- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
ben olsam eltiyi doğum gününe çağırırdım ve o kızınızın hediyesini verirken siz de ona aldığınız hediyeyi verin x'in doğum gününü de kutlamak isterdik davet edilseydik hediyesini çok önceden almıştık davet edilmediğimiz için vermek bu güneymiş geçmiş doğum günü kutlu olsun derdim.Merhaba
Dün eltimin kıZının birinci yaş günü vardı. Aile arasında bir de yakın arkadaşlarını çağırarak evde kutladı. Bizim aramız iyiydi aslında, hiç tartışmadık şimdiye kadar, ve ben doğumgünü yaptığını sosyal medya fotoğraflarından gördüm. Kv kp diğer kaynım ve eşi , görümcem gitti, biz çağrılmadık. Eşimle de bir problemleri yok. Sadece trenle 1,5 saatlik yoldayız, ama her hafta sonu ya onlar gelir ya biz gideriz, mesafe sorun olmaz. Bide eşim gece nöbetleri olan bir insan, müsait olmayız gelemeyiz diye mi çağırmadı acaba?
Biz hediyemizi de 1 ay önceden almış bekletiyorduk halbuki. Haftaya da benim kızımın doğum günü, ben napayım?
sürpriz yumurtayı kağıda sarmak mıSiz de cagirmayin. Cok da onemli bir sey degil sonucta. Insanlarin instagramdaki ilk dogum gunu cilginliklarina bakip gulenlerden olarak sacma buluyorum o tarz organizasyonlari. Koca koca insanlar toplaniyor o zavalli bebekleri maskara maymun edip birbirleriyle yarisiyorlar. En son renkli aluminyum kagitlara surpriz yumurta saran birini gormustum hala guluyorum.
Çağırmak istememis. Sen ağzını yokla bi bakayım. Anlarsın zatenMerhaba
Dün eltimin kıZının birinci yaş günü vardı. Aile arasında bir de yakın arkadaşlarını çağırarak evde kutladı. Bizim aramız iyiydi aslında, hiç tartışmadık şimdiye kadar, ve ben doğumgünü yaptığını sosyal medya fotoğraflarından gördüm. Kv kp diğer kaynım ve eşi , görümcem gitti, biz çağrılmadık. Eşimle de bir problemleri yok. Sadece trenle 1,5 saatlik yoldayız, ama her hafta sonu ya onlar gelir ya biz gideriz, mesafe sorun olmaz. Bide eşim gece nöbetleri olan bir insan, müsait olmayız gelemeyiz diye mi çağırmadı acaba?
Biz hediyemizi de 1 ay önceden almış bekletiyorduk halbuki. Haftaya da benim kızımın doğum günü, ben napayım?
Benim görumcemin başına da ayni durum geldi.eltisiyle çok samimiydi ama kocasinin dogum gununune herkesi çagirmış bi onu çagirmamıs. Ben de sormuştum niye cagirmamıs sordun mu diye,"istenmedigmi anladim soguk duruym artik, şimdi pisman özur dileyip duruyor "dedi. Ben şunu anladım : özellikle akrabalar arasında samimi olmak istenmiyor genel olarak.sadece normal saygı çerçevesinde anlaşalım yeter,diye duşunuluyor. Bu yuzdn böle zamanlarda yada bişekilde bu gösteriliyor. Senin eltinin kötü niyetli oldugunu dusunmuyorum,sadece mesafe koymak istemiştir.Merhaba
Sizde cagirmayin bu kadar basit. Laf carparsa bisi derse hediyesini bile aldiginizi alindiginizi soylersiniz.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?