne bi rahat durmamışsınız.
Hakaret etmesi yanlış tabi ki ama bence sinirden söylemiştir o,yani yine sana üzülüyordur aslında sen güvenip konuşuyorsun eltinle sonra senin dedikodunu yapıyorlar,üzülen ve kaynananlar tarafından dışlanan sen oluyorsun.Sonra moralin bozuluyor,eşinde sana o yüzden sinirleniyor işte bu eltinin huyunun böyle olduğunu bilip,yine ona güvendiğin için.Muhatap olmasan hiç bunlar olmayacak,kafanda rahat olacak.Onlar kendi kendilerine dedikodularını yapsınlar.Sen bir şey söylediğin zaman eltin bence senin sözlerini abartarak ya da çarpıtarak anlatıyor kayınvalidenlere ondan ortalık karışıyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?