Eltim beni çağırmadı

Asla çağırmam herkesi çagırıp sizi ayırıyorsa kesinlikle problem vardır bunun iyimseri olmaz. Problemi olmayan değer veren insan davet eder yolun uzun olup olmamasını siz karar verirsiniz bu konularda çok katıyımdır hep derim bu işler parayla değil sırayla o yüzden benim tavrım net olurdu

hicte cagirmayin cok sacma.insan nezaketen cagirir cok ayip.cagirmayin kesinlikle eltiniz haric herkesi cagirin bir guzek kutlayin o aldiginiz hediyeyide kendi kiziniza verin.iyi niyet goremedim ben eltinizde.sizde sosyal medyada paylasin sarmas dolas birakin kiskananlar catlasin.bende arkadasim sandigim bir manyagi bu sayede sildim attim.kizimin dogumgunune uc dort kez cagirdigim halde gelmedi boyle tripler falan daha da gorsemde selam bile vermiyorum.gecen baktim face den de silmis beni artik ne karin agrisi varsa.cok ta tin sen kimsin ki.
elti den dost olmaz bana gore siz fazla iyi niyetlisiniz iyilikten maraz dogar.demekki sizi kiskaniyor gormek istemedi sizde mesafe koyun ve hic birsey olmamis gibi davranin.kizinizin dogumgununude abartarak kutlayin..

Arayın ona sorun aramızda bilmediğim bir şey mi var, çok şaşırdım davet edilmememize hediyemizi bile hazırlamıştık oysaki.. deyin...
Verdiği cevaba takındığı tavra göre çağırıp cagırmayacagınıza karar verirsiniz...
Baktınız mahcup oldu,size zahmet olmasın diye sesi düşünemedik alınacağınızı falan dedi, samimi geliyorsa çağırın. Aile arasında ufak iletişimsizlik olabilir.

ben olsam eltiyi doğum gününe çağırırdım ve o kızınızın hediyesini verirken siz de ona aldığınız hediyeyi verin x'in doğum gününü de kutlamak isterdik davet edilseydik hediyesini çok önceden almıştık davet edilmediğimiz için vermek bu güneymiş geçmiş doğum günü kutlu olsun derdim.

sürpriz yumurtayı kağıda sarmak mıartık bitsin böyle insanlar

İyi niyetimi konuşturacağım :)
Gelemezsiniz diye çağırmamıştır
Siz çağırın yinede
Gelince yeğeninizin hediyesini verirsiniz
Konu açılırsa o da söyler zaten nedenini

Bence hem hamilesin hem de tren yolculuğu yapacaksın diye düşünüp çağırmamış olabilir.Sonuçta bir sorununuz yokmuş.Bence sen onu çağır.Onun cocuğuna aldığın hediyeyi de geldiğinde verirsin doğum günü için aldık diye.Açıklamasını da yapar zaten.

1.5 saatlik yola dogum gunune gitmem, 1.5 saatlik yoldan dogun gunune adam cagirmam.

Ha siz cok icli dislisinizdir, boyle seyler normaldir sizin icin o zaman bi bit yenigi aranir. Ama yakinlik durumunu bilmeden bir yorun yapmak olmaz.

Ama ben her daim kisasa kisastan yanayim

Çağırmak istememis. Sen ağzını yokla bi bakayım. Anlarsın zaten

Yaa Allah'ım ya ne güzel işte koca koca insanlar butun sülale 1. Yaş gününde napiyolar acaba ne kadar abartıyorlar artık her şeyi. İnsanlar görgüsüzlükte çağ atladılar resmen. Ben ne kimseyi çağırırım ne demek kimsenin çocuğuna hediye alırım ne demek cagrilirsam giderim. O kadar saçma.

Benim görumcemin başına da ayni durum geldi.eltisiyle çok samimiydi ama kocasinin dogum gununune herkesi çagirmış bi onu çagirmamıs. Ben de sormuştum niye cagirmamıs sordun mu diye,"istenmedigmi anladim soguk duruym artik, şimdi pisman özur dileyip duruyor "dedi. Ben şunu anladım : özellikle akrabalar arasında samimi olmak istenmiyor genel olarak.sadece normal saygı çerçevesinde anlaşalım yeter,diye duşunuluyor. Bu yuzdn böle zamanlarda yada bişekilde bu gösteriliyor. Senin eltinin kötü niyetli oldugunu dusunmuyorum,sadece mesafe koymak istemiştir.

Herkes kendine yakışanı yapar. İçinden çağırmak geliyorsa çağır. Ama arayıp çemkirmeye gerek yok bence. Arayıp konuşmak çok umursuyormuş havası veriyor bence.

Her ne düşündüyse bir bahanesini bulacaktır nasıl olsa. Yol sorun olur sandım, gelemezsiniz sandım, hamilesin gelemezsin sandım. Bir sürü şey söyleyecek ve hiç biri tatmin etmeyecek seni.

Birşey söylemek gerekiyorsa eşin söylesin abisine. Sen hiç karışma derim. Konu dallanır budaklanır senin alınganlığına döner.

Sizde cagirmayin bu kadar basit. Laf carparsa bisi derse hediyesini bile aldiginizi alindiginizi soylersiniz.

Ne çağırırım, ne de hediye veririm. Kızınıza verin o hediyeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…