Eltim bebeğime hitap şekli

Alt komşumun bebeği var erkek severken hep annem diye sevyrm... çok seviyorum valla ama burayı okuya okuya azcık paranoyaklaştm geçen annesine dedim valla dil alşkanlığı kızlarımdan kedilerimden sakın yanlış anlama diye... sizinki safi art niyet... bence eltinizi sevmiyorsunuz ki gözünüze batmş.

Oğlum var 5 aylık dün kandil hemen hemen herkesi aradık . Başka şehirdeyiz diye babaannesi halası dayısını görüntülü aradık .
Ay hepsi oğlum annem bıdığım halam dayısının paşası . Güzel oğlum kocaman olmuş . Kuzum vs kelimeler döndü bi kaç tane daha vardı da hatırlamıyorum 🤩
Ay hatta çok sevdiğim bi kardeşim var ailecek görüşürüz ✌️ dün onlarla da konuştuk. Annesi de aaa kocaman olmuş bu annem napıyon dedi . Kadının 3 çocuğu var .
Yani güzel şeyler bunlar bence .. merak etmeyin annesi sizsiniz değişmeyecek ..

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Ay eltin böyle düşündüğünü bilse ne kadar üzülür. Yüksek ihtimalle lohusa depresyonun devam ediyor, aksi halde böyle bir hitap şeklini kıskanamazsın, tam tersi bebeğimi ne güzel sahipleniyor/ seviyor diye sevinirsin. Eltimşn oğlu var, doğurduğu günden beri yanındayım. hep oğlum, oğluş diye severim. Kanım kaynar çocuğa.

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Ne dertler var be diyesi geliyor insanın 😄😄😄 eltilerin iyiside kötüsü de yaramıyor kimseye galiba

Bu kıskançlık fazla abes kaçmadı mı? 😑Bence siz kendinize gelin derim, Çocunuğuz baba ailesi tarafından seviliyor mu mutlu olmalısınız..

Markette 3 yaşlarında bir çocuk koşarak gelip önüme düştü hemen eğildim ben kaldırdım ah yavrum iyimisin annem dedim babası bisey bisey yok dedi çekti aldı sert şekilde peki dedim bıraktım benimki elin adamı sizin aile içi vallahi anlamıyorum yeni gelinleri mesela senin abinin esi deseydi aynı şeyleri onun içinde dusunecekmiydin

Back
X