Eltim bana vicdansiz dedi

Çok haklısınız insanların şöyle mecbur görmesinden nefret ediyorum sonuçta malzeme ücreti var bir de emeğiniz var bu emeğe saygısızlık yapsaydınız beğenmeseydi para vermedim diye baştan savdı derdi mesafe iyidir hem görümce ile olan problemden etliye ne avukatı mı olmuş görümcenin hiç üzülmeyin bir musibet bin nasihatten iyidir belki elinde gelecekti beleşe bir de bu taraftan bakın

Ayni duygulari hissediyoruz sonucta o bir is yapiyor parayi aliyor evet ama ruh hali nasil mesela isyerinde patron bağirinca evde karisina siddet uygulayan insanlar var gercekten varlar ben kahvede yaparim karsilikta icerim buna karisamaz ben coğu zaman yardimci hanima kiyafet verirken ozellikle temizler veririm bu insanliktir kimse parayla ustun olamaz ya da kimse benim yardimcima yemek yap diyemez ben onunka konusurken bile hanim derim inanir misiniz bilmem ama bana kendimi insan yerine koyduruyorsunuz diyor bakin ezilen bir insanin naifliğine bakin simdi bu insana yemek yap kahve neden yapiyosun yenge demek nasil bir vicdan nasil bir daha fazla yazamicam
Görümceniz yüzünü güzelleştirmeye çalışsa da nafile çünkü kalbi çirkin.Dudak dolgusu var da yürek dolgusu yok maalesef.

Ilkini nasıl yaptınız peki ? Kendi hakkınızdan mi kestiniz ?

Sadece malzeme parası alınabilir , alinmalida bence. Yüksek rakamlar çünkü.

Bir restorant açsanız ve oraya gelen her misafire / akrabaya yemek verseniz iflas eder.

Ticaret ticarettir. Ancak maliyetini rakamlar alınmalı kardeşlerden bana göre.
Bu yil geldi dudak dolgusu ve alin dolgusu ben kendim isteyerek ucretsiz yaptim ama ben boyle olucagini hasil kestiremedim bilmiyorum kendi adima odedim 2 ay sonra tekrar geldi tam fiyat dicem esim bana alma para alma diyor iyide kendi kardesimden bile aliyorum malzeme parasi vs hepsini ben odedim 12.000 tuttu su 8 ayda esimde farkinda ama bana surekli manipulasyon yapiyor boyle oldu sonu

Görümceniz çok beleşçi tamam belki emeğinizi bedava sayabilirsiniz ancak o ilaçlar bedavaya alınmıyor bunu düşünemiyor mu ? Ama kabul etmeliydiniz bence yardım etmeyi sağlık söz konusu çünkü ben yardım edip sonra muhattap olmazdım.

Çok haklısınız insanların şöyle mecbur görmesinden nefret ediyorum sonuçta malzeme ücreti var bir de emeğiniz var bu emeğe saygısızlık yapsaydınız beğenmeseydi para vermedim diye baştan savdı derdi mesafe iyidir hem görümce ile olan problemden etliye ne avukatı mı olmuş görümcenin hiç üzülmeyin bir musibet bin nasihatten iyidir belki elinde gelecekti beleşe bir de bu taraftan bakın
Ben 18 yas alti genc kizlari bile kliniğe almiyorum aslan alan meslek arkadaslarim var ama ben alamiyorum daha kucukler ve guzellik artik moda gibi birsey oldu kendi calisan arkadaslarimizada yapiyoruz gorumce instagramdan vs fiyatlari biliyoe 12.000 sadece 7.islem sadece nasil anlatsam haksizlik

Görümceniz çok beleşçi tamam belki emeğinizi bedava sayabilirsiniz ancak o ilaçlar bedavaya alınmıyor bunu düşünemiyor mu ? Ama kabul etmeliydiniz bence yardım etmeyi sağlık söz konusu çünkü ben yardım edip sonra muhattap olmazdım.
Ben kullanilan enjeksiyonu bilmiyorum risk alamam ama ben yapsaydim kurtarabilirdim cunku kullandiğim maddeyi biliyorum risk almak daha kotu sonuclanabilir

Siz bakmıyorsunuz ama o bakıyordur. Belkide komplex yapmıştır felan.d
Şoyle benim 2 eltim var birisi ile asla sorun bir kavga bile yasamadim oda kendi halinde cocuklari ile mutlu mesut dediğim gibi akraba iliskilerimiz yok karsilasirsak sohbet o kadae bu elti henuz 6 aylik ve ilk etapta beni kotulemeye baslamis cevremden ve kayinvalidemden tepkiler almis ki ben kadini 2 kez gordum

Dudak dolgusunu yapan kisi onu heryerden engellemis haliyle maddeyide bilmiyor dudaği oyle kalabilme olasiliği fazla o yuzden benden yardim istemisler
İlahi adalet derim ben buna.Sana hakkın olan parayı vermeyip elin dolandırıcısına verirse sonuç bu olur.İyi olmuş.

İlahi adalet derim ben buna.Sana hakkın olan parayı vermeyip elin dolandırıcısına verirse sonuç bu olur.İyi olmuş.
Benim istediğim fiyat 900 tl yapilan yer 2.000 istemis ki cok fazla ucret bu insanlari afedersiniz kerizlemeye giriyoe aslinda bence kendi kazdiği kuyuya kendi dustu

Hayir kurumumusunuz allah aşkina 😂
Yuzsuzlukte nirvana yapmislar.Ora sizon is yeriniz insan utanir bedava derken sizin elinizde olup teklif etseniz bile cekinerek belki kabul edilir.Siz gayet hosgorulu naif davranmissiniz.İcinize de dert etmeyin.Baskasina para vermeye gekince weriyorda size gelince neden sorun olyor.Yardim konusunda da hic bisi diyemiycem

eltıde gorumce de ıkısıde uzak durulması gereken tıplerden
gorusmeyın asla haklarında konusmadıgınız gıbı benım yanımda onlar hakkında konusmayın dıyerek konusturmayın da
uzak olsunlar

İşte kimseye bedava iş yapmayacaksın, alışıyorlar sanki ücretsiz yapmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar. Utanır insan ya...

o zaman eşinden yüz buluyor. Boşver bu olayi bahane et samimiyetini boz. Mesafe candır. Ayni mahalledeki gorumceme Ramazan'dan beri ilk kez bugun ugradim. O da bana gelmedi. Boyle cok iyiyiz. Hep dip dibe olsak kavga cikaririz.
Ayrica benim bir tanidigim temizligw gittigi yerde ev sahibi kendi yemek yerken ona ikram etmedi diye parasinida almamiş işi yarida birakip cikip gitmiş. Sonucta para veriyosan emekte var. Bir kap yemek bir kahve verilebilir
Goruncemin boyle yapmasinin sebebi aslinda esim aslan burcu birsey olduğunda insanlar hakli olani savunur dimi ki ben gorumcemi sil asla konusma ya o ya ben de demiyorum sadece esim dolasiyla konusmak durumunda kaliyorum ki gorumcemin davranislarla insanlarla olan iletisimi kafa yapilarimiz uymuyo birde bu konulsr mesela o psrayi esim odemiyor ben oduyorum ve surekli esime yardim etsin diyorlar iyide o zaman neden baska yerde yaptiritorsun kisir dongu gibi

eltıde gorumce de ıkısıde uzak durulması gereken tıplerden
gorusmeyın asla haklarında konusmadıgınız gıbı benım yanımda onlar hakkında konusmayın dıyerek konusturmayın da
uzak olsunlar
Aslinda biz yakin insanlar değiliz gorumcemle arada konusurdum oda kliniğe eve gelirken sadece

Sessiz kalmamakla çok iyi yapmışsınız. Hatta eşinizin de görüp karışmaması gerekir. Büyük haksızlık olur.
Siz yapmama nedeninizi eşinize veya kayınvalidenize anlattınız mı?

Back
X