Eltim bebeğime hitap şekli

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Sen esirge son koru yarabbim. ''Evlerden ırak'' sınız....

Ay Allah'ım bir tek sizde bebek var sanki.

Ne diye sevsin sevimsiz ,çirkin,huysuz v.s. gibi kelimeler mi kullansın.

Ya ben sokakta gördüğüm çocuğa bile maşallah kızıma,oğluma Allah bağışlasın der geçerim.

Siz de elti takıntısı mı var ?

Tuhaf geldiniz doğrusu bana.

Bence siz biraz fesat mısınız. Benim arkadaşım kızıma kızım der oğlumu oğlum diye sever keza ben de onun kızına çoğunlukla kızım derim ve bu çok hoşuma gider ne güzel benim evlatlarımı seviyor benimsiyor diye..

Ben kedimi severken "coooocuuumm güzell kuzum annesssinin kara kuzusu" diye bagira cagira seviyorum butun gun. Demek kediyi ben dogurdum. 😄😄😄😄

Ama bu doğru. 😀😀
1707498233202.webp

bizde babanın büyüğüne baba eşine de anne diyorlar örneğin ali baba ayse anne ya da cici anne büyükbaba büyükanne bunu duysanız düşüp bayılırsınız herhalde çünkü bi amcamın çocukları anneme cicianne diğerinin çocukları da büyükanne diyor 🤣 hatta kuzenimin çocukları bile alışmış anneme büyükanne diyorlar annem de onlara kızım oğlum der hala 35 yaşındaki kuzenimi kara çocuğum diye sever. yengemle annemin arası çok kötü ama biz görüşüyoruz ben yengemle onun çocukları da annemle geçen kuzenimin telefonunda fark ettim yengem annem için büyükannene geçmiş olsun de vs yazmıştı o bile sorun etmiyor

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Amanın, bu ne böyle... Kadın seviyor çocuğunuzu, kizim deyince onun kızı olmuyor ya... bütün öğrencilerime kizim, oglum, canim, yavrucum diye hitap eden ben, velilerim beni linclesin o zaman. Komşu çocuklarına da söylerim kizim oglum diye...

Back
X